star_on

Пробіелле Probielle ПроРегулар капсули №10

Валмарк
Артикул: 1064118
Пробіелле Probielle ПроРегулар капсули №10
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваПробіелле Probielle
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямЗ 3-х років
ВагітнимЗа призначенням лікаря
ГодуючимЗа призначенням лікаря
АлергікамЗ обережністю
ВиробникВалмарк
ДіабетикамЗ обережністю
Країна виробництваЧеська Республіка
ВодіямМожна
ФормаКапсули
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Probielle® ProRegular - пробіотик, що містить добре вивчені Saccharomyces Boulardii та два високоактивні штами пробіотичних бактерій, гармонійно доповнених пребіотиками та екстрактом кори кориці, для нормалізації частоти випорожнень та підтримки здоров'я травного тракту. Поєднання пробіотиків та пребіотиків допомагає відновити рівновагу у кишковій мікробіоті.

Активні інгредієнти

Пробіотики: це живі мікроорганізми, які при прийомі в адекватних кількостях позитивно впливають на здоров'я (згідно з визначенням ФАО/ВООЗ (2002)). Перевагою поєднання 9 різних пробіотичних штамів є найкраща колонізація шлунково-кишкового тракту широким спектром бактерій.

Пребіотики: неперетравлювані харчові компоненти, які створюють сприятливі умови для вибіркової зміни складу та/або активності мікробіома кишечника, що позитивно впливає на самопочуття та здоров'я господаря (за визначенням Gibson, 2004). Вони стимулюють зростання та активність нормальної мікрофлори кишечника.

Saccharomyces boulardii – це унікальні пробіотичні дріжджі, які дуже добре переносяться.

Кориця: допомагає покращити травлення та сприяє нормалізації частоти випорожнень.

Переваги

Пребіотики та пробіотики для нормалізації балансу мікрофлори кишечника; Допомагає скоротити тривалість діареї; Допомагає зменшити частоту випорожнень при гострій діареї різного походження, включаючи кишкові інфекції; Підходить для тривалого застосування.

Показання до застосування

Для нормалізації частоти та зменшення кількості випорожнень; Допомагає зменшити частоту дефекації за гострої діареї різного походження, у тому числі при кишкових інфекціях; Для підтримання балансу нормальної кишкової мікробіоти; Підходить для використання під час та після антибіотикотерапії; підходить для вегетаріанців, не містить глютена.

Протипоказання

Не приймати дітям віком до 3 років; вагітним і жінкам, що годують, перед застосуванням препарату слід проконсультуватися з лікарем.

Рекомендації щодо застосування

Призначати дорослим та дітям від 3 років та старше по 1 капсулі під час їжі, 1-2 рази на день. Курс прийому визначається лікарем індивідуально.

склад

Добова доза (2 капсули) містить:

Пробіотичний комплекс (3 штами живих мікроорганізмів):

Saccharomyces cerevisiae var. Boulardii CNCM I-3799, Lacticaseibacillus rhamnosus LRH 09, Lactobacillus acidophilus LA 1063 - 10 x 109 ДЕЯ; інулін – 320,0 мг; кориця – 200,0 мг.
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 08.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Пробіелле Probielle ПроРегулар капсули №10 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Пробіелле Probielle ПроРегулар капсули №10?

38.8 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Пробіелле Probielle ПроРегулар капсули №10.

У чому особливості товару Пробіелле Probielle ПроРегулар капсули №10?

Бади для нормалізації мікрофлори кишківника Пробіелле Probielle ПроРегулар капсули №10. Відноситься до Бады для нормализации микрофлоры кишечника

Які відгуки у товару Пробіелле Probielle ПроРегулар капсули №10?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.