star_on

Мережа аптек “АНЦ” долучилась до національної програми кешбеку: підтримка українців та вітчизняних виробників ліків та товарів

Дата публікації: 02.09.2024

article page

З радістю повідомляємо, що мережа аптек “АНЦ” приєдналася до ініціативи Президента України – програми «Національний кешбек», що стартувала 2 вересня у форматі бета-тестування. Відтепер, здійснюючи покупки ліків та товарів українського виробництва в наших аптеках “АНЦ”, “Копійка” та “ШАР@”, ви зможете отримати кешбек у розмірі 10% від їхньої вартості. Це унікальна можливість не лише заощадити на важливих для вас ліках та товарах, але й підтримати вітчизняного виробника в непрості часи.

Як працює програма «Національний кешбек»?

Програма передбачає можливість отримання щомісячного кешбеку на суму до 3000 грн при купівлі українських товарів. Зокрема, це стосується й ліків українського виробництва, які ви можете придбати в аптеках мережі “АНЦ”.

Кошти, накопичені через кешбек, можна буде використати на оплату комунальних послуг, медичних послуг, спорту, кіно, а також пожертвувати на потреби ЗСУ або придбати військові облігації. Програма діє лише для безготівкових операцій з використанням платіжних карток.

Як стати учасником програми?

  1. Оформіть картку в банку – віртуальну або фізичну.
  2. Зареєструйтеся в програмі через свій мобільний банківський застосунок або звернувшись до відділення банку.
  3. Обирайте ліки та товари від українських виробників в аптеках “АНЦ”, “Копійка” та “ШАР@”.
  4. Отримайте 10% кешбеку від купівлі на спеціальний рахунок. Використати нарахування можна до 31 січня 2025 року. Максимальний обсяг кешбеку, який можна отримати в рамках програми, становить 3000 грн на місяць.

Переваги програми:

  • Зручність: все, що вам потрібно, – це здійснювати покупки українських товарів у зручний для вас спосіб, а програма автоматично нараховує кешбек.
  • Підтримка економіки: ви не тільки економите, але й допомагаєте розвивати місцевий бізнес, створюючи робочі місця.
  • Підтримка ЗСУ: частина податків від кожної транзакції повертається в бюджет і спрямовується на потреби Збройних Сил України.

Якщо виникли запитання — телефонуйте на урядовий контактний центр за номером 1545.

Зробіть свій внесок у підтримку країни! Детальніше про умови програми та перелік товарів, на офіційному сайті програми madeinukraine.gov.uaтам можна пройти опитування, якщо щось пішло не так. Допоможи програмі стати кращою!

Шукай українські товари  та ліки в мережі аптек “АНЦ” — отримуй кешбек 10%.

 

 

 

Усі акції