Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Пшик спрей 2.1% назальний з морською водою 100 мл

Фармак АТ
Артикул: 61198
Пшик спрей 2.1% назальний з морською водою 100 мл
5.0
238.7 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 2.39грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 28.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваПшик
Спосіб застосуванняДля носа
ДітямМожна
ВагітнимМожна
Дозування21 мг/мл
ГодуючимМожна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникФармак АТ
ДіабетикамМожна
Країна виробництваУкраїна
ФормаСпреї
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Пшик спрей 2.1% назальний з морською водою 100 мл

Склад

100 г спрею містять 100 г стерильної гіпертонічної морської води (розведеної до гіпертонічної концентрації (2 1%) водою очищеної).

Опис

Спрей назальний Пшик гіпертонічний 2,1% знімає закладеність носа і відчуття тиску в носових пазухах, зменшує набряк слизової оболонки носової порожнини. Покращує функцію миготливого епітелію, що посилює резистентність слизової оболонки порожнини носа і придаткових пазух до проникнення хвороботворних бактерій і вірусів. Спрей сприяє очищенню слизової оболонки носа від пилу, алергенів і інфікованого назального секрету, сприяє розрідженню слизу і нормалізації його освіти келихоподібних клітин слизової оболонки носа. Допомагає відновити прохідність і нормальне функціонування дихальних шляхів, прискорює одужання при захворюваннях носоглотки та придаткових пазух носа. Допомагає в нормалізації рН назального секрету. Не містить у своєму складі консервантів. Являє собою стерильний продукт.

Протипоказання

При індивідуальної чутливості до компонентів препарату.

Спосіб застосування та дози

Переконайтеся що насадка приєднана. Тримаючи флакон під будь-яким кутом акуратно і послідовно вставте сопло в кожну ніздрю.

Для зрошення швидко натисніть на розпилювач утримуючи 1-2 секунди та трохи почекайте поки препарат не подіє а потім очистіть ніс обережно видихаючи повітря через нього.

Для промивання нахиліть голову в одну сторону вставте сопло в ніздрю натисніть і утримуйте поки рідина не почне витікати з носа.

Не нахиляйте голову назад - це може призвести до потрапляння розчину до горла і викличе дискомфорт. Однак це не завдасть шкоди Вашому здоров'ю.

Завдяки хімічним складом і концентрації тривалість і кратність використання спрею назального з морською водою «ПШИК» 2. 1% гіпертонічний не обмежені виріб є безпечним при тривалому застосуванні не викликає звикання.

Для дорослих дітей з 3-х років вагітних і в період годування грудьми.

Термін придатності

3 роки.

Виробник

ПАТ ФАРМАК (Україна)

Поширені запитання