star_on

Пюре Gerber груша та банан 125 г

Nestle
Артикул: 1051655
Пюре Gerber груша та банан 125 г
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваGerber
ВиробникNestle
Країна виробництваПольща
ФормаПюре фруктове

Опис

Фруктове пюре Gerber Organic Груша та банан виготовлено з органічних фруктів, вирощених відповідно до єдиних правил Європейської органічної сертифікації, що означає, що їх вирощували без використання синтетичних добрив на спеціалізованій фермі.

Пропонуючи пюре серії Gerber Organic своєму малюкові, ви можете бути абсолютно впевнені - у його складі лише стиглі фрукти, що зберегли максимальну поживну цінність та смак.

Переваги

Без додавання крохмалю та цукру. Виготовлено без генетично модифікованих інгредієнтів, консервантів, барвників та ароматизаторів. Лише 100% органічні фрукти у кожній баночці.

Як використовувати

Готовий до вживання. Змішати перед вживанням.

склад

Грушове пюре* (84,9%), бананове пюре* (15%), концентрований лимонний сік*, антиоксидант (L-аскорбінова кислота). *органічна сировина.

Умови зберігання

Умови зберігання: від +6 ° С до + 30 ° С, берегти від прямого сонячного проміння. Відкриті банки зберігати у холодильнику. Після розтину вжити протягом 24 годин. У разі відсутності бавовни при розтині банки не вживати. Дата виготовлення, Вживання до, номер партії написані на кришці.

Важлива примітка

Материнське молоко – ідеальна їжа для дитини. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує виключно грудне вигодовування протягом перших 6 місяців та подальше введення прикорму при продовженні грудного вигодовування. Аптека АНЦ підтримує цю рекомендацію. Для прийняття рішення про терміни та метод введення прикорму в раціон дитини необхідно проконсультуватися з фахівцем.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 23.06.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Пюре Gerber груша та банан 125 г на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Пюре Gerber груша та банан 125 г?

38.9 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Пюре Gerber груша та банан 125 г.

У чому особливості товару Пюре Gerber груша та банан 125 г?

Дитячі пюре Пюре Gerber груша та банан 125 г. Відноситься до Детские пюре

Які відгуки у товару Пюре Gerber груша та банан 125 г?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.