star_on

Левофлоксацин розчин для інфузій 750 мг / 150 мл

Інфузія ПрАТ
Артикул: 1058700
Левофлоксацин розчин для інфузій 750 мг / 150 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Продаж зазначених ліків відбувається в аптеці тільки за наявності рецепту від лікаря

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваЛевофлоксацин
Діюча речовинаЛевофлоксацин
Дозування5 мг/мл
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняІн'єкції
ДітямНе можна
Кількість в упаковці150 мл
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникІнфузія ПрАТ
ДіабетикамМожна
Країна виробництваУкраїна
ВодіямЗ обережністю
ФормаІнфузії
Умови відпускуЗа рецептом
Код ATC

Опис

Розчин для інфузій Левофлоксацин призначають дорослим для лікування інфекцій, викликаних чутливими до левофлоксацину мікроорганізмами:

негоспітальна пневмонія; ускладнені інфекції шкіри та м'яких тканин; гострий пієлонефрит, ускладнені інфекції сечовивідних шляхів; хронічний бактеріальний простатит.

Склад

Діюча речовина: левофлоксацин;

100 мл розчину містить левофлоксацину гемігідрату в перерахунку на безводний 100% левофлоксацин 500 мг;

Допоміжні речовини: натрію хлорид, динатрію едетат, кислота хлористоводнева розведена, натрію гідроксид, вода для ін'єкцій.

Протипоказання

Підвищена чутливість до левофлоксацину або до інших хінолонів, епілепсія, побічні реакції з боку сухожиль після попереднього застосування хінолонів. Дитячий вік (до 18 років). Період вагітності або годування груддю.

Спосіб застосування

Перед застосуванням препарату необхідно провести пробу на чутливість. Препарат для внутрішньовенного введення застосовувати на протягом 3 годин після перфорації гумової пробки. Захист від світла при інфузії не потрібна. При кімнатному освітленні розчин для внутрішньовенного введення можна зберігати не довше 3 діб без захисту від світла.

Препарат вводити повільно 1 або 2 рази на добу. Дозування залежить від типу і тяжкості інфекції, а також чутливості до препарату можливого збудника.

Особливості застосування

Вагітні

Препарат протипоказаний в період вагітності або годування груддю. Якщо під час лікування діагностується вагітність, про це слід повідомити лікаря.

Діти

Застосування препарату протипоказано дітям (вік до 18 років), оскільки не виключено пошкодження суглобового хряща.

Водії

Пацієнтам, які керують транспортними засобами, працюють з машинами та механізмами, слід врахувати можливі небажані реакції з боку нервової системи (запаморочення, сонливість, сплутаність свідомості, порушення зору і слуху, розлади процесів руху, в т.ч. також під час ходьби).

Передозування

Найважливіші передбачувані симптоми передозування стосуються центральної нервової системи (запаморочення, порушення свідомості та судомні напади); реакції з боку шлунково-кишкового тракту, такі як нудота і ерозія слизових оболонок. При застосуванні доз, що перевищують терапевтичні, відбувається подовження QT-інтервалу. У разі передозування необхідно проводити ретельне спостереження за пацієнтом, включаючи ЕКГ.

Побічні ефекти

Інфекції та інвазії. Нечасто: грибкові інфекції, включаючи інфекцію, викликану грибками роду Candida. Резистентність патогенних мікроорганізмів. З боку психіки. Часто: безсоння. Нечасто: тривожність, сплутаність свідомості, нервозність. З боку нервової системи. Часто: головний біль, запаморочення. З боку судинної системи. Часто: флебіт (тільки для внутрішньовенних форм введення). З боку печінки та жовчовивідних шляхів. Часто: підвищення активності печінкових ферментів (АЛТ / АСТ, лужна фосфатаза, ГГТ). Загальні порушення і реакції в місці введення. Часто: реакція в місці інфузії (біль, почервоніння).

Взаємодія

У дослідженнях клінічної фармакології було продемонстровано, що на фармакокінетику левофлоксацину не було викликано ніякого клінічно значущого впливу при застосуванні левофлоксацину разом з наступними лікарськими засобами: карбонатом кальцію, дигоксином, глібенкламідом, ранітидином.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °C в захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Термін придатності - 3 роки.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 07.08.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Левофлоксацин розчин для інфузій 750 мг / 150 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Левофлоксацин розчин для інфузій 750 мг / 150 мл?

85.2 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Левофлоксацин розчин для інфузій 750 мг / 150 мл.

У чому особливості товару Левофлоксацин розчин для інфузій 750 мг / 150 мл?

Антибіотики Левофлоксацин розчин для інфузій 750 мг / 150 мл. Відноситься до Антибиотики

Яка діюча речовина Левофлоксацин розчин для інфузій 750 мг / 150 мл?

Діючі речовини у Левофлоксацин раствор для инфузий 750 мг/150 мл є Левофлоксацин.

Які відгуки у товару Левофлоксацин розчин для інфузій 750 мг / 150 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.