star_on

Гель гепарин з бодягою 75 мл

Євро плюс ПП
Артикул: 36958
Гель гепарин з бодягою 75 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваБодяга
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникЄвро плюс ПП
Країна виробництваУкраїна
ФормаГель
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Гепарин гель з бадягою - це антикоагулянт прямої дії для зовнішнього застосування. Гель має антикоагулянтну, протизапальну, протинабрякову та знеболювальну дію. Запобігає утворенню тромбів, покращує мікроциркуляцію та активізує тканинний обмін, прискорює процес розсмоктування гематом. Гель призначений для зниження ризику оклюзії у змінених венах, а також нормалізації кровообігу у дрібних судинах. У гелі вдало поєднуються гепарин натрію, екстракти бадяги, кінського каштану та арніки. Завдяки своїй структурі гель швидко вбирається у шкіру і не залишає жирних плям.

Активні інгредієнти

Гепарин натрію - це антикоагулянт прямої дії, який блокує біосинтез тромбіну, перешкоджає утворенню фібрину з фібриногену, знижує агрегацію тромбоцитів та пригнічує активність гіалуронідази. При місцевому/зовнішньому застосуванні гепарин, який поступово вивільняється, має антитромботичну, антикоагулянтну, протизапальну та помірну протизапальну дію. Сприяє розсмоктуванню існуючих тромбів і перешкоджає утворенню нових. Покращує мікроциркуляцію та активізує тканинний обмін, тим самим прискорюючи процес розсмоктування гематом, тромбів та зменшення набряку тканин. Екстракт кінського каштану – венотонік тонізуючого рослинного походження для місцевого та системного застосування при порушеннях венозного кровообігу, і насамперед – при венозній недостатності. Дія екстракту кінського каштана пов'язана з наявністю флавонового глікозиду ескуліну та сапоніну есцину. Ескулін зменшує проникність капілярів, стимулює антитромботичну активність сироватки крові, підвищує вироблення антитромбіну в судинній системі, збільшує кровонаповнення вен, особливо за наявності в них патологічних змін. Есцин має виражену капіляропротекторну активність і протизапальну дію. Екстракт арніки стимулює кровообіг у шкірі, активізує тканинне дихання. Має протизапальні властивості. Глікозиди, що входять до складу екстракту, мають заспокійливу та знеболювальну дію. Екстракт бадяги має протизапальну та протинабрякову дію, полегшує місцевий біль. Ефірна олія кипарису знімає втому, бореться з набряками, сприяє усуненню капілярного малюнка.

Переваги

Властивості гелю "Гепарин з бадягою":

Має антитромботичну, антикоагулянтну, протинабрякову та протизапальну дію; Нормалізує кровообіг у венах та дрібних судинах; активізує тканинне дихання; Запобігає утворенню нових тромбів.

Сертифіковано Міністерством охорони здоров'я України

Рекомендації щодо застосування

Гель рекомендується застосовувати при:

варикозне розширення вен; тромбофлебіт; тромбоз; венозної недостатності; спортивні травми; місцеві запальні (неінфекційні) процеси шкіри та м'яких тканин.

Спосіб застосування (аплікація)

Наносити тонкий шар гелю на уражену ділянку шкіри 2 рази на день, дотримуючись наступної інструкції:

Вимийте ділянку шкіри водою з м'яким милом і промокніть насухо; Делікатно нанесіть гель тонким шаром на уражену ділянку шкіри; Зачекайте, поки гель не вбереться.

Рекомендований мінімальний курс лікування – 2 тижні.

Після застосування ретельно вимийте руки. Уникайте попадання гелю на відкриті рани, очі та інші слизові оболонки.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів. У разі виникнення алергічних реакцій припинити застосування та звернутися до лікаря.

склад

Склад: вода, спеціальне освітлення, гліцерин, пропіленгліколь, екстракт арніки, екстракт кінського каштана, екстракт кінського будяка, гепарин натрію, желюючий агент, ізопропіл миристат, консервант, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, ефірна олія кипарису, диазолидинилмо, парфум, ЕДТА.

Умови зберігання

Зберігати в сухому темному місці при температурі від +5 до +20 °С.

Термін придатності – 24 місяці з дати виготовлення.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 08.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Гель гепарин з бодягою 75 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Гель гепарин з бодягою 75 мл?

88.3 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Гель гепарин з бодягою 75 мл.

У чому особливості товару Гель гепарин з бодягою 75 мл?

Засоби при забоях та травмах, від синців Гель гепарин з бодягою 75 мл. Відноситься до Средства при ушибах и травмах, от синяков

Які відгуки у товару Гель гепарин з бодягою 75 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.