star_on

Суміш суха молочна Nutrilon Безлактозна 400 г

Nutricia
Артикул: 31586
Суміш суха молочна Nutrilon Безлактозна 400 г
5.0
413.9 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 4.14грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дітям

Характеристики

Торгова назваNutrilon
ДітямЗ народження
Кількість в упаковці400 г
ВиробникNutricia
Країна виробництваНідерланди
ФормаСуміш суха молочна

Опис

Дитяча суміш Nutricia Nutrilon Lactose-free розроблена спеціально для дітей із непереносимістю лактози. Виключивши зі складу лактозу та замінивши її мальтодекстрином, вона усуває проблеми, пов'язані з її перетравленням та засвоєнням. У той же час суміш сприяє нормалізації мікрофлори кишечника та швидкому відновленню після діареї, а також містить усі поживні інгредієнти, необхідні для нормального зростання та розвитку дитини.

Усі формули Nutrilon "Без лактози" містять: довголанцюгові поліненасичені жирні кислоти, які стимулюють розвиток зору, нервової системи та мозку, сприяючи підвищенню IQ дитини, покращуючи швидкість обробки інформації та стимулюючи розвиток когнітивних функцій. Збалансоване поєднання вітамінів, мінералів, мікроелементів та нуклеотидів у формулах Nutrilon відповідає специфічним потребам дитини в перші роки життя, забезпечуючи її поживними речовинами, необхідними для нормального росту та розвитку.

Переваги

Довголанцюгові поліненасичені жирні кислоти; Вітаміни, мінерали та мікроелементи - Fe, Ca, D, I, F, B, Zn, Mg, C та ін. Не містить лактози.

Спосіб приготування

Ретельно вимийте руки і простерилізуйте пляшечку та соску Кип'ятіть свіжу питну воду протягом 10 хвилин. Дайте їй охолонути до температури близько 40 ° C протягом 30 хвилин. Відповідно до таблиці дозувань відміряйте точну кількість води та перелийте її у стерилізовану пляшечку. Не використовуйте кип'ячену воду повторно. Використовуйте лише мірну ложку, що додається до упаковки. Видаліть надлишки порошку з ложки зворотним боком ножа. Чи не згущуйте! Додайте у воду точну кількість мірних ложок порошку. Занадто велика або дуже мала кількість мірних ложок суміші може бути шкідливим. Закрийте пляшечку і добре струсіть (10 секунд) до розчинення порошку. Зніміть кришку і надягніть соску на пляшечку. Перевірте температуру готового живлення на задній стороні зап'ястя (37°C).

склад

Глюкозний сироп, рослинні олії (пальмова, рапсова, кокосова, соняшникова), казеїнат (з молока), трицитрат натрію, трицитрат калію, трикальційфосфат, хлорид калію, хлорид магнію, фосфат калію водневий, карбонат кальцію, Риб'ячий жир, емуль L-цистеїн, холін хлорид, L-аскорбінова кислота, таурин, L-аскорбан натрію, L-триптофан, інозитол, сульфат заліза, DL-альфа-токоферолу ацетат, сульфат цинку, уридин-5-монофосфат Цитидин-5-монофосфат, -карнітин, аденозин-5-монофосфат, інозин-5-монофосфат натрієва сіль, нікотинамід, D-пантотенат кальцію, геванозин-5-монофосфат натрієва сіль, D-біотин, сульфат міді, фолієва кислота сульфат марганцю, DL альфа токоферол, ціанокобаламін, ретинілацетат, тіаміну гідрохлорид, холекальциферол, піридоксину гідрохлорид, калію йодид, фітоменадіон, селеніт натрію, мінерали, вітаміни та мікроелементи. Не містить ГМО.

Важлива примітка

Материнське молоко – ідеальна їжа для дитини. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує виключно грудне вигодовування протягом перших 6 місяців та подальше введення прикорму при продовженні грудного вигодовування. Аптека АНЦ підтримує цю рекомендацію. Для прийняття рішення про терміни та метод введення прикорму в раціон дитини необхідно проконсультуватися з фахівцем.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 01.05.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Суміш суха молочна Nutrilon Безлактозна 400 г на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Суміш суха молочна Nutrilon Безлактозна 400 г?

413.9 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Суміш суха молочна Nutrilon Безлактозна 400 г.

У чому особливості товару Суміш суха молочна Nutrilon Безлактозна 400 г?

Дитячі молочні суміші Суміш суха молочна Nutrilon Безлактозна 400 г. Відноситься до Детские молочные смеси

Які відгуки у товару Суміш суха молочна Nutrilon Безлактозна 400 г?

Дмитро 14 Червень 2024

Дитинці діагностували непереносимість лактози. Добре, що виявили це доволі швидко - не було сильних проблем із годуванням. Просто лікар сказав, що є молочні безлактозні суміші молочні, мовляв - купуйте їх та будьте щасливими)

Відгуки покупців про Суміш суха молочна Nutrilon Безлактозна 400 г

Avatar
Дмитро
2024-06-14 08:04:54

Дитинці діагностували непереносимість лактози. Добре, що виявили це доволі швидко - не було сильних проблем із годуванням. Просто лікар сказав, що є молочні безлактозні суміші молочні, мовляв - купуйте їх та будьте щасливими)

Переваги
круто, що дійсно є безлактозні молочні суміші для немовлят - це прямо респект тим, хто це вигадав)
Недоліки
немає) все круто
Показати більше відгуків Показати більше відгуків

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
пр. В.Маяковського, 60/10, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок

АНЦ
вул. Гусовського, 8/10, Київ
08:00 - 21:00

2 упаковок

АНЦ
вул. Тулузи, 3Б, Київ
08:00 - 21:00
ТОВ "АПТЕКА НИЗЬКИХ ЦІН ПЛЮС"
likomatЛікомат
Лікомат - це, як поштомат тільки в аптеці, що дозволяє вам забрати замовлення самостійно без черг

1 упаковок

Показати всі аптеки з наявністю