Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Живокіст з шабельником VamaFarm 75 мл

Еколєк ТОВ
Артикул: 1067729
Живокіст з шабельником VamaFarm 75 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 17.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваVamaFarm
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникЕколєк ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаКреми
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Живокіст з шабельником VamaFarm 75 мл

Живокост з сабельником VamaFarm 75 мл

Крем призначений для полегшення дискомфортних відчуттів, пов'язаних із захворюваннями опорно-рухового апарату, периферичної частини нервової системи та підвищеними фізичними навантаженнями. Ефективність дії цього засобу обумовлена поєднанням активних компонентів, що входять до його складу.

Хондроїтину сульфат - це хрящова та кісткова тканина з морських чи прісноводних риб. Стимулює синтез гіалуронової кислоти, зміцнюючи сполучнотканинні структури: хряща, сухожиль, зв'язок. Надає аналгетичну та протизапальну дію, є хондропротектором, сприяє активній регенерації хряща.

Екстракт сабельника (шабельника) - застосовується при радикуліті, ревматизмі, артриті, остеохондрозі та інших захворюваннях опорно-рухового апарату, а також як ранозагоювальний та антимікробний засіб.

Екстракт живокосту (окопник) – використовується переважно в народній медицині як протизапальний, протимікробний засіб, а також для прискорення зрощення кісток при переломах.

Етоксідигліколь (енхансер) - розчинник і провідник, який сприяє доставці активних компонентів у глибокі шари шкіри, тим самим посилюючи ефект та тривалість дії біоактивних речовин.

Спосіб застосування

Достатню кількість крему нанести на проблемну ділянку тіла злегка втираючи. Засіб застосовується за потреби місцево 2-3 рази на добу протягом місяця.

Cклад

Aqua, Сомарум Palustre Leaf Extract, Glycerine, Symphytum Offcinale Leaf Extract, Corn Oil, Vaselinum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ethoxydiglycol, Sodium Chondroitin Sulfate, Carbomer, PEG-40 Hydrogenated Cast , Propylparaben , 2-bromo – 2-nitropropane – 1,3-diol.

Поширені запитання