Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Уріка Беррі капсули №30

Бовіос Фарм ТОВ
Артикул: 1061705
Уріка Беррі капсули №30
Написати відгук
313.4 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 3.13грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваУріка беррі
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямНе можна
ВагітнимЗа призначенням лікаря
ГодуючимЗа призначенням лікаря
АлергікамЗ обережністю
ВиробникБовіос Фарм ТОВ
ДіабетикамЗ обережністю
Країна виробництваУкраїна
ВодіямМожна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Уріка Беррі капсули №30

Добавка дієтична «Уріка Беррі»

Склад:

1 капсула містить: активні інгредієнти: екстракт журавлини — 200 mg(мг), екстракт брусниці — 100 mg(мг), екстракт малини — 100 mg(мг); допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію аморфний (орісіл), кальцію стеарат, кальцію карбонат, натрію кроскармелоза; оболонка капсули: желатин.

Рекомендації до застосування:

може бути рекомендована як джерело біологічно активних речовин рослинного походження для нормалізації функціонування сечовивідної системи у дорослих. Сприяє збільшенню сечовиділення, зменшенню набряків та спастичних проявів. Має уроантисептичні та загальнозміцнюючі властивості.

Властивості:

Екстракт журавлини (Vaccinium macrocarpon) містить проантоціанідини. Проантоціанідини - це природні речовини, що викликають пошкодження бактерійної оболонки, перешкоджають розмноженню і прилипанню (адгезії) бактерій до епітелію сечовивідних шляхів. Проантоціанідини, які входить до складу екстракту журавлини, перешкоджають розмноженню патогенних мікроорганізмів на поверхні епітелію сечовивідних шляхів. Здатність екстракту журавлини блокувати адгезію патогенних мікроорганізмів до
уроепітелію (слизових оболонок сечовивідних шляхів) стосується не тільки E. сoli, яка є причиною близько 90% випадків інфекцій сечовивідних шляхів, а й інших, широко поширених збудників інфекцій сечових шляхів. Даний ефект сприяє швидкому вимиванню збудників, запобігаючи колонізації сечовидільної системи мікроорганізмами і, як наслідок, розвитку запалення. Активні компоненти екстракту журавлини підсилюють дію антибіотиків і антисептичних препаратів, що застосовуються при інфекціях сечовивідних шляхів. У дослідженнях in vitro показано, що сік журавлини має також фунгістатичну властивість по відношенню до дерматофітів та інших грибів.

Урсолова кислота, що міститься в екстракті журавлини, має сечогінну дію. У пацієнтів з нирковими каменями сік журавлини зменшує кількість іонізованого кальцію в сечі понад 50%, що має виражений профілактичний вплив щодо каменеутворення, особливо якщо врахувати, що 75-85% ниркових каменів складаються з солей кальцію.

Журавлина робить сечу кислою, завдяки вмісту хінної кислоти - кислотного з'єднання, яке не руйнується в організмі і виводиться в незміненому вигляді з сечею. Підвищення рівня кислотності сечі перешкоджає з'єднанню іонів кальцію і фосфату, що беруть участь у формуванні нерозчинних каменів, таким чином запобігаючи каменеутворенню.

Пектинові речовини журавлини утворюють нерозчинні сполуки з важкими радіоактивними металами (свинець, стронцій і т.д.), сприяючи їх виведенню з організму і загальної детоксикації.

Екстракт журавлини також містить вітаміни: А, С, Е, РР, групи В; макро- та мікроелементи: калій, магній, фосфор, залізо.

Екстракт брусниці (Vaccinium vitis-idaea) містить органічні кислоти (лимонну, саліцилову та яблучну), які впливають на паренхіму нирок - збільшують обсяг виведення рідини, тим самим активізуючи і прискорюючи роботу нирок. Відбувається «вимивання» токсинів, продуктів запалення та бактерій. Екстракт брусниці сприяє зменшенню набряклості запалених ділянок органів і тканин, знижує навантаження на кровоносну, серцеву системи, полегшує виведення сечі.

Вільна бензойна кислота (до 0,2%), яку містить екстракт брусниці, ефективно пригнічує патогенні бактерії в канальцях нирок і перешкоджає їх розмноженню, надаючи антисептичний ефект.

Рутин, кумарини та вітамін С, які також містить екстракт брусниці, надають протизапальну та жарознижуючу дію, а також підвищують тонус, зміцнюють імунітет і сприяють швидкому одужанню після хвороби.

Екстракт малини (Rubus idaeus) містить саліцилову кислоту, яка м'яко усуває запальний процес і має виражену потогінну дію, знімаючи інтоксикацію.

Екстракт малини багатий мікроелементом заліза, який запобігає розвитку анемії - поширеного ускладнення хронічного пієлонефриту.

Також екстракт малини містить антоціани (кверцетин, кемпферол, ціанідин), вони перешкоджають зростанню патогенної мікрофлори і сприяють локалізації запального процесу.

До складу екстракту малини входять також вітаміни С, Е, РР, В1, В2, В9, каротин – відіграють роль антиоксидантів, сприяють зміцненню імунітету та швидкому одужанню після загострення запального процесу та інтоксикації.

Також антиоксиданти, що входять до складу екстракту малини, можуть поліпшити колір обличчя та слугувати профілактичним засобом проти раннього старіння.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Спосіб застосування та рекомендована добова доза:

дорослим по 1 капсулі двічі на день під час або після вживання їжі.

Рекомендований курс прийому:

2–3 тижні. В подальшому термін вживання визначає лікар індивідуально.

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.

Протипоказання:

індивідуальна несприйнятливість компонентів, дитячий вік.

Застереження щодо застосування:

не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Дата виробництва: вказано на упаковці (за потреби).

Строк придатності: 24 місяці від дати виробництва.

Дата «вжити до» (мінімальний термін придатності): вказано на упаковці.

Номер серії виробництва: вказано на упаковці.

Форма випуску:

капсули масою нетто 420 mg(мг) ± 7 %.

Умови зберігання:

зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Найменування та місцезнаходження і номер телефону виробника: вказано на упаковці.

Штрих–код: вказано на упаковці.

Знак для товарів та послуг (за наявності): вказано на упаковці.

ТУ У 10.8-40917126-009:2022

Поширені запитання