Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Силарсил капсули 70 мг №30

Адіфарм
Артикул: 45447
Силарсил капсули 70 мг №30
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

ВиробникАдіфарм
Країна виробництваБолгарія
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Силарсил капсули 70 мг №30

Силарсіл капсули 70 мг №30

Cклад

1 капсула містить: силімарин – 70 мг.

Допоміжні речовини: лактоза, стеарат магнію (Е 470).

Оболонка капсули: діоксид титану (Е 171), желатин.

Властивості

Дієтична добавка Силарсіл містить біологічно активну речовину силімарин, що входить до складу сухого екстракту плодів розторопші плямистої. Силімарин – суміш чотирьох ізомерів флавонолігнанів: силібініну, ізосилибініну, силіданину та силікристину.

Силімарин має гепатопротекторний та антитоксичний ефект.

Здатність силімарину зв'язувати вільні радикали забезпечує його антиоксидантну активність. Таким чином, переривається або попереджається патофізіологічний процес ПОЛ, який відповідає за руйнування клітинних мембран. У пошкоджених гепатоцитах силімарин стимулює синтез білка та нормалізує метаболізм фосфоліпідів, внаслідок чого силімарин стабілізує клітинні мембрани та обмежує або запобігає втраті розчинних компонентів (зокрема трансаміназ) клітин печінки. Силімарин гальмує проникнення в клітину деяких гепатотоксичних речовин (отрута блідої поганки). Силімарин посилює синтез білків за рахунок специфічної стимуляції РНК-полімерази А, ферменту, що знаходиться в ядрі. Це призводить до підвищеного утворення рибосомних РНК і, отже, стимулювання синтезу структурних і функціональних білків (ферментів). Внаслідок цього покращується відновна здатність та прискорюється регенерація клітин печінки.

Абсорбція – низька та повільна (період напівабсорбції – 2,2 год), метаболізується в печінці шляхом кон'югації, T½ – 6,3 год. Виводиться переважно з жовчю у формі глюкуронідів та сульфатів. Чи не кумулює в організмі. Відзначається кишково-печінкова циркуляція.

Рекомендації щодо застосування

Як дієтична добавка до раціону харчування як додаткове джерело флавоноїдів з метою поліпшення функціонального стану печінки при хронічних захворюваннях та інтоксикаціях (у тому числі алкогольної).

Перед використанням рекомендується консультація лікаря.

Спосіб застосування

Дорослим та дітям старше 12 років вживати по 1 капсулі 3 рази на добу після їжі, не розжовуючи, запиваючи невеликою кількістю води.

Курс вживання – не менше 3 міс.

Застереження

Не перевищувати добову дозу, що рекомендується. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Вагітним та жінкам у період годування груддю призначають лише після ретельної оцінки співвідношення користі та ризику, оскільки відсутні дані про негативний вплив силімарину на плід та дитину, а також про застосування у період вагітності та годування груддю.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів.

Умови зберігання

При температурі не вище 30 °C в оригінальній упаковці.

Форма випуску

Капсули 70 мг № 30.

Поширені запитання