АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Solgar Нутрікоензим Q10 з альфа-ліпоєвою кислотою капсули №60

Solgar Нутрікоензим Q10 з альфа-ліпоєвою кислотою капсули №60
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 23.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваСолгар
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникСолгар Вітамін енд Херб
Країна виробництваСША
ФормаКапсули
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Дієтична добавка Нутрікоензим Q-10 з альфа-ліпоєвою кислотою від ТМ Solgar (60 штук в упаковці) - унікальний продукт, виготовлений за інноваційною технологією Nutri-Nano. Використання Q-10 у тандемі з альфа-ліпоєвою кислотою дозволяє швидко наповнити клітини організму природною енергією, забезпечуючи приплив сил щодня.

Ефект

Відновлюється енергетичний обмін вашого організму, що дозволяє відчувати себе оновленим; Поліпшується стан ваших зубів, шкіри, нігтів та волосся; нормалізується кров'яний тиск.

Показання до застосування

При підвищеному кров'яному тиску. При синдромі хронічної втоми. При запаленні ясен (пародонтоз). При серцевій недостатності. Для спортсменів. Для курців.

Активні інгредієнти

Коензим Q-10 забезпечує енергопостачання клітин, нормалізує обмінні процеси в організмі, запобігає передчасному старінню клітин, покращує роботу серцевого м'яза, підвищує спортивні результати, надає значний позитивний вплив на здоров'я зубів та ясен, правильне функціонування імунної системи. Вона нормалізує кров'яний тиск, показана при діабеті та станах, спричинених віковими змінами. Альфа-ліпоєва кислота – високоефективний антиоксидант. Вона нейтралізує реактивний кисень, який накопичується в організмі у великих кількостях через втому, стрес і вплив ультрафіолетового випромінювання. Вона також сприяє ефективному перетворенню вуглеводів з їжі на енергію.

Як використовувати

Нутрикоензим Q10 з альфа-ліпоєвою кислотою для дорослих приймати по 1-2 капсули на день під час їди.

склад

1 капсула містить: запатентована суміш Nutri-Nano – 945 мг, альфа-ліпоєва кислота – 50 мг, убіхінон (нутрикоензим Q-10) – 45 мг.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 30.09.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Solgar Нутрікоензим Q10 з альфа-ліпоєвою кислотою капсули №60 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Solgar Нутрікоензим Q10 з альфа-ліпоєвою кислотою капсули №60?

1160.6 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Solgar Нутрікоензим Q10 з альфа-ліпоєвою кислотою капсули №60.

У чому особливості товару Solgar Нутрікоензим Q10 з альфа-ліпоєвою кислотою капсули №60?

Бади для підтримки функцій серцево-судинної системи Solgar Нутрікоензим Q10 з альфа-ліпоєвою кислотою капсули №60. Відноситься до Бады для поддержания функций сердечно-сосудистой системы

Які відгуки у товару Solgar Нутрікоензим Q10 з альфа-ліпоєвою кислотою капсули №60?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.