star_on

Централ-Б капсули №45

World Medicine Europe
Артикул: 47653
Централ-Б капсули №45
Написати відгук
Очікується
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

ВиробникWorld Medicine Europe
Країна виробництваРумунія

Інструкція Централ-Б капсули №45

Централ-Б капсули №45

Cклад

1 капсула містить:

  • стандартний сухий водно-спиртовий екстракт валеріани (Valeriana officinalis) - 100 мг (сесквітерпенові кислоти, такі як валеріанова кислота ≥0,3 мг);
  • сухий водно-спиртовий екстракт пасифлори (Passiflora incarnata) – 25 мг;
  • сухий водно-спиртовий стандартизований екстракт листя та квіток глоду (Crataegus pinnatifida) – 25 мг (флавоноїди, такі як гіперозид ≥1,5 мг).

допоміжні речовини: моногідрат лактози; целюлоза мікрокристалічна (наповнювач); магнію карбонат легкий (наповнювач); кремнію діоксид колоїдний безводний (наповнювач); магнію стеарат (антипромінювач); оболонка капсули: желатин; титану діоксиду (мутнітелі).

Без ГМО.

Властивості

Сухий водно-спиртовий стандартизований екстракт валеріани (Valeriana officinalis) містить ефірну олію, основним компонентом якої є ефір борнеолу та ізовалеріанової кислоти, а також вільні валеріанову кислоту та борнеол, органічні кислоти (у тому числі валеріанову кислоту >0,3 мг дію), дубильні та інші біологічно активні речовини. Має седативний ефект, зменшує напругу і дратівливість, характерні для психічної перевтоми та неврастенії. Чинить спазмолітичну дію.

Сухий водно-спиртовий екстракт пасифлори (Passiflora incarnate) містить біологічно активні речовини і флавоноїд витексин, що надає м'яку заспокійливу дію на ЦНС, сприяє нормалізації сну, зменшує занепокоєння та нервозність, виявляє спазмолітичну дію, покращує седативний ефект.

Сухий водно-спиртовий стандартизований екстракт листя і квіток глоду (Crataegus innatiflda) містить флавоноїди, такі як гіперозид >1,5 мг, холін, ацетилхолін, дубильні речовини, фітостерини та ін. серця та головного мозку, виявляє гіпотензивну дію, сприяє нормалізації венозного тиску, покращує функції стінок судин. Має м'який седативний ефект.

Показання

Як дієтична добавка до раціону харчування як додаткове джерело природних біологічно активних компонентів: сесквітерпенових кислот (валеріанова, ацетовалеріанова, гідроксивалеріанова): монотерпенов (складний ефір борнілізовалеріанат); флавоноїдів (гіперозид, витексин), органічних кислот (валеріанова та ізовалеріанова), дубильних речовин з метою нормалізації сну та функціонального стану нервової та серцево-судинної систем у разі стресу, нервових та розумових навантажень, сезонних емоційних розладів, у передменструальний період, при клімак.

Біологічно активні речовини, що входять до складу дієтичної добавки Централ-Б, мають загальнозміцнюючі, спазмолітичні, гіпотензивні та седативні властивості.

Спосіб застосування та дози

За рекомендацією лікаря дорослим та дітям віком від 12 років – вживати по 1-2 капсули 2 рази на добу, запиваючи достатньою кількістю питної води.

При порушенні сну та безсоння – 2 капсули за півгодини до сну.

Тривалість вживання визначає лікар індивідуально.

Перед вживанням рекомендується консультація лікаря.

Особливості застосування препарату

У період вживання необхідно бути обережними при діяльності, що вимагає підвищеної концентрації уваги і швидкості психомоторних реакцій. Не перевищувати добову дозу, що рекомендується. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

  • індивідуальна чутливість до компонентів;
  • період вагітності або годування груддю;
  • артеріальна гіпотензія

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25°С в оригінальній упаковці.

Термін придатності

3 роки

Упаковка

Капсули №15 (15х1) у блістері, по 1 блістеру у картонній коробці; капсули №30 (15х2) у блістерах, по 2 блістери у картонній коробці; капсули №45 (15х3) у блістерах, по 3 блістери у картонній коробці.

Категорія відпустки

Без рецепта

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 04.07.2023

Поширені запитання

Яка ціна на Централ-Б капсули №45?

0 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Централ-Б капсули №45.

Які відгуки у товару Централ-Б капсули №45?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.