Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Астазандра капсули 640 мг №30

Астазандра капсули 640 мг №30
Написати відгук
2265.9 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 22.66грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 24.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваАстазандра
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникЗандра Лайфсайнсіз
Країна виробництваШвеція
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Астазандра капсули 640 мг №30

Склад

Борошно з водоростей (AstaReal®) - 84 mg (мг) (в т.ч. астаксантин - 4 mg (мг), соняшниковий лецитин - 3 mg (мг))

Вітамін С - 66 mg (мг)

Натуральний вітамн Е 1000 МО/г (IU/g) - 15 mg (мг)

Гліцеріловий моно/ді-стеарат - 10 мг

Діоксид силікону - 4 мг

Опис

Дієтична добавка природний антиоксидант Астазандра для загального зміцнення організму є найпотужнішим антиоксидантом і протизапальну відомим людині. Його потужність забезпечується унікальною структурою, що дозволяє йому знешкодити вільні радикали у внутрішньому і зовнішньому шарі клітинної мембрани, на відміну від інших антиоксидантів.

Активні компоненти

Мікроводорості Haematococcus Pluvialis є джерелом натурального астаксантину, виростають в арктичних морських водах і звичайних прісних водоймах по всьому світу.

Астаксантин натуральний каротиноид, який надає рожевий або червоний колір червоному лососеві, креветок і омарам.

Мікроводорості Haematococcus Pluvialis ростуть в місцях, що піддаються впливу інтенсивного сонячного світла. В якості природного захисного механізму, ця зелена мікроводорость, виробляє астаксантин для захисту ядра клітини від шкідливої ​​дії вільних радикалів, що утворюються під дією УФ-випромінювання, що може привести до пошкодження ДНК.

Переваги

Зменшує виділення молочної кислоти. Сприяє більш швидкому відновленню, зменшує біль в суглобах і м'язах. Астаксантин захищає серце і м'язи ніг і забезпечує відновлення після вправ. Добавка з натуральним астаксантіном знижує рівень жиру шляхом активації СРТ-1 ферменту, який прискорює ліпідний метаболізм. Знижує запалення шляхом пригнічення запальних маркерів, таких як ТНФ-альфа і інтерлейкін 1-бета. Підвищує продуктивність і допомагає поліпшити результат. Не є допінгових препаратом.

Дія

Астазандра знижує рівень молочної кислоти та стомлюваність, зменшує пошкодження і запалення м'язів, покращує кровопостачання і якість еритроцитів, підсилює метаболізм жирів за рахунок поліпшення функції мітохондрії, зменшує ознаки фотостаріння і запалення у всіх шарах шкіри шляхом пригнічення оксидативного стресу, зменшує розмір зморшок і покращує мікроструктуру шкіри , покращує еластичність шкіри завдяки підвищенню рівня колагену, захищає клітини імунної системи від впливу оксидативного стресу, покращує ліпідний профіль крові, знижує запалення шлунка, благотворно впливає на вікову втрату пам'яті, модулює артеріальний тиск, знижує ризик інсульту і покращує стан ендотелію судин.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим по 1 капсулі 1-2 рази на добу після їди запиваючи достатньою кількістю питної води. Курс застосування становить 1-2 місяці. При необхідності курс можна повторити. перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Застереження

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Виробник

АСТАРЕАЛ АБ, Швеція.

Поширені запитання