star_on

Відріз марлевий медичний нестерильний 2 м

Віола ПрАТ
Артикул: 22372
Відріз марлевий медичний нестерильний 2 м

доставимо

Написати відгук
27.20 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті 24.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
50 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
95 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваВіола
Кількість в упаковці2 м
ВиробникВіола ПрАТ
Країна виробництваУкраїна
ФормаВідріз марлевий

Опис

Опис

Марля медична нестерильна Viola (розмір 2 м х 90 см) зручна для перев'язування з нестерильними бинтами. Оптимальні розміри марлевих відрізів дозволяють широко використовувати їх у медицині, а й у побутових цілях. Окремо загорнуті марлеві нестерильні відрізки можна використовувати для перев'язок, фіксації ватних тампонів та інших медичних виробів. Марлеві смужки можуть входити до складу домашньої аптечки та аптечки швидкої допомоги. Марлеві смужки мають окантовку для запобігання їх розплутуванню при накладенні пов'язки.

Технічні характеристики

Смужки марлеві медичні випускаються відповідно до ТУ 24.4-31301408-001-2001 "Смужки марлеві медичні. Технічні умови. Розривне навантаження і поверхнева щільність відповідають типам марлі відповідно до EN 14079. стандарт на медичну марлю гармонізовано в Україні.

Переваги

Виробляється без використання хлору; екологічно чистий продукт; Зручний для перев'язок із використанням нестерильних бинтів; Розміри марлевих відрізів дозволяють широко використовувати їх у медицині, а й у побутових цілях; марлеві смужки можуть входити до складу домашньої аптечки та аптечки швидкої допомоги; марля віджата по краях, що запобігає її розмотування та випадання при накладенні пов'язки; Якість марлевих відрізків, що випускаються, відповідає вимогам європейських стандартів, оскільки європейський стандарт на медичну марлю гармонізований в Україні. Дратівна та алергічна дія на шкіру відсутня.

Спосіб застосування

Використовується для перев'язування ран та опіків. Тампонада ран при кровотечах. Накладення пов'язок після хірургічних втручань для підсушування ран та захисту їх від вторинної інфекції.

Протипоказання

Марлеві смужки повинні зберігатися в індивідуальній упаковці та не пошкоджуватися. Гарантійний термін обмежений. Зберігати у сухих приміщеннях. Дата виготовлення вказана на упаковці.

Умови зберігання

Марлеві смужки повинні зберігатися в оригінальній упаковці, захищеній від пошкоджень. Гарантійний термін обмежений. Зберігати у сухих приміщеннях. Дата виготовлення вказана на упаковці.

Упаковка

По 1 штуці марлевих смужок в одній упаковці.

Рецептурні категорії.

Без рецепта.

Виробник

ЗАТ "Фармацевтична фабрика "Віола".

Місцезнаходження та адреса виробника

69063, Україна, м. Запоріжжя, вул. Академіка Амосова, 75.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 23.08.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Відріз марлевий медичний нестерильний 2 м на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Відріз марлевий медичний нестерильний 2 м?

27.2 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Відріз марлевий медичний нестерильний 2 м.

У чому особливості товару Відріз марлевий медичний нестерильний 2 м?

Марля Відріз марлевий медичний нестерильний 2 м. Відноситься до Марля

Які відгуки у товару Відріз марлевий медичний нестерильний 2 м?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.