Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Ксиліт порошок 250 г

Голден-фарм ПП
Артикул: 1055924
Ксиліт порошок 250 г
Написати відгук
198.9 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 1.99грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 28.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваКсиліт
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
ВиробникГолден-фарм ПП
Країна виробництваУкраїна
ФормаПорошки та гранули
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Ксиліт порошок 250 г

Ксиліт 250 г

Ксиліт - це натуральна речовина природного походження, яке використовується в якості заміни цукру. Речовина в невеликих кількостях міститься в овочах і фруктах: кукурудзі, цвітній капусті, полуниці та малини. Хоча очевидним рекордсменом за кількістю ксиліту є березова деревина, саме тому його часто називають "деревним цукром". Добавка вважається цілком безпечною для організму при дотриманні добової норми споживання - 50 грамів. Ксиліт виробництва Голден-Фарм є оригінальним і сертифікованим продуктом, що імпортуються з Фінляндії.

Європа дізналася про корисні властивості ксиліту ще в 18 столітті, зараз ця дієтична добавка використовується як натуральний цукрозамінник в більш ніж 35 країнах світу. Глікемічний індекс ксиліту дорівнює 8, що означає, що він переробляється в організмі з мінімальною кількістю інсуліну. Він містить в рази менше калорій, ніж цукор, при цьому довше засвоюється організмом. Ксиліт дозволяє легко контролювати вагу і підсилює відчуття ситості, тим самим знижуючи загальну кількість споживаної організмом їжі. Регулярне споживання ксиліту допомагає доглядати за зубами, він зменшує ймовірність утворення карієсу і темних плям на емалі.
Ксиліт допомагає зайнятися профілактикою карієсу ще до появи постійного прикусу. Адже здоров'я корінних зубів безпосередньо залежить від стану молочних. Продукти з вмістом ксиліту можна вживати з 3 років. Щоб знизити ризик руйнування емалі, дітям достатньо 2-3 подушечок жувальної гумки або 1 льодяника з 100% ксилітом в день. У харчовій промисловості добавка ксиліт використовується як замінник цукру, підсолоджувач, стабілізатор, емульгатор, агент, утримує вологу. Речовину застосовують при виготовленні прохолодних напоїв і солодощів. Крім того, ксиліт збільшує термін придатності молочних продуктів, покращує колір їжі, підсилює смак.
Без ГМО.

Переваги:

• природне походження
• низький глікемічний індекс
• на 40% менше калорій, ніж в цукрі
• дає відчуття ситості
• допомагає контролювати вагу
• використовується як джерело енергії

Рекомендації до застосування:

Ксиліт рекомендується як природний замінник цукру при діабеті, підвищеній вазі, ожирінні, алергічних реакціях, холециститі. Можливе застосування препарату в якості кулінарного цукрозамінника.

Речовина може бути використано як альтернативне джерело енергії при підвищених фізичних навантаженнях і заняттях спортом. Ксиліт використовуватися для проведення зондування.

Спосіб застосування:

Можна використовувати ксиліт так само як звичайний цукор, де одна чайна ложка ксиліту відповідає приблизно 1 чайній ложці білого цукру. Температурний діапазон, в якому може використовуватися ксиліт, широкий - приготування, випічки, заморозки.

Застереження:

Перевищення рекомендованої норми вживання може викликати проносну реакцію.

Протипоказання:

Індивідуальна непереносимість. Шлунково-кишкові захворювання, епілепсія, вагітність і період грудного вигодовування.

Умови та термін зберігання:

Зберігати 36 місяців від дати виготовлення в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 18°C до 25°C і відносній вологості повітря 25%

Форма випуску:

Упаковка 250 г

Дана продукція не є препаратом медичного призначення.

Склад:

• ксиліт

калорійність - 243 ккал на 100 г або 12 ккал на чайну ложку (5 г).

 

Поширені запитання