Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Візормакс саше №14

Візормакс саше №14
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 19.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

ВиробникУніверсальне агентство Про-фарма ТОВ
Країна виробництваУкраїна
Первинна упаковкапакет

Інструкція Візормакс саше №14

Візормакс саше №14

Сучасний комплекс рослинних екстрактів для захисту зору від негативного впливу екранів гаджетів.

У зручній формі випуску саші без хімічних добавок!

У складі продукту міститься екстракт фінської чорниці з високим вмістом антоціанів та екстракт обліпихи, який багатий на вітаміни А і С.

На відміну від інших комплексів та вітамінів для очей має унікальну форму випуску-саші, чим значно покращує прихильність до лікування дітей від 7 років.

Максимальний вміст активних речовин в екстрактах чорниці та обліпихи, сприяють застосуванню

Візормакс один раз на добу, чим значно покращує прихильність пацієнтів до лікування!

Візормакс містить 200 мг екстракту чорниці і 100 мг екстракту обліпихи в одному саші, чим значно перевершує традиційні комплекси для здоров'я очей (Візівіт, Слезавіт, Оптікс)!

Візормакс має унікальний склад у категорії препарати для покращення зору поєднуючи в собі екстракт чорниці, обліпихи та вітамін С.

1 саше розчинивши в 50 мл питної води, утворює розчин з приємним ягідним смаком та максимальним складом активних речовин для підтримки та покращення зору дитини при тривалому зоровому контакті з екранами гаджетів;

Для виготовлення Візормакс використовується високоякісний екстракт чорниці, виготовлений у Фінляндії, та естракт обліпихи, виготовлений у Німеччині.

Візормакс не містить синтетичних барвників.

Ефект забезпечений високим вмістом антоціанів та вітамінів А та С природного походження у порошку для приготування питного розчину без синтетичних добавок, для одноразового прийому.

Візормакс – це комплекс рослинних екстрактів для захисту очей дітей 7 років та старше від негативного впливу екранів комп'ютерів та планшетів.

Інструкція по застосуванню

Візормакс рекомендується як дієтична добавка до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження (флавоноїдів, каротину, антоціанів, органічних кислот) та вітаміну С з метою покращення обмінних процесів у тканинах ока та зміцненню судин ока, що може сприяти нормалізації функцій покращення адаптації органів зору в умовах недостатнього освітлення, підтримки нормальної функції зору в період інтенсивного зростання дитини, сприяння відновленню після офтальмологічних операцій, нормалізації гостроти зору та зменшення втоми очей у людей з підвищеним зоровим навантаженням, у т.ч. внаслідок тривалого читання, користування комп'ютерною технікою («моніторний синдром»). Має антиоксидантну активність і сприяє захисту тканин ока від вільних радикалів.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність та період лактації.

Спосіб застосування

Вживати дітям від 7 років і старшим і дорослим по 1 саші на добу під час або після їжі, попередньо розчинивши його вміст близько 50 мл теплої питної води. Курс споживання визначається індивідуально. Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.
Не перевищувати добову дозу, що рекомендується.

Cклад

1 саше містить активні інгредієнти: екстракт чорниці звичайної (Vaccinium myrtillus) - 200,0 mg (мг), екстракт обліпихи крушиноподібної (Hippophae rhamnoides) - 100 mg (мг), вітамін С (L-аскорбінова кислота) допоміжні речовини: наповнювачі: фруктоза, м'якоть полуниці, лимонна кислота, ароматизатор натуральний чорна смородина, ароматизатор натуральний «полуниця».

Форма випуску

14 саше в упаковці. Порошок у саші по 7,0 g (г) ± 5%.

Поширені запитання