star_on

Шприц ін'єкційний з голкою 2 мл

Юрія-Фарм ТОВ
Артикул: 1036156
Шприц ін'єкційний з голкою 2 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваЮРІЯ-ФАРМ
Кількість в упаковці1 шт
ВиробникЮрія-Фарм ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаШприци

Опис

Опис

Шприци "Юрія-Фарм" Трикомпонентні:

Складаються з циліндра, поршня та плунжера (ущільнення); Оснащені 2 голками різного розміру: голка більшого розміру встановлюється на шприц і рекомендується для забору розчину голка меншого розміру, що входить до комплекту, - щодо ін'єкції.

Використання шприца "Юрія-Фарм", укомплектованого двома голками різного розміру, забезпечує стерильність під час ін'єкції.

Особливості застосування

Переваги наявності двох голок різного розміру:

Стерильність під час проведення ін'єкції (наявність двох голок налаштовує медичний персонал дотримання правил асептики).

Можливість вибору діаметра голки в залежності від:

Товщини підшкірного жиру та м'язів для внутрішньом'язових, підшкірних та внутрішньошкірних ін'єкцій; діаметр судини для внутрішньовенних ін'єкцій.

Використання голки меншого діаметра під час ін'єкцій дітям.

Використання для ін'єкцій гострої голки, а не тієї, яка використовується для набору ліків (затуплюється при проколюванні пробки флакона або ліки в ампулі).

Економити гроші, купуючи шприц з двома голками, а не два шприци або шприц з однією голкою та однією додатковою голкою.

Призначення для використання

Шприц призначений для внутрішньошкірних, підшкірних, внутрішньом'язових та внутрішньовенних ін'єкцій, що виконуються кваліфікованим та спеціально навченим медичним персоналом. При його використанні необхідно дотримуватись правил проведення даних процедур, а також техніки асептики та антисептики.

Інструкція з проведення ін'єкції

Розкрийте стерильну упаковку і дістаньте шприц із приєднаною голкою, дотримуючись принципів асептики. Заповніть шприц відповідно до інструкції. Якщо використовується шприц із двома голками, набрати в шприц необхідний розчин, помістити голку в лоток для використаного матеріалу, потім, дотримуючись правил асептики,
дістаньте другу голку з пакета, приєднайте її до конуса шприца, притримуючи ковпачок. Перевірте герметичність з'єднання. Якщо використовується безпечна голка, відігніть захисний ковпачок і встановіть його під кутом щонайменше 90 градусів по відношенню до голки. Перед ін'єкцією випустіть повітря, що міститься в шприці, поступово натискаючи на поршень шприца. Обробіть місце ін'єкції антисептиком. Виконайте ін'єкцію відповідно до процедури ін'єкції. Не робіть ін'єкцію, якщо на шкірі в місці ін'єкції є ознаки інфекції, запалення або подразнення або якщо вени мають ознаки флебіту.

Увага! При необхідності введення внутрішньовенного розчину через периферичну венозну канюлю шприц використовується без голки при підключенні до додаткового порту для ін'єкцій. Використання голки у разі призведе до пошкодження клапана в периферичної венозної канюлі.

Застереження

Не використовуйте, якщо індивідуальна упаковка пошкоджена та/або закінчився термін придатності. Лише для одноразового застосування. Змішування різних розчинів в одному шприці допускається лише під наглядом лікаря та за його рецептом. Утилізуйте використані голки та шприци відповідно до місцевих правил утилізації. Змішування різних розчинів в одному шприці допускається лише під наглядом лікаря та за рецептом. Утилізуйте використані голки та шприци відповідно до місцевих правил утилізації відходів.

Термін придатності

5 років у непошкодженій упаковці.

Умови зберігання

Зберігати у закритій оригінальній упаковці, у сухому, захищеному від прямих сонячних променів та тепла місці при температурі від +5°С до +40°С. Зберігати у недоступному для дітей місці. Термін придатності поширюється на продукт, що зберігається у непошкодженій упаковці.

Категорія відпустки

Без рецепта.

Виробник

ТОВ "Юрія-фарм", Україна.

Місцезнаходження та адреса виробника

Українa, 03038, м. Київ, вул. М. Амосова, 10.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 02.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Шприц ін'єкційний з голкою 2 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Шприц ін'єкційний з голкою 2 мл?

2.2 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Шприц ін'єкційний з голкою 2 мл.

У чому особливості товару Шприц ін'єкційний з голкою 2 мл?

Шприци Шприц ін'єкційний з голкою 2 мл. Відноситься до Шприцы

Які відгуки у товару Шприц ін'єкційний з голкою 2 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.