Безкоштовна лінія 5900Безкоштовна лінія
anc
Олія жожоба Ароматика 20 мл Олія жожоба Ароматика 20 мл

Олія жожоба Ароматика 20 мл

Золотоніська ПКФ ОАО
Артикул: 6780
status-success Є в наявності
76.9 грн
76.9 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті
Оплата tooltip
Доставка tooltip
Повернення tooltip
Торгова назва
Ароматика олія
Умови відпуску
Без рецепта
Форма
Рослинні косметичні олії

характеристики та ОПИС

Торгова назва
Ароматика олія
Умови відпуску
Без рецепта
Форма
Рослинні косметичні олії

склад

Simmondsia Chinensis Seed Oil.

До складу олії жожоба (рідкий віск) входять жирні кислоти – гадолеїнова (65-80%), ерукова (10-22%), олеїнова (5-15%), нервонова (до 3,5%), пальмітинова (до 3%). ), пальмітолеїнова (1%), бегенова (1%) та інші (до 3%), а також ефіри жирних кислот, амінокислоти, колаген, вітамін Е. Завдяки своєму складу воно очолює рейтинг рослинних олій за цінністю та корисністю.

Опис

Олія жожоба Aromatica - це олія, одержувана з насіння чагарника жожоба. Історія його використання налічує тисячі років. Ще наші предки користувалися його унікальними гіпоалергенними, регенеруючими, зволожуючими та зміцнюючими властивостями. Олія не має аналогів у рослинному світі, це унікальний рідкий рослинний віск, який за своїм складом та властивостями схожий з тваринним воском – спермацетом, що отримується з голови кашалоту. Незважаючи на свою густу консистенцію, масло жожоба має високу проникаючу здатність і не залишає жирного блиску на шкірі та волоссі. В маслі жожоба багато вітаміну Е, що визначає його сильну антиоксидантну дію та стійкість до прогоркання при тривалому зберіганні. Воно пом'якшує та надає еластичність проблемній, сухій, грубій шкірі, використовується навколо очей для боротьби зі зморшками. Воно також рекомендується для ніжної шкіри, сухих губ, що потріскалися, після прийняття сонячних ванн. Олія жожоба - один з кращих засобів для догляду за всіма типами волосся, особливо за фарбованим, сухим і ламким.

Косметичні переваги олії жожоба

Олія жожоба ідеально підходить для щоденного догляду за шкірою та волоссям усіх типів. Воно відрізняється тонкою текстурою, високою проникаючою здатністю, що регенерує, пом'якшує, зволожує. У косметиці масло жожоба широко використовується самостійно або в суміші з іншими оліями та ефірними оліями.

Особливо ефективно застосування олії жожоба для догляду за обличчям при сухій, пересушеній, запаленій, шкірі, що лущиться, і для догляду за ніжною шкірою новонароджених при попрілості. Його використовують для догляду за сухими, потрісканими і потрісканими губами, це відмінне масло для очей.

При регулярному застосуванні рослинні олії для обличчя омолоджують втомлену та обвислу шкіру, усувають зморшки, у тому числі навколо очей, і запобігають появі нових.

Олія жожоба для тіла пом'якшує шкіру на долонях, ліктях, підошвах ніг, використовується при розтяжках (стрії, рубці після вагітності). Рекомендується додавати від 2 до 50% олії жожоба до базових жирних олій, що входять в масажні склади для позбавлення від целюліту, ожиріння.

Примітно, що при нанесенні на шкіру та волосся олія жожоба повністю вбирається і не залишає жирних слідів, що зручно для догляду за шкірою після гоління. При цьому чудово ніжна олія жожоба утворює на шкірі захисний шар. Воно також використовується для догляду за віями, бровами, пофарбованим, сухим і ламким волоссям.

У догляді за волоссям базова олія жожоба допомагає захистити та відновити структуру волосся, повертає їм природну силу, об'єм, еластичність та блиск, стимулює ріст волосся. Хоча масло жожоба залишає на волоссі тонку плівку, його унікальна відсутність жирного блиску і залишків робить його ідеальним для жирного волосся, схильного до швидкого забруднення. Олія жожоба для волосся очищає пори, не тільки усуваючи зайву жирність, але й видаляючи залишки засобів для догляду за волоссям, тому вона є найпоширенішою основою для бальзамів та масок для фарбованого волосся.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість олії жожоба.

Запобіжні заходи

Тільки для зовнішнього застосування. Оскільки олія жожоба стимулює ріст волосся, для жінок з проявами гіпертрихозу на обличчі (поява небажаного волосся) рекомендується розбавляти його будь-якою іншою олією в 10 разів (тобто 1 частина олії жожоба на 9 частин іншої жирної олії).

Спосіб застосування

Олія жожоба використовується в чистому вигляді або додається в кількості від 1-5% до інших рослинних олій (якщо ви не знали, чи можна змішувати рослинні олії, то краще поєднувати його з мигдальним, персиковим, абрикосовим, виноградних кісточок та іншими), для збагачення косметичних засобів (10-15% олії жожоба в кремах, лосьйонах і 5-10% в шампунях і бальзамах), а також як основа для розведення ефірних олій.

Упаковка

20 мл у флаконі; 1 флакон у картонній коробці.

Виробник

ПАТ "Золотоніський ВКФ".

Олія жожоба Ароматика 20 мл
Олія жожоба Ароматика 20 мл
76.9 грн