Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Сорбекс малюк саше №10

Lab. Oligonov
Артикул: 35950
Сорбекс малюк саше №10
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 10.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваСорбекс
ВиробникLab. Oligonov
Країна виробництваФранція
ФормаПорошки та гранули
Первинна упаковкапакет

Інструкція Сорбекс малюк саше №10

Сорбекс малюк саше №10

Cклад

Саші №1 (4,135 г ± 10%) містить:

  • активні інгредієнти: діоктаедричний смектит – 3,0 г; допоміжні речовини: олігофруктоза, ароматизатор: ванілін, антиспекуючий агент: двоокис кремнію аморфний, емульгатор: магнію стеарат.

Саші №2 (2,005 г ± 10%) містить:

  • активні інгредієнти: високоефективна комбінація живих пробіотичних бактерій (Bifidobacterium longum infantis, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus) не менше 1,0 × 108 КУО/г; допоміжні речовини: олігофруктоза, антиспекуючий агент: двоокис кремнію аморфний, емульгатор: магнію стеарат.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність)

На 100 г продукту: білки – 1,0 г, вуглеводи – 45,0 г, жири – не більше 1,0 г; 807 кДж/193 ккал.

Без ГМО.

Рекомендації щодо застосування

За рекомендацією лікаря як дієтична добавка до раціону харчування з метою профілактики та пом'якшення перебігу при гострій та хронічній діареї та метеоризмі, запальних захворюваннях шлунка та кишечника, дисбактеріозі різного походження (у тому числі під час лікування антибіотиками, при гастроентериті, коліті). Сприяє сорбції та виведенню з організму патогенних мікроорганізмів, токсинів, шлункових газів, солей жовчних кислот та регуляції діяльності мікрофлори шлунково-кишкового тракту.

Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози

Вживання починати з прийому саші №1. Для досягнення максимального ефекту прийом саші №1 та саші №2 потрібно чергувати, а інтервал між прийомами саші №1 та саші №2 має становити не менше 1,5 години.

Вміст кожного саші розчинити в 50 мл кип'яченої питної води, охолодженої до кімнатної температури, ретельно перемішати перед вживанням до розчинення.

Дітям грудного віку - від народження до одного року та дітям раннього віку - від одного до трьох років добова доза становить одне саші №1 та одне саші №2; кожне саше розчинити в окремій пляшці з водою (застосовують протягом доби). Між прийомами пляшечки з розчинами необхідно зберігати в холодильнику за температури (4 ± 2) °С. Перед вживанням пляшечку необхідно ретельно збовтати та підігріти на теплій водяній бані до кімнатної температури.

Дітям віком від трьох років і старшим і дорослим вживати по одному саші №1- 3 рази на добу, чергуючи з прийомом одного саші №2, яке вживають також 3 рази на добу.

У випадках гострої діареї разова доза прийому саші №2 у перші два дні може бути збільшена вдвічі.

Рекомендований курс застосування СОРБЕКС Малюк становить до 7 днів. Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.

Увага!

Для приготування розчинів використовувати питну воду гарантованої безпеки та якості. Неприпустимо використання питної води з колодязів та каптажних джерел.

Застереження

Не перевищувати добову дозу, що рекомендується. СОРБЕКС®Малюк не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість будь-якого компонента, кишкова непрохідність.

Форма випуску

Порошок у саші.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Дату виробництва вказано на упаковці.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 4°С до 25°С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Виробник

Laboratoire Oligonov, SARL, Франція, вул. Жан Ростанд, 4, Зуполь, Сент-Брійок-Плуфраган, 22440 Плуфраган/4, rue Jean Rostand, Zoopole Saint-Brieuc-Ploufragan, 22440 Ploufragan, France.

Поширені запитання