Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Доппельгерц Актив Вітамін D таблетки №45, акція 1+1

Квайссер Фарма
Артикул: 1067587
Доппельгерц Актив Вітамін D таблетки №45, акція 1+1
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 1.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваДоппельгерц
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямЗ 14-ти років
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникКвайссер Фарма
ДіабетикамМожна
Країна виробництваНімеччина
ВодіямМожна
ФормаТаблетки
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Доппельгерц Актив Вітамін D таблетки №45, акція 1+1

Доппельгерц Актив вітамін Д таблетки №45

Cклад

Активні інгредієнти:Кожна таблетка містить
Вітамін D 325 µg (мкг) (1000 МО)

Вспомогательные вещества: микрокристаллическая целлюлоза (Е460), гидроксипропилметилцеллюлоза (Е464), натрия кроскармеллоза (Е468), титана диоксид (Е171), магниевые соли жирных кислот (Е470b), полиэтиленгликоль (Е1521), кремния диоксид (Е551), тальк (Е553b).

Фармакологічна дія

Вітамін D – «сонячний» вітамін виробляється організмом людини завдяки регулярному впливу сонячних променів.

Дефіцит вітаміну D може бути викликаний віковими змінами, нестачею сонячних променів в осінньо-зимовий період, забрудненням.

Нестача вітаміну D у раціоні, його погана всмоктування призводять до гіповітамінозу D у великої кількості населення, особливо на це страждають люди похилого віку, офісні співробітники, підлітки.

Нестача вітаміну D є однією з головних причин ослаблення імунітету, розвитку остеомаляції (розм'якшення кісток) та остеопорозу, погіршення стану шкіри, волосся, нігтів, схильності до депресій та ризику розвитку алергічних реакцій.

Крім добре відомого впливу на метаболізм кісткової тканини, вітамін D бере участь у багатьох інших процесах, у тому числі у регуляції імунних реакцій. Вітамін D використовують лейкоцити – клітини крові, які відповідають за вроджений та адаптивний імунітет, тобто за можливість організму чинити опір зовнішнім та внутрішнім загрозам: вірусам, бактеріям тощо.

Вітамін D регулює метаболізм кальцію та фосфору, сприяє правильній мінералізації та росту здорових кісток та зубів. Відіграє істотну роль в абсорбції кальцію та фосфатів з кишечника, у транспорті мінеральних солей та у процесі кальцифікації кісток, регулює виведення кальцію та фосфатів нирками. Концентрація іонів кальцію впливає на низку важливих біохімічних процесів, що зумовлюють підтримку тонусу м'язів скелетної мускулатури, беруть участь у проведенні нервового збудження та впливають на згортання крові.

Рекомендації щодо застосування

може бути рекомендована лікарем у раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело вітаміну D 3 для профілактики та корекції D-дефіцитних станів у дорослих та підлітків. Сприяє регуляції всмоктування та засвоєння кальцію та фосфору в організмі людини. Застосування у період вагітності та лактації можливе лише після консультації з лікарем.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Чи не є лікарським засобом.

Інформація для хворих на цукровий діабет: кожна таблетка містить 2 kJ (кДж)/1 kcal (ккал) та не містить хлібних одиниць.

Запобіжні заходи

- підвищена чутливість до компонентів продукту. Не перевищувати добову дозу, що рекомендується.

Спосіб застосування

дорослим та дітям старше 14 років по 1 таблетці на добу під час або після їди. Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.

Рекомендований термін застосування

2-3 місяці, повторювати прийом вітаміну можна двічі чи тричі на рік; термін споживання та повторні прийоми узгоджуються з лікарем.

Форма випуску

таблетки масою 278 mg (мг) (по 15 таблеток у блістері, по 1, 2 або 3 блістери у пачці).

Зберігання

при температурі не вище 25 0 С, у сухому та недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки від дати виробництва.

Поширені запитання