Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Для лікування ДОГЛЯД ЗА ШКІРОЮ НАВКОЛО ОЧЕЙ:

Скоро тут зʼявляться потрібні товари для лікування

ДОГЛЯД ЗА ШКІРОЮ НАВКОЛО ОЧЕЙ

Догляд за шкірою навколо очей

Шкіра навколо очей вважається найбільш тонкою та чутливою. І якщо їй не приділяти достатньо уваги або неправильно доглядати, вона першою демонструє ознаки втоми і старіння – з'являються темні кола, мішки під очима, зморшки. Тому дуже важливо вміти правильно доглядати цю делікатну зону обличчя і знати, які засоби догляду краще використовувати.

Що повинен включати догляд за шкірою під очима

Шкіра навколо очей має особливості. Наприклад, вона не має сальних залоз, вона набагато тонша, ніж навколишня шкіра, має схильність до зневоднення, сильніше схильна до розтягування. Тому ця зона дуже чутлива до несприятливих чинників навколишнього середовища, змін в організмі, процесів старіння. З віком саме ця зона першою відчуває нестачу колагену та еластину, втрачає пружність. Також ця зона мімічно активна, що призводить до появи досить ранніх зморшків. А якщо є схильність до застою рідини в ділянці під очима, то виникають набряки, і ми спостерігаємо появу мішків.

Наносити на зону навколо очей звичайні засоби догляду для обличчя не можна, тому що це може погіршити її стан. Обов'язково потрібно використовувати спеціальні засоби для догляду за цією зоною.

Щоденний догляд за шкірою обличчя повинен включати три етапи: очищення, зволоження та харчування.

Очищення та демакіяж

Очищення та демакіяж необхідно проводити щодня, залишати макіяж на ніч категорично не можна.

Для очищення шкіри навколо очей не варто використовувати звичайне мило та засоби для вмивання обличчя. Потрібно використовувати спеціальні засоби, які можуть бути рідкими або кремоподібними. Наприклад, ви можете вибрати міцелярну воду, яка м'яко очищає, знімає водостійкий макіяж, не викликає подразнення навіть за дуже чутливої ​​шкіри. Достатньо нанести пару крапель міцелярної води на ватний диск, прикласти на хвилину до шкіри в області очей, а потім акуратними рухами протерти цю область, прибираючи тим самим залишки косметики.

Зволоження та харчування

Для зони навколо очей рекомендується обов'язкове зволоження, тому що шкіра в цей зоні через відсутність сальних залоз схильна до пересушування. Засоби догляду за шкірою навколо очей повинні добре зволожувати і захищати від швидкої втрати вологи. Для цього використовуються спеціальні креми, гелі або сироватки, які можуть включати різні компоненти, наприклад гіалуронову кислоту, гліцерин, компоненти, що підвищують захист від несприятливих чинників навколишнього середовища.

Для живлення шкіри навколо очей варто вибирати креми, у складі яких будуть олії абрикосової кісточки, шипшини, авокадо, вітамін Е та інші вітаміни та мікроелементи. Також для періодичного застосування можна використовувати маски для зони навколо очей. Їх застосування кілька разів на тиждень дає можливість додаткового живлення, підвищує пружність та еластичність шкіри у цій зоні.

Засоби догляду за шкірою навколо очей розробляються з урахуванням можливих особливостей шкіри та потреб. Наприклад, ви можете купити креми та гелі для чутливої ​​шкіри, вибрати засоби, які мають захист від фотостаріння.

Особливу увагу варто приділяти віковому аспекту. Багато виробників пропонують антивікові лінійки засобів, де для кожного віку розроблено спеціальні продукти догляду, що містять активні компоненти, які дозволяють уповільнити процеси старіння, зменшити утворення зморшок.

Також не варто забувати, що наш зовнішній вигляд багато в чому залежить від внутрішнього стану. Для того, щоб шкіра під очима мала гарний вигляд, важливі збалансований раціон, правильний питний режим, здоровий сон, зменшення стресу. Найбільш правильно приділяти увагу і здоров'ю організму, і зовнішньому догляду. Тоді ви зможете продовжити молодість та здоров'я шкіри якомога довше.