star_on

НУТРИЛОН 3 800 Г МОЛ.СМЕСЬ

Виробник
Артикул: 39363
НУТРИЛОН 3 800 Г МОЛ.СМЕСЬ

доставимо

Написати відгук
579.6 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваNutrilon
ВиробникNutricia
Країна виробництваНідерланди

Опис

Після першого року життя у дитини прискорюються темпи зростання та розвитку. Наступні 6 місяців формуватимуться навички соціального спілкування та спостерігатиметься емоційна активність. На основі багаторічного досвіду вивчення потреб дітей у цьому віці, експерти Nutricia створили Nutrilon Premium + 3 із формулою Nutri-Boitik нового покоління, яка враховує вікові потреби вашої дитини.

Це єдина суміш, яка містить у своєму складі нове покоління комплексу Nutri-Boitik із унікальним компонентом – постбіотиком.

Основні переваги формули нового покоління Nutri-Biotik

Унікальна комбінація пребіотиків GOS/FOS та постбіотика 3'GL
Запатентована формула галакто- та фруктоолігосахаридів (GOS/FOS) у співвідношенні 9:1 сприяє розвитку імунної системи та зменшенню інфекційних захворюваньПостбіотик 3'GL у поєднанні з пребіотиками діарей

Комплекс IQ Pro

Комплекс містить поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, необхідні для нормального розвитку нервової системи та головного мозку, що тісно пов'язане з інтелектом дитини.

Омега-3 і Омега-6 беруть участь у розвитку сітківки ока та сприяють розвитку зору.
Позитивно впливають на емоційний стан дитини, покращують швидкість обробки інформації, стимулюють розвиток когнітивної функції.

Вітаміни та мікроелементи

Комплекс вітамінів, мінералів, мікроелементів, підібраних спеціально за віком дитини, забезпечують її необхідними елементами для повноцінного зростання та розвитку.

Попередження!

Безумовна перевага належить грудному вигодовуванню. Перед початком годування дитини сумішшю необхідно проконсультуватися з лікарем-педіатром. Забороняється використання води з колодязів та каптажних джерел для приготування дитячого харчування. Не використовувати в харчуванні дітей, які мають алергію на будь-який компонент продукту. Недотримання інструкцій для приготування суміші може завдати шкоди. Не залишайте дитину на самоті під час годування. Перехід на нову формулу молочної суміші повинен проводитися поступово після консультації із лікарем-педіатром. Слідкуйте за ротовою порожниною малюка під час появи перших зубів, особливо перед сном.

Склад: Лактоза (з молока) (23.2%), знежирене молоко (22.7%), олії (рапсова, соняшникова, високоолеїнова соняшникова, кокосова), мальтодекстрин, галактоолігосахариди (з молока) (8.6%), сироватковий продукт (демінералізована молочна сир концентрат сироватки) (з молока)) (7. 6%), комплекс мінеральних речовин і вітамінів, фруктоолігосахариди, риб'ячий жир, 3'галактозилактоз, емульгатор (соєвий лецитин), антиоксидант (складні ефіри жирної кислоти аскорбінової кислоти), ароматизатор молока. Без ГМО.

Важливі інструкції щодо годування

Використання некип'яченої, нечистої, побутової води, а також нестерильної пляшечки або соски може завдати шкоди здоров'ю дитини
Розведену суміш треба використовувати протягом 2 годин. Ніколи не використовуйте для наступного годування залишки розведеної порції. порцію і не додавайте нічого в готову суміш
Точна кількість молочної суміші, яка потрібна вашій дитині, допоможе визначити лікар
Кількість молочної суміші істотно залежить від маси тіла дитини Необхідно пам'ятати, що кількість їжі, яка використовується на одне годування, не завжди однакова протягом дня

Інструкція для приготування 100 мл суміші

  • Ретельно вимийте руки та простерилізуйте пляшечку та соску.
  • Прокип'ятіть чисту питну воду протягом 5 хвилин або поки електричний чайник не вимкнеться.
  • Залишіть її для охолодження приблизно до 40°.
  • Відміряйте 90 мл кип'яченої води та налийте її у простерилізовану пляшечку. Не використовуйте повторно кип'ячену воду.
  • Використовуючи мірну ложечку, що додається, відміряйте 3 ложки суміші без гірки (зніміть надлишки суміші тильною стороною ножа). Чи не ущільнюйте!
  • Додайте в кип'ячену воду точну кількість мірних ложечок суміші. Занадто велика чи мала кількість мірних ложечок суміші може завдати шкоди.
  • Закрийте пляшечку і добре збовтайте її протягом 10 секунд до розчинення порошку.
  • Зніміть кришку і надягніть на пляшечку підготовлену стерильну соску.
  • Перевірте температуру готового живлення на задній стороні зап'ястя (37°С).

Як зберігати

Перед відкриттям: суміш зберігати в сухому, прохолодному місці (від 5 ° С до 25 ° С) та відносній вологості не більше 75%, але не в холодильнику.

Після відкриття: закрийте упаковку та зберігайте суміш щільно закритою у сухому прохолодному місці, але не в холодильнику, та використовуйте протягом 1 місяця.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 16.07.2024
Дата оновлення: 16.07.2024
alert

Зверніть увагу

Опис препарату НУТРИЛОН 3 800 Г МОЛ.СМЕСЬ на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на НУТРИЛОН 3 800 Г МОЛ.СМЕСЬ?

579.6 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на НУТРИЛОН 3 800 Г МОЛ.СМЕСЬ.

Які відгуки у товару НУТРИЛОН 3 800 Г МОЛ.СМЕСЬ?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.