Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Олія ефірна Ароматика кедрова 20 мл

Олія ефірна Ароматика кедрова 20 мл

доставимо

Написати відгук
99.6 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваАроматика ефірна олія
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникЗолотоніська ПКФ ОАО
Країна виробництваУкраїна
ФормаЕфірні олії
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Олія ефірна Ароматика кедрова 20 мл

Склад

Cupressus Funebris Wood Oil.

Опис

Кедрова олія Ароматика - це ефірна олія, отримана з деревини кедра китайського. Цей продукт своїм свіжим ароматом подумки перенесе Вас в високогірний освіжаючий багатовікової ліс, щоб вдихнути на повні груди і емоційно перезавантажитися, що позитивно позначиться на Вашій працездатності. Гармонізує думки і почуття, породжує відчуття затишку, спокою, захищеності і стабільності. Масло допоможе впоратися з проблемою випадіння волосся і лупи, а Ваша шкіра скаже «спасибі» за омолоджуючу дію цієї олії.

Властивості ефірного масла з кедра

Це в'язка безбарвна, світло-жовта або світло-коричнева рідина з м'яким дуже стійким кедровим запахом. При кімнатній температурі частково застигає. Згодом в маслі може виділятися осад з голчастих кристалів кедрола (цедрол).

Косметична користь ефірного масла кедра

Кедрова олія ефірна заслужило своє почесне місце в жіночому beauty-арсеналі, так як добре омолоджує шкіру і підвищує її тургор. Також використовується для повернення шкірі обличчя пружності. Стягуючі властивості масла особливо благотворно позначаються на стані жирної шкіри.

Таку ж дію масло надає для жирного волосся. Кедрові масла проявляють себе, як хороші тонізуючі ефірні масла для волосся, які допомагають перешкоджати випаданню волосся і утворення лупи. Якщо у Вас повільно росте волосся, скористайтеся цим чудовим продуктом за допомогою живильного аромамасажу волосистої частини голови або аромаополасківанія волосся з кедровим ефірним маслом.

Поряд з апельсиновим ефірним маслом його застосовують для поліпшення стану шкіри при ожирінні і супутнього йому целюліті.

Пам'ятайте, що ефірні масла, в тому числі і ефірне масло кедра, являють собою сильно концентровані рослинні есенції, тому наносити їх на шкіру в чистому, нерозбавленому вигляді не можна. Для косметичного використання їх слід розбавити в базовому жирному маслі (олії-основі) або будь-якому іншому емульгаторі. Ефірні масла не розчиняються у воді, зате чудово розчиняються в жирі, молоці, кефірі, йогурті, воску, меді, солі.

Кедрові ефірні масла допомагають усувати роздратування і почервоніння на шкірі при укусі комахи, а також можуть використовуватися, як репелент від комарів.

Особливості застосування

Тільки для зовнішнього застосування. Індивідуально тестувати, не допускати передозування. При попаданні масла в очі промити великою кількістю води. Не застосовувати при вагітності, підвищеній нервовій збудливості, епілепсії.

Спосіб застосування

Збагачення косметичних засобів: 4-5 крапель олії кедрового або його суміші з іншими маслами додати до 10-15 г (мл) основи (рослинного масла, крему, тоніка, шампуню, ополіскувача, маски і т.д .).

Масаж: 4-6 крапель олії кедрового або його суміші з іншими маслами змішати з 1 столовою ложкою будь-якого рослинного масла (жожоба, мигдалевого, персикових або виноградних кісточок та ін.) Або обраного Вами крему.

Ванни: У наповнену ванну (37-38 °С) додати 4-7 крапель олії кедрового або його суміші з іншими маслами, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-20 хв.

Баня і сауна: Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарені камені 4-6 крапель олії розвести в 500 мл води. Серед широкого асортименту ароматика Ви можете вибрати і придбати корисний набір масел для лазні, включаючи корисне кедрове ефірне масло.

Ароматизація приміщення: 4-7 крапель олії кедрового або його суміші з іншими маслами додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи масло можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури - 15-30 хв.

Умови зберігання

Зберігати щільно закритим, у недоступному для дітей місці, при температурі не вище + 25 ° С. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.

Упаковка

По 20 мл в скляній пляшці з капледозатором.

Виробник

ПрАТ "Золотоніська ПКФ"

Поширені запитання