star_on

Суміш суха молочна Nutrilon 2 Комфорт 300 г

Nutricia
Артикул: 1051809
Суміш суха молочна Nutrilon 2 Комфорт 300 г
5.0
324.80 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 3.25грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 21.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
50 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
95 грн | 2 години

Основні властивості

Дітям

Характеристики

Торгова назваNutrilon
ДітямЗ 6-ти до 12-ти місяців
Кількість в упаковці300 г
ВиробникNutricia
Країна виробництваПольща
ФормаСуміш суха молочна

Опис

Після 6 місяців ваша дитина починає знайомитися з новою їжею, яка може по-різному сприйматися її незрілою системою травлення.

Щоб ваш малюк продовжував успішно розвиватися без кольк, здуття живота або запорів після 6 місяців, правильне харчування має велике значення.

Nutrilon Comfort 2 - адаптована молочна суміш з бета-пальмітиновою кислотою на основі частково гідролізованого сироваткового білка, з унікальним комплексом Pronutra+ та зниженим вмістом лактози.

Активні інгредієнти

Pronutra+ TM - це комплекс, який був створений внаслідок багаторічних досліджень та наукових розробок спільно з педіатрами, дієтологами, неонатологами та іншими фахівцями. Бета-пальмітинова кислота сприяє розм'якшенню випорожнень та нормальному засвоєнню кальцію, який необхідний для зміцнення кісткової тканини дитини. Запатентована формула галакто- і фруктоолігосахаридів в унікальній формулі GOS / FOS 9: 1 в дозі 0,8 г (г) / 100 мл (мл), яка є тільки в Nutrilon, діє як натуральний пребіотик, що забезпечує більш м'який та частий стілець. схожий на той, який спостерігається у дітей, які перебувають на грудному вигодовуванні. Комплекс GOS/FOS зміцнює природний імунітет дитини та сприяє розвитку здорової мікрофлори. Спеціальний комплекс IQ Pro містить довголанцюгові поліненасичені жирні кислоти AA та DHA, які необхідні для нормального розвитку нервової системи та мозку, тісно пов'язаного з рівнем інтелекту дитини. Саме довголанцюгові поліненасичені жирні кислоти AA та DHA беруть участь у розвитку сітківки ока та надають загальний позитивний вплив на емоційний стан дитини. Частково гідролізований сироватковий білок легше перетравлюється та засвоюється незрілою травною системою дитини. Знижений рівень лактози в Nutrilon Comfort значно полегшує травлення, тому що дефіцит лактази, що проявляється кольками, здуттям живота і діареєю, часто може виникати у малюків першого року життя через навантаження на незміцнілу систему травлення. Збалансована суміш із 27 вітамінів, мінералів та мікроелементів у Nutrilon Comfort 2 відповідає специфічним потребам дитини в перші роки життя, що необхідно для нормального росту та розвитку.

Інструкції з приготування молочної суміші

Ретельно вимийте руки та простерилізуйте пляшечку та соску. Кип'ятіть чисту питну воду протягом 10 хвилин. Дайте їй охолонути до температури близько 40 ° C протягом 30 хвилин. Відміряйте точну кількість води відповідно до таблиці дозувань і налийте її у стерилізовану пляшечку. Не використовуйте кип'ячену воду. Використовуйте лише мірну ложку, яка входить до комплекту. Видаліть надлишки порошку з ложки зворотним боком ножа. НЕ загущуйте. Додайте точну кількість мірних ложок порошку у воду. Занадто багато або занадто мало мірних ложок суміші може бути шкідливим. Закрийте пляшечку і добре струсіть круговими рухами (протягом 10 секунд) до розчинення порошку. Зніміть кришку і надягніть соску на пляшечку. Перевірте температуру готового живлення на задній стороні зап'ястя (37°C).

Важливі вказівки щодо годування

Використання некип'яченої, нечистої, побутової води, а також нестерильних пляшечок або сосок може завдати шкоди здоров'ю дитини. Розведену суміш слід використовувати протягом двох років. Не використовуйте залишки розведеної суміші для наступного годування. Не розігрівайте розведену суміш у мікрохвильовій печі. Виконуйте інструкції: не збільшуйте кількість ложечок на порцію і нічого не додавайте в готову суміш.

склад

концентрат гідролізату сироваткового білка (з молока) – 30,2%, глюкозний сироп - 20,2% Олії (структурована рослинна олія, рапсова олія, кокосова олія, соняшникова олія, бета-пальмітинова жирна кислота), амілоза та амілопектин - 14,3%, пребіотичні волокна (галакто- та фруктоолігосахариди) - 8,7%, лактоза (з молока) – 1,2%, риб'ячий жир, комплекс мінералів, вітамінів та мікроелементів, холін, таурін, інозитол, нуклеотиди, L-карнітин

Умови зберігання

Нерозкриті упаковки зберігати щільно закритими в прохолодному сухому місці при температурі від 5 до 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Після розтину зберігати суміш у сухому прохолодному місці, але не в холодильнику, щільно закритому. Суміш слід використовувати протягом місяця з моменту розкриття упаковки.

Важлива примітка

Ідеальною їжею для дитини є материнське молоко. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує виключно грудне вигодовування протягом перших 6 місяців та подальше введення прикорму при продовженні грудного вигодовування. Аптека АНЦ підтримує цю рекомендацію. Для ухвалення рішення про терміни та методи введення прикорму до раціону дитини слід проконсультуватися з фахівцем.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 28.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Суміш суха молочна Nutrilon 2 Комфорт 300 г на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Суміш суха молочна Nutrilon 2 Комфорт 300 г?

324.8 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Суміш суха молочна Nutrilon 2 Комфорт 300 г.

У чому особливості товару Суміш суха молочна Nutrilon 2 Комфорт 300 г?

Дитячі молочні суміші Суміш суха молочна Nutrilon 2 Комфорт 300 г. Відноситься до Детские молочные смеси

Які відгуки у товару Суміш суха молочна Nutrilon 2 Комфорт 300 г?

Віка 19 Червень 2024

Вже третій дитині купуємо цю суміш. Дуже класна, діткам подобається.

Відгуки покупців про Суміш суха молочна Nutrilon 2 Комфорт 300 г

Avatar
Віка
2024-06-19 08:07:11

Вже третій дитині купуємо цю суміш. Дуже класна, діткам подобається.

Переваги
поживна, смачна та корисна суміш для маленьких діток

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
пр. В.Маяковського, 60/10, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок

АНЦ
вул. Гусовського, 8/10, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок

АНЦ
вул. Тулузи, 3Б, Київ
08:00 - 21:00
ТОВ "АПТЕКА НИЗЬКИХ ЦІН ПЛЮС"
likomatЛікомат
Лікомат - це, як поштомат тільки в аптеці, що дозволяє вам забрати замовлення самостійно без черг

1 упаковок