АНЦ
star_on

Шампунь Forforin Clinical проти сухої лупи 200 мл

Натурварен
Артикул: 1051236
Шампунь Forforin Clinical проти сухої лупи 200 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 4.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Характеристики

ВиробникНатурварен
Країна виробництваНімеччина

Опис

Шампунь проти сухої лупи FORFORIN Clinical зменшує відчуття сверблячки та помітно скорочує кількість лупи. Містить м'які поверхнево-активні речовини.

склад

Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates Copolymer, Hydroxyethyl Urea, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Octyldodecanol, Caffeine, Echium Plantagineum Seed , Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Oleth-2, Hydroxypropyl Methylcellulose, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylamide Copolymer, Parfum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Disodium EDTA, Mica, Titanium Dioxide, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin , Tocopherol, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Як використовувати

Шампунь, принаймні, тричі на тиждень, м'яко вмасажуйте у вологе волосся. Залишіть на 1 хвилину і ретельно змийте. Вода не повинна бути надто гарячою. Якщо можливо, висушіть волосся без використання фена. Період використання – не менше 2 тижнів. Шампунь FORFORIN призначений для тривалого використання.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 04.09.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Шампунь Forforin Clinical проти сухої лупи 200 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Шампунь Forforin Clinical проти сухої лупи 200 мл?

230.2 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Шампунь Forforin Clinical проти сухої лупи 200 мл.

У чому особливості товару Шампунь Forforin Clinical проти сухої лупи 200 мл?

Засоби від лупи та себореї Шампунь Forforin Clinical проти сухої лупи 200 мл. Відноситься до Средства от перхоти и себореи

Які відгуки у товару Шампунь Forforin Clinical проти сухої лупи 200 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.