АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Просталад актив капсули №30

Форсаж Плюс
Артикул: 1063360
Просталад актив капсули №30
5.0
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 22.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваПросталад
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Кількість в упаковці30 шт
ВиробникФорсаж Плюс
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Умови відпускуБез рецепта

Опис

склад

1 капсула містить, мг (мг): екстракт герані 200 мг (мг) L-аргінін 200 мг (мг) екстракт йохімбе 50 мг (мг) магній 40 мг (мг) цинк 10 мг (мг) піридоксину гідрохлорид (вітамін В6) 2 мг (мг)

додаткові інгредієнти : стеарат кальцію.

Форма випуску

Капсули із масою вмісту 510 мг (мг) ± 10%, 30 капсул.

Основні властивості

Обґрунтування дії інгредієнтів біологічно активної добавки "Просталад Актив

Екстракт тирличу (Epimedium). Традиційно використовується як засіб для покращення потенції та підвищення лібідо. Ікарін (активний інгредієнт Горянки) пригнічує активність фосфодіестерази (ФДЕ), що сприяє розширенню артерій статевого члена. Це дозволяє крові заповнити артерії, губчасте та кавернозне тіла статевого члена. Через війну виникає ерекція.

Екстракт йохімбе. Не лише посилює приплив крові до статевого члена, а й гальмує спинальні центри ерекції та еякуляції. Покращує психоемоційний фон та сексуальні відчуття, знімає почуття скутості та невпевненості. Що природним чином впливає на підвищення лібідо та покращення потенції.

L-аргінін – умовно незамінна амінокислота, є активним регулятором життєдіяльності організму: відповідає за синтез гормонів та ферментів, є активним донором азоту, а у поєднанні з іншими компонентами збільшує тривалість кровонаповнення статевих органів. Цей ефект збільшує тривалість статевого акту, посилює та продовжує відчуття. Допомагає організму впоратися з фізіологічним стресом.

Магній у поєднанні з вітаміном В6 сприяє нормалізації роботи центральної нервової системи, призводить до зниження дратівливості, нервозності, нормалізації сну, запобігає серцево-судинним захворюванням, нормалізує обмін речовин, підвищує захисні сили організму. Вітамін В6 збільшує всмоктування магнію із травного тракту та посилює його дію. Регулює метаболізм нервових кліток.

Цинк - потужний антиоксидант, що захищає організм від руйнівної дії вільних радикалів, сприяє здоров'ю чоловічої репродуктивної системи, покращує сперматогенез, позитивно впливає на передміхурову залозу.

Prostalad Aktiv – комбінація з 6 компонентів, спрямованих на нормалізацію статевої функції: підвищення фізичної витривалості, підтримання здоров'я передміхурової залози, покращення сексуальної функції.

Щоденний прийом вітаміну В6, цинку та магнію: захищає від негативного впливу стресу, підвищує потенцію, покращує сперматогенез. Екстракти йохімбе, гіраса та L-аргінін – стимулюють кровообіг і підвищують чутливість нервових закінчень, особливо в області малого тазу, допомагають боротися зі статевим безсиллям та безпліддям.

Показання до застосування

Враховуючи корисні властивості натуральних інгредієнтів, що входять до складу Prostalad Aktiv може бути використаний:

Як засіб для відновлення еректильної функції; Як профілактика функціональних розладів нижніх сечових шляхів для продовження статевого акту та усунення нейрогенних причин передчасної еякуляції; покращення сексуальної чутливості; Як джерело амінокислот, вітамінів та мікроелементів; У разі, коли необхідно посилити статеву функцію чоловіка.

Протипоказання

Не рекомендується дітям, вагітним жінкам, матерям, а також за індивідуальної чутливості до компонентів продукту.

Особливі властивості

Non-GMO.

Дієтична добавка не може замінити повноцінне та збалансоване харчування.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватись із лікарем.

Чи не є лікарським засобом.

Вплив на швидкість реакції при керуванні автомобілем або роботі з механізмами

Не впливає.

Дозування та застосування

Приймати як додаткове джерело амінокислот, магнію та цинку, а також як допоміжний засіб у терапії, спрямованій на нормалізацію функціонального стану чоловічої сечостатевої системи, особливо при еректильній дисфункції (для підвищення лібідо та потенції), при порушеннях сечовипускання на тлі хронічного простатиту.

Спосіб застосування та добова доза, що рекомендується: дорослим по 1-2 капсули 2 рази на день під час їжі, запиваючи 1/2 склянки питної води. Тривалість курсу лікування – 1-3 місяці.

Термін придатності

36 місяців із дати виготовлення.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці виробника в сухому, недоступному для дітей місці при температурі від 0 до 25 °С.

Упаковка

Картонна упаковка містить 30 капсул.

Відпускна категорія

Без рецепта.

Виробник

Форсаж Плюс, Україна.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 02.04.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Просталад актив капсули №30 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Просталад актив капсули №30?

289.4 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Просталад актив капсули №30.

У чому особливості товару Просталад актив капсули №30?

Бади для підтримки функцій передміхурової залози Просталад актив капсули №30. Відноситься до Бады для поддержания функций предстательной железы

Які відгуки у товару Просталад актив капсули №30?

Роман 7 Травень 2024

Справді працює. Вже на третій день прийому відчув значне полегшення. Капсули легкі для ковтання, не залишають післясмаку, що для мене великий плюс.

Відгуки покупців про Просталад актив капсули №30

Avatar
Игорь
2024-05-04 08:40:48

Заметил, что после начала приема мои симптомы начали уходить. Было немного скептически настроен, но результаты превзошли все ожидания. Отличный продукт, который действительно помогает, и не требует долгосрочного приема для заметного эффекта.

Переваги
Хорошо работает не требует долгосрочного приема для заметного эффекта
Недоліки
Нет
Avatar
Натан
2024-05-05 19:00:50

Дуже зручно, що капсули випускаються в маленькій упаковці, влізе навіть у кишеню. Приймав їх при перших ознаках проблем, і вже через кілька днів відчув значне покращення. Ніяких побічних ефектів не помітив, річ у господарстві незамінна.

Переваги
Портативність, швидке покращення без побічних ефектів
Недоліки
Немає
Показати більше відгуків Показати більше відгуків