Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Вітамін С 500 мг таблетки жувальні персик №30

Євро плюс ПП
Артикул: 1063746
5.0
47.5 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 0.47грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

№8
в категорії
Торгова назваВітамін С
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямНе можна
ВагітнимНе можна
Дозування500 мг
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникЄвро плюс ПП
ДіабетикамНе можна
Країна виробництваУкраїна
ВодіямМожна
ФормаЖувальні таблетки
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Вітамін С 500 мг таблетки жувальні персик №30

Склад

Склад однієї таблетки mg (мг): вітамін С (кислота аскорбінова) – 200, натрію аскорбату – 337,5 (що відповідає 300 мг кислоти аскорбінової), вітамін В₆ - 2, допоміжні речовини: фруктоза, мальтодекстрин, стеарат кальцію Е 470, цукрозамінник (цукоринат натрію Е 952), ароматизатор персик.

Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту g (г): вуглеводи - 96,13; білки - 0,04: жири - 0,02. 
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 384.8 kcal (ккал)/1610 kJ (кДж).

Загальні властивості

Вітамін С (аскорбінова кислота). У харчовому раціоні людини аскорбінова кислота повинна бути присутньою постійно, оскільки вона швидко витрачається, а надлишок вже через 4 години цілком виводиться з організму. Вітамін С займає домінуюче положення в позаклітинному антиоксидантному захисті. Він є також найважливішим внутрішньоклітинним антиоксидантом.

Вітамін С бере участь в всмоктуванні заліза з кишечнику і вивільненні заліза з його транспортного білка крові — трансферину, полегшуючи надходження цього металу в тканини. Вітамін С активно приймає участь в знешкодженні токсинів, антибіотиків і інших чужорідних для організму сполук. Основним антиоксидантом, що перешкоджає прооксидантній дії вітаміну С, є вітамін Е. Таким чином, аскорбінова кислота стабілізує вітамін Е, що легко руйнується, а вітамін Е підсилює антиоксидантну дію вітаміну С. Крім токоферолу, синергістом дії аскорбату є вітамін А. Гіповітаміноз. Вже незначний дефіцит вітаміну С проявляється відчуттям втоми, зниженням апетиту, схильністю до простудних захворювань. Характерна легка поява синців (крововиливів) на шкірі.

Кровотеча ясен - досить пізній прояв гіповітамінозу С. Глибокий дефіцит вітаміну С призводить до захворювання цингою. Також клінічні прояви гіповітамінозу - розхитування зубів, набряки і болі в суглобах, пошкодження кісток, блідість шкірних покривів, порушення загоєння ран. При гіповітамінозі С розвивається залізодефіцитна анемія через порушення всмоктування заліза і використання його запасів при синтезі гемоглобіну. Гіповітаміноз С завжди супроводжується ослабленням імунозахисних сил організму, а також посиленням реакцій вільнорадикального окиснення, що лежать в основі патогенезу різних захворювань.

Вітамін В6 характеризується винятково широким спектром біологічної дії. Він приймає участь у регуляції білкового, вуглеводного і ліпідного обміну, біосинтезі гема і біогенних амінів, гормонів щитоподібної залози й інших біологічно активних з'єднань.

Гіповітаміноз. Основними проявами недостатності вітаміну В6 є гіпохромна анемія і судоми. Відзначається розвиток сухого себорейного дерматиту, стоматиту і глоситу. Підвищена збудливість і схильність до судом поясняється недостатнім утворенням ГАМК— медіатора гальмування нейронів.

Спосіб споживання та рекомендована добова кількість

вживати дорослим по 1 таблетці на день після їжі або при вживанні їжі. Термін споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Рекомендації щодо споживання

може бути використано в раціонах дієтичного або спортивного харчування як додаткове джерело вітаміну С для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людей, що слідкують за своїм здоров'ям, ведуть активний спосіб життя або займаються спортом.

Термін споживання

Продукт повинен споживатися виключно за рекомендаціями тренера або призначенням лікаря на підставі оцінки напруженості тренувань та енергетичних затрат як додаткове харчування до щоденного раціону конкретної людини. Дозування продукту, термін і спосіб споживання (використання) встановлюється тренером або лікарем.

Не є лікарським засобом. Дієтична добавка не може бути заміною збалансованого раціону харчування та здорового способу життя. Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання! Перед споживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Застереження щодо вживання

індивідуальна чутливість до компонентів. Не рекомендовано вживати дітям, підліткам, вагітним, жінкам у період лактації.

Містить джерело фенілаланіну. Без ГМО.

Термін зберігання

24 місяці.

ТУ У 15.8-30192477-005:2008 (Суміш харчова комплексна для спортсменів)

Виробник

ПП «ЕВРО ПЛЮС»; 49033, Україна, м. Дніпро, вул. Бориса Мозолевського, буд. 4, тел.: +380563715153 (54). www.euro-plus.ua

Адреса потужностей виробництва

ПП «ЄВРО-ПЛЮС»; Україна, 52072, Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, с. Старі Кодаки, вул. Аеропорт, буд. 70.

Замовник

ТОВ "Ронфарм", 04112, м. Київ, вул. Олени Теліги, 4, тел.: (044) 3933607

Поширені запитання