Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

symptoms.symptoms-for-title ЗАСОБИ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ВОЛОССЯМ:

symptoms.symptoms-products

ЗАСОБИ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ВОЛОССЯМ

Засоби для догляду за волоссям

Для того, щоб волосся виглядало красивим і здоровим, йому потрібно приділяти увагу. Благо сьогодні є досить багато засобів для догляду за волоссям, які допоможуть вам у цьому. Хороші доглядові засоби та правильно підібрані домашні процедури для волосся, що виконуються регулярно, дозволять вам усунути проблеми волосся, зробити його густішим та красивішим.

Які ж засоби догляду за волоссям варто внести до списку «для регулярного використання»?

Шампунь

Шампуні належать до засобів базового догляду, якими ви маєте користуватися досить часто. За допомогою шампуню ви очищаєте волосся від бруду та надмірного жиру. Дуже важливо правильно підібрати шампунь під тип волосся, його особливості. Виробляють шампуні для жирного, сухого, нормального, ослабленого, забарвленого волосся тощо. Важливо пам'ятати, що стан волосся може змінюватись залежно від сезону, стану здоров'я, і ​​шампунь для волосся потрібно підбирати з урахуванням актуального стану. Сьогодні ви можете вибрати шампунь для зволоження, живлення, відновлення, усунення тьмяності, збільшення об'єму волосся.

Кондиціонер та бальзам

Кондиціонер зазвичай використовується щоразу при митті голови. Його потрібно нанести на вологе волосся, рівномірно розподілити по всій довжині крім коріння волосся, потримати кілька хвилин, а потім змити. Після використання кондиціонера на волоссі утворюється плівка, яка захищатиме його від пошкоджень та пересушування, від впливу агресивних чинників навколишнього середовища. Ще одна функція кондиціонера – він дозволяє легше розчісувати волосся, робить локони більш слухняними. Якщо ви будете використовувати кондиціонери для фарбованого волосся, то вони додатково збережуть пігмент, будуть надавати волоссю яскравість та блиск.

Бальзам також наносять після миття голови. Однак бальзам потрібно тримати на волоссі трохи довше, а деякі бальзами рекомендується взагалі не змивати. Бальзам також робить волосся більш слухняним. У бальзамах зазвичай містяться корисні мікроелементи, білки, екстракти, які забезпечують живлення волосся. Також сьогодні можна купити комплексний продукт – бальзам-кондиціонер.

Маски для волосся

Маски забезпечують живлення, зволоження волосся, мають лікувальну дію. Однак, маски не використовуються щодня. Зазвичай їх рекомендують застосовувати 1-2 рази на тиждень. Тримати маску на волоссі потрібно 20-30 хвилин, після чого змити.

За допомогою правильного застосування масок для волосся можна повернути волоссю блиск, пружність, м'якість, усунути пошкодження, зупинити випадіння волосся.

Олії для волосся

Олії живлять волосся, захищають його від пересушування, відновлюють захисний шар, надають еластичність. Також застосування олій дозволяє боротися з випаданням волосся, активізувати його зростання. Застосовують реп'яхову, касторову, персикову, обліпихову та інші олії для волосся.

Олії можна використовувати як маски для волосся, робити гарячі обгортання, або використовувати як незмивний догляд.

Сироватка для волосся

Сироватка покращує структуру волосся, надає блиску, зволоження, усуває ламкість. Як правило, сироватка належить до незмивних засобів по догляду за волоссям. Сироватки можна наносити як на вологе, так і на сухе волосся.

Сьогодні виробляється величезна кількість доглядових засобів для волосся. Дуже важливо кожен із засобів підбирати індивідуально з урахуванням характеристик волосся, проблем, які у вас присутні (жирність, сухість, ламкість, випадання тощо). Найоптимальніше проконсультуватися з лікарем-трихологом, який зможе точно розібратися, в якому стані знаходиться ваше волосся, позначити основні проблеми та підібрати засоби для догляду, які найбільш підходять саме вам.