Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Алміба розчин оральний 100 мг/мл флакон 10 мл №10

Анфарм Хеллас
Артикул: 1034842
Алміба розчин оральний 100 мг/мл флакон 10 мл №10
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 19.03.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваАлміба
Діюча речовинаЛевокарнітин (L-карнітин)
Дозування100 мг/мл
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
ДітямМожна
ВагітнимЗа призначенням лікаря
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникАнфарм Хеллас
ДіабетикамМожна
Країна виробництваГреція
ВодіямМожна
ФормаРідини
Первинна упаковкафлакон
Умови відпускуБез рецепта
Код ATC

Опис

Препарат Алміба застосовується для лікування первинної та вторинної карнитиновой недостатності у дорослих і дітей, в т. Ч. Новонароджених і немовлят. Вторинна карнітіновий недостатність у пацієнтів, яким проводиться гемодіаліз.

Підозра на вторинну карнітіновий недостатність у пацієнтів, яким проводять гемодіаліз в наступних випадках:

Сильні та персистирующие спазми в м'язах і / або гіпотензивні епізоди під час проведення діалізу; Енергетичний дефіцит, що призводить до значного негативного впливу на якість життя; М'язова слабкість і / або міопатія; кардіопатія; Анемія, не відповідає на лікування еритропоетином або вимагає високих доз еритропоетину; Втрата м'язової маси.

Склад

Діюча речовина: levocarnitine;

1 ампула (5 мл) містить левокарнітіна - 1 м

Допоміжні речовини: соляна кислота, вода для ін'єкцій.

Спосіб застосування

Препарат вводять внутрішньовенно повільно протягом 2-3 хв.

Застосування при вродженому порушенні метаболізму. Під час терапії доцільно контролювати рівень карнітину і ацилкарнітину як в плазмі крові, так і в сечі. Необхідна доза залежить від специфіки вродженого порушення метаболізму і тяжкості проявів захворювання. У разі гострої декомпенсації рекомендована доза може становити до 100 мг/кг на добу в 3-4 введення. У разі необхідності можна застосовувати та більш високі дози, хоча при цьому можуть посилитися побічні ефекти, зокрема діарея.

Вторинний дефіцит карнітину у пацієнтів, яким проводять гемодіаліз. Перед початком терапії необхідно контролювати рівень карнітину в плазмі крові. Вторинний дефіцит карнітину діагностується при відносно ацилкарнітину до вільного карнітину в плазмі крові більше 0,4 і / або коли концентрація вільного карнітину становить менше 20 мкмоль/л. Дозу 20 мг/кг слід вводити внутрішньовенно струменево в кінці кожного сеансу діалізу. Загальну реакцію слід визначати шляхом моніторування рівнів ацилкарнітину і вільного карнітину в плазмі крові та оцінки стану пацієнта. Нормалізація вмісту карнітину в м'язовій тканині та кардіоміоцитах настає приблизно через 3 місяці після досягнення нормальної концентрації карнітину в плазмі крові. Якщо введення карнітину припинити його рівні неодмінно почнуть знижуватися знову. Необхідність повторного насичують курсу лікування визначають шляхом кількісного визначення карнітину в плазмі крові через рівні проміжки та шляхом моніторингу стану пацієнта.

Гемодіаліз - підтримуюча терапія. Після насичують курсу введення левокарнітіна застосовують підтримуючу дозу - 1 г препарату на добу перорально. У день діалізу препарат застосовують всередину в дозі 1 г відразу після завершення чергового сеансу.

Особливості застосування

Вагітні

Беручи до уваги серйозні наслідки карнитиновой недостатності для вагітної жінки, ризик переривання лікування для матері вважається великим, ніж теоретичний ризик для плоду, в разі продовження лікування.

Передозування

Повідомлень про токсичність левокарнітіна при передозуванні не було. Для лікування передозування слід провести підтримуючу терапію. Великі дози можуть викликати діарею. Левокарнітін легко видаляється з плазми крові шляхом діалізу. Лікування: вжити заходів для видалення препарату з травного тракту при прийомі всередину провести симптоматичну і підтримуючу терапію. Чи не повідомляли про випадки передозування, які загрожували життю.

Побічні ефекти

Помірні шлунково-кишкові розлади спостерігалися при тривалому прийомі перорального левокарнітіна, включаючи швидкоплинні нудоту і блювоту, біль в животі та діарею. Зниження дози часто зменшує або усуває шлунково-кишкові симптоми. При тривалому прийомі перорального левокарнітіна необхідно контролювати специфічний запах тіла (зменшення дози послаблює або усуває викликаний препаратом запах). При прийомі левокарнітіна з антикоагулянтами кумаринового можливо збільшення міжнародного нормативного співвідношення INR. Необхідно ретельно контролювати переносимість препарату протягом першого тижня прийому і після будь-якого збільшення дози. Внутрішньовенне застосування левокарнітіна зазвичай добре переноситься.

Взаємодія

Одночасне застосування глюкокортикоїдів призводить до накопичення левокарнітіна в тканинах організму (окрім печінки). Інші анаболічні засоби підсилюють ефект Алміби.

У деяких випадках при прийомі левокарнітіна з антикоагулянтами кумаринового можливо збільшення міжнародного нормативного співвідношення INR, тому їх одночасне застосування вимагає застереження. INR або іншими тести коагуляції слід перевіряти щотижня, поки вони не стабілізуються, і щомісяця після цього - у пацієнтів, які приймають антикоагулянти разом з левокарнітіна.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °C в недоступному для дітей місці.

Термін придатності - 4 роки.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 22.08.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Алміба розчин оральний 100 мг/мл флакон 10 мл №10 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Алміба розчин оральний 100 мг/мл флакон 10 мл №10?

318.6 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Алміба розчин оральний 100 мг/мл флакон 10 мл №10.

У чому особливості товару Алміба розчин оральний 100 мг/мл флакон 10 мл №10?

Тонізуючі препарати Алміба розчин оральний 100 мг/мл флакон 10 мл №10. Відноситься до Тонизирующие препараты

Яка діюча речовина Алміба розчин оральний 100 мг/мл флакон 10 мл №10?

Діючі речовини у Алмиба раствор оральный 100 мг/мл флакон 10 мл №10 є Левокарнитин (L-карнитин).

Які відгуки у товару Алміба розчин оральний 100 мг/мл флакон 10 мл №10?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.