Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Шампунь Віторал з октопіроксом 150 мл

Аромат ТОВ
Артикул: 1061413
Шампунь Віторал з октопіроксом 150 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Характеристики

Торгова назваАромат
ВиробникАромат ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаШампуні

Інструкція Шампунь Віторал з октопіроксом 150 мл

Склад

активні компоненти: протигрибковий комплекс: октопірос (піроктон оламін), тетраніл U; живильні компоненти: олія зародків пшениці, сечовина і D-пантенол.

Опис

Октопірос - високоефективний фунгіцид та активна добавка проти лупи, має широкий спектр активності не тільки проти грибків та джріждів, але й проти бактерій.

Тетраніл U - сучасна похідна ундецилінової кислоти, високотехнологічна похідна бактерицидна та протигрибкова добавка, забезпечує високий рівень захисту та має прекрасну сумісність зі шкірою.

Сечовина і D-пантенол - зволожують шкіру, нормалізують її стан, зменшуючи свербіж. Олія зародків пшениці зміцнює волосся, надаючи йому м'якість і блиск.

Показання

При лупи; при підвищеній сальності волосся і шкіри голови.

Протипоказання

Людям з підвищеною чутливістю до октопіросу і тетранілу U чи інших компонентів шампуню; при вагітності та годуванні груддю; дітям до 12 років.

Застереження

Уникати потрапляння в очі і порожнину рота. При попаданні і в очі або порожнину рота промити їх проточною водою. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовувати за призначенням.

Спосіб застосування та дози

Шампунь нанести на вологе волосся, активно спінити. Піну втерти в шкіру масажними рухами. Залишити на 3-5 хвилин, промити водою. Використовувати 1 раз в 3 дня протягом 2-4 тижнів. При необхідності - 1 раз в 1-2 тижні. Не рекомендується для постійного використання, може викликати звикання.

Упаковка

Флакон 150 мл.

Виробник

ТОВ "Аромат", Україна.

Поширені запитання