АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Суха молочна суміш Ненні 1 з пребіотиками 400 г

Бибиіколь ТОВ
Артикул: 1053672
Суха молочна суміш Ненні 1 з пребіотиками 400 г
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

ВиробникБибиіколь ТОВ

Опис

Ненні 1 – це адаптована молочна суміш для дітей від народження до 6 місяців.

Переваги

У її основі лежить козяче молоко. Така основа дозволяє використовувати її як для здорових дітей, так і для малюків з непереносимістю білків коров'ячого молока та можливими алергічними реакціями.

Основні переваги:

Склад суміші близький до складу материнського молока; У формулі використовується новозеландське козяче молоко, склад якого набагато ближче до складу материнського молока, ніж коров'ячого; Збалансований склад, адаптований до вікових потреб; Комплекс поживних речовин, необхідні повноцінного зростання дитини; Збалансована кількість білка з мінімальним навантаженням на організм; Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти, необхідні для розвитку мозку та зору дитини Унікальний пребіотичний комплекс Orafti® Synergy 1 регулює мікрофлору кишечника та сприяє нормальному випорожненню, запобігаючи запори; без підсолоджувачів; використовується натуральне незбиране козяче молоко з м'яким, вершковим смаком; Нуклеотиди, що містяться в молоці, зберігаються в готовій суміші і благотворно впливають на шлунково-кишковий тракт і підвищують імунний захист; раціон новозеландських кіз складається з натуральної свіжої трави без використання комбікормів; оптимальний склад для дітей з непереносимістю білків коров'ячого молока та ризиком розвитку харчової алергії; козяче молоко майже не містить казеїну – основного алергену коров'ячого молока; клінічно доведено ефективність сумішей Ненні у профілактиці та лікуванні харчової алергії.

Спосіб приготування

склад

Цілісне сухе молоко, лактоза, рослинні олії (соняшникова, рапсова, кокосова, високоолеїнова соняшникова), мальтодекстрин, пребіотичний комплекс Orafti® Synergy 1 (інулін, олігофруктоза), інкапсульований жир морських риб (докозагексаєнова кислота, ейкозапента, ейкозапента, хлорид, лецитин, триптофан, таурин, L-карнітин.

Мінерали: цитрат натрію, гідроксид кальцію, лимонна кислота, сульфат заліза, сульфат цинку, сульфат міді, сульфат марганцю, селеніт натрію.

Вітаміни: аскорбінова кислота, dl-альфа-токоферолу ацетат, ніацинамід, холекальциферол, концентрат змішаних токоферолів, ретинолу ацетат, кальцію d-пантотенат, тіаміну гідрохлорид, ціанокобаламін, вітамін К1, піридоксионіну гідрохлор.

Характеристики

Тип продукту: дитяча молочна суміш Клас: з народження (1 клас) Призначення: для здорових немовлят Основа: козяче молоко Кількість у коробці: 400 грам Виробник: Ненні (Нова Зеландія)

Важлива примітка

Материнське молоко – ідеальна їжа для дитини. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує виключно грудне вигодовування протягом перших 6 місяців та подальше введення прикорму при продовженні грудного вигодовування. Аптека АНЦ підтримує цю рекомендацію. Для ухвалення рішення про терміни та метод введення прикорму в раціон дитини слід проконсультуватися з фахівцем.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 04.05.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Суха молочна суміш Ненні 1 з пребіотиками 400 г на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Суха молочна суміш Ненні 1 з пребіотиками 400 г?

459 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Суха молочна суміш Ненні 1 з пребіотиками 400 г.

У чому особливості товару Суха молочна суміш Ненні 1 з пребіотиками 400 г?

Дитячі молочні суміші Суха молочна суміш Ненні 1 з пребіотиками 400 г. Відноситься до Детские молочные смеси

Які відгуки у товару Суха молочна суміш Ненні 1 з пребіотиками 400 г?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.