Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Венода капсули 290 мг №60

Новалік-Фарм ТОВ
Артикул: 59204
Венода капсули 290 мг №60
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 3.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникНовалік-Фарм ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Венода капсули 290 мг №60

ВЕНОДА®

Добавка дієтична до раціону харчування

Натуральний комплексний венотонік для нормалізації функціонального стану судин, попередження

та зменшения венозної недостатності різного походження. Має венотонізуючу, ангіопротекторну, протинабрякову, антиагрегантну та анальгезуючу дію

Склад. 1 капсула містить активні інгредієнти: екстракт насіння кінського каштану – 100 мг (есцину - 20 мг); екстракт плодів померанцю 150 мг (діосміну – 135 мг); геспередин  – 30 мг.

Допоміжні речовини: аеросіл, магнію стеарат, лактоза,  мікрокристалічна целюлоза.

Харчова (поживна) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г добавки: білки – 5 г, вуглеводи – 1.2 г, жири – 0 г; 24.8 ккал (103.8 кДж).

Форма випуску:

капсули з масою вмісту 290 мг № 60.

Функціональні властивості.

Рекомендується в якості додаткового джерела венотропних біологічно активних речовин - діосміну, геспередину та есцину. Функціональні властивості ВЕНОДА® зумовлені оптимальним поєднанням трьох рослинних екстрактів, які доповнюють та значно підсилюють дію один одного, що забезпечує комплексний – венотонізуючий, ангіопротекторний, протинабряковий та знеболюючий ефект при захворюваннях судин. 

Екстракт насіння Кінського каштану містить природні венотропні речовини: тритерпенсапоніни під загальною назвою Есцин (20%), біофлавоноїди, рутін, каротиноїди, вітаміни  К, Р, групи В, полісахариди. 

Есцин виявляє значну протизапальну, протинабрякову та капіляропротекторну дію, підвищує тонус та зменшує ламкість капілярів, нормалізує стан судинної стінки, полегшує рух крові по судинам, покращує циркуляцію лімфи та венозний відтік. Підсилює протизгортальну активність крові, зменшує ексудацію, запальні процеси та набряки, у тому числі, післяопераційні та травматичні, а також  сприяє попередженню розвитку гематом (синців). Внаслідок цього, Есцин більш швидко (у порівнянні із біофлаваноїдами) усуває відчуття важкості в нижніх кінцівках.

Діосмін і Геспередин є біофлавоноїдами рослинного походження. Діосмін, що міститься в екстракті плодів померанцю, підвищує тонус  венозних та лімфатичних судин, зменшує венозний та лімфатичний застій, укріплює стінки капілярів та зменшує їхню проникливість, має протизапальні, антиагрегантні та протинабрякові властивості, покращує мікроциркуляцію та трофіку  тканин.

Геспередин також підвищує тонус судин, сприяє зміцненню стінок судин та зменшує їхню проникливість, має антиоксидантні, протизапальні, спазмолітичні та ранозагоювальні властивості, покращує реологічні властивості крові, периферичний кровообіг та лімфовідтік. Фізіологічна дія Діосміну та Геспередину виявляється поступово, проте характеризується значною тривалістю.

Рекомендації щодо споживання:

Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування при варикозному розширенні вен, гострому та хронічному тромбофлебіті та посттромбофлебітичному синдромі для попередження та зменшення набряків, болю, судом та відчуття важкості в нижніх кінцівках, а також для попередження та зменшення проявів гострого та хронічного геморою.

Спосіб застосування та дози:

Вживати дорослим по 1 капсулі 2-3 рази на добу під час їжі, запиваючи водою. Курс споживання – 2 місяці, при необхідності можна повторити декілька разів на рік. Не перевищувати рекомендованої добової дози. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання:

Умови зберігання:

Номер серії виробництва: вказано на упаковці.

Дата виготовлення: вказана на упаковці.

Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Виробник: ТОВ «НОВАЛІК-ФАРМ»

08171, Україна, Київська область, Києво-Святошинський р-н, с. Хотів, вул. Промислова, 3.

Тел. : (044) 391-50-80 E-mail: info@novalik.com

Адреса потужностей виробництва:

20741, Черкаська обл., Смілянський район, с. Сунки, вул. Центральна, 1.

ТУ У 15.8-36852896-001:2011

Поширені запитання