star_on

Скальпель хірургічний tro-microcision розмір 11

Троге Медікал
Артикул: 23042
Скальпель хірургічний tro-microcision розмір 11
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 28.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваTroge
Кількість в упаковці1 шт
ВиробникТроге Медікал
Країна виробництваНімеччина
ФормаСкальпель

Опис

Стерильний хірургічний скальпель (розмір 11) від ТМ Troge призначений для всіх видів хірургічних операцій у лікувально-профілактичних установах.

Основна інформація

Скальпель складається з леза, ріжучої кромки, кінчика леза, хвостовика, шийки та рукоятки. Скальпелі можуть бути цільною або комбінованою конструкцією. У цілісній конструкції всі частини є єдиним цілим, виготовленим з одного матеріалу. У комбінованій конструкції виріб є поєднанням металевих і пластикових деталей, наприклад, одноразовий скальпель. Останні дедалі частіше використовуються, витісняючи цілісні скальпелі.

У різних видах скальпелів складові перебувають у різних пропорціях. Це визначає зовнішній вигляд скальпеля та його призначення.

Залежно від розміру леза розрізняють такі види скальпелів:

мікрохірургічний скальпель – для проведення точних хірургічних операцій під мікроскопом; Делікатний скальпель - для точного розтину тканин (в оториноларингології, офтальмології, урології, щелепно-лицьової та естетичної хірургії); Стандартний хірургічний скальпель - для операцій в черевній та торакальній хірургії; стандартний анатомічний скальпель – для препарування щодо анатомії людини, топографічної анатомії, оперативної хірургії, судової медицини та патологічної анатомії, а також для відпрацювання хірургічної техніки; Спеціальні скальпелі – для виконання криволінійних розрізів.

Для виготовлення скальпелів використовується нержавіюча сталь. Одноразовим скальпелям не потрібна висока корозійна стійкість, тому їх виготовляють із загартованої хромистої сталі для холодного штампування. Скальпелі багаторазового використання мають більш високий вміст хрому (95Cr18), або більш складне легування (X12MF). Леза скальпелів для офтальмологічних операцій зазвичай виготовляються з лейкосапфіру або кераміки, стелліту з товстим алмазним покриттям. Через високу вартість вони мають бути багаторазовими.

Переваги

Виготовляються з високовуглецевої медичної сталі, з високою здатністю, що проникає, твердістю не менше 800 HV. унікальна технологія шліфування та полірування ріжучої кромки забезпечує тривалу високу ріжучу здатність. Ріжуча кромка центрована та паралельна осі інструменту. Відсутність сторонніх предметів на ріжучій кромці, гладка, без шорсткості поверхня. Гострота леза дозволяє зробити 5 хороших, рівних розрізів завдовжки 100 мм у замшевій шкірі. Спеціальна ергономічна рукоятка скальпеля з бічними канавками надійно фіксується у руці хірурга та забезпечує додатковий комфорт при роботі з інструментом. Упаковка з алюмінієвої фольги в індивідуальній упаковці забезпечує тривале та надійне зберігання лез і може бути легко відкрита завдяки різній довжині кінців. якість: CE. стерильні, одноразові. стерилізація: гамма-опромінення.
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 05.04.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Скальпель хірургічний tro-microcision розмір 11 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Скальпель хірургічний tro-microcision розмір 11?

16.1 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Скальпель хірургічний tro-microcision розмір 11.

У чому особливості товару Скальпель хірургічний tro-microcision розмір 11?

Медичний інструмент Скальпель хірургічний tro-microcision розмір 11. Відноситься до Медицинский инструмент

Які відгуки у товару Скальпель хірургічний tro-microcision розмір 11?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.