Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Назофіторин сироп флакон 100 мл

ПП Чарлі ПП
Артикул: 1069781
Назофіторин сироп флакон 100 мл
Написати відгук
215.3 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 2.15грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 2.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Доступні варіанти

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваНазофіторин
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
ДітямЗ 3-х років
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникПП Чарлі ПП
ДіабетикамПротипоказаний при цукровому діабеті 1 типу
Країна виробництваУкраїна
ВодіямМожна
ФормаСиропи
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Назофіторин сироп флакон 100 мл

Склад

Склад на 1 мірну ложку (5 мл (ml)): патока крохмальна, підсолоджувач мальтитол, екстракт ягід бузини чорної, екстракт малини, екстракт буряка, регулятор кислотності кислота лимонна, екстракт квіток первоцвіту весняного з чашечками (Primula veris L.), екстракт кореня тирличу (Radix Gentianea), екстракт трави щавлю (Herba Rumicis L.), екстракт трави вербени лікарської (Verbena officinalis L.), екстракт трави фіалки триколірної (Viola tricolor L.), екстракт кореня солодки голої (Glycyrrhiza glabra L.), екстракт квіток мати-й-мачухи звичайної (Tussilago farfara L.), натрію цитрат, консервант калію сорбат, цинку гліцинат, ефірна олія анісу.

Активні інгредієнти: екстракт квіток первоцвіту весняного з чашечками (Primula veris L.) – 13,5 мг (mg) (10:1), екстракт кореня тирличу (Radix Gentianea) – 13,5 мг (mg) (10:1), екстракт трави щавлю (Herba Rumicis L.) – 13,5 мг (mg) (10:1), екстракт трави вербени лікарської (Verbena officinalis L.) – 13,5 мг (mg) (10:1), екстракт трави фіалки триколірної (Viola tricolor L.) – 13,5 мг (mg) (10:1), екстракт кореня солодки голої (Glycyrrhiza glabra L.)– 13,5 мг (mg) (10:1), екстракт квіток мати-й-мачухи звичайної (Tussilago farfara L.) – 13,5 мг (mg) (10:1), цинку гліцинат – 5 мг (mg), ефірна олія анісу – 2 мг (mg).

Вміст цинку гліцинату  
Кількість на 2,5 мл (ml) (на ½ мірної ложки) 2,5 мг (mg)
Кількість на 5 мл (ml) (на 1 мірну ложку) 5 мг (mg)
Кількість на 10 мл (ml) (на 2 мірні ложки) 10 мг (mg)

Властивості

Екстракт квіток первоцвіту весняного містить тритерпенові сапоніни, ефірну олію, каротин, флавоноїди, аскорбінову, примулову та гамма-лінолеву кислоти, завдяки чому проявляється відхаркувальна дія та підсилюється секреторна активність слизових оболонок верхніх дихальних шляхів і бронхів. Відхаркувальні властивості зумовлені насамперед високим вмістом тритерпенових сапонінів, які також сприяють підвищенню активності миготливого епітелію та полегшенню виходу секрету з дихальних шляхів. Гамма-ліноленова кислота необхідна для вироблення простагландину першої групи – гормоноподібної речовини, що відіграє важливу роль у функціонуванні організму, адже впливає на імунітет і процеси відновлення клітин.

Екстракт кореня тирличу відомий наявністю у своєму складі гірких речовин – глікозидів – амаросверину, амаропаніну, сверціамарину, генціопікрину, амарогентину – що проявляють спазмолітичну дію та допомагають полегшити відчуття дискомфорту при застудних захворюваннях. Алкалоїди генціанін та похідні піридину: генціалютин, генціанідин, генціопунктин, генціофлавін – сприяють полегшенню нападів кашлю, а також чинять седативну та протизапальну дію.

Екстракт трави щавлю – джерело органічних і неорганічних кислот, найвідомішою з яких є аскорбінова кислота, що сприяє покращенню тонусу організму, підвищує опірність до вірусів та бактерій, допомагає потенціювати активність імунної системи. Дубильні речовини та флавоноїди у складі екстракту трави щавлю допомагають полегшити процес відкашлювання та очищення респіраторної системи від накопиченого слизу.

Екстракт трави вербени лікарської містить значну кількість корисних речовин, серед яких вербенамін, глікозиди, таніни, каротин, дубильні речовини, ефірна олія, кремнієва кислота, гіркоти, слизи, аскорбінова кислота (або вітамін С), фітостероїди та флавоноїди. Вербенамін проявляє потужні потогінні, протизапальні, антисептичні, жарознижувальні в’яжучі та відхаркувальні властивості, що сприяють полегшенню стану при респіраторних захворюваннях, що супроводжуються кашлем, виділенням слизу та мокротиння.

Екстракт трави фіалки триколірної містить флавоноїди, глікозиди, урсолову кислоту, слизи і дубильні речовини, вітамін С та ефірну олію, до складу якої входить метиловий ефір саліцилової кислоти, завдяки чому проявляються її потужні протизапальні та бронхолітичні властивості, що сприяють полегшенню перебігу сезонних застудних захворювань.

Екстракт кореня солодки голої містить значну кількість біологічно активних сполук, таких як тритерпенові сполуки – гліциретинова кислота та її глюкуронобіозид — гліциризинова кислота, флавоноїди та вітамін С, завдяки яким проявляється відхаркувальний і протизапальний ефект. Гліциризин (суміш калієвої та кальцієвої солей з гліциризиновою кислотою) у складі екстракту кореня солодки голої також стимулює активність війчастого епітелію бронхів і трахеї, посилює секреторну функцію слизових оболонок верхніх дихальних шляхів, сприяючи полегшенню процесу виведення густого мокротиння.

Екстракт квіток мати-й-мачухи звичайної містить велику кількість біологічно активних речовин, зокрема дубильні та слизові речовини, серед яких найбільш відомий танін. Терпеновий сапонін – фарадіол, флавоноїди – рутин, гіперозид, гіркі глікозиди, ефірні олії, фітостерини та каротиноїди, що також містяться в екстракті, проявляють обволікувальну та захисну активність, допомагаючи захистити слизову рота та горла від усіх видів подразнення, включаючи стоматит, а сапоніни та органічні кислоти прискорюють процес відходження мокротиння.

Цинку гліцинат сприяє підвищенню опірності організму до інфекцій та покращенню загального стану організму при застудних захворюваннях. Цинк сприяє правильному функціонуванню імунної системи та забезпеченню активної імунологічної відповіді.

Рекомендації щодо застосування

Може бути рекомендована лікарем, в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело біологічно активних речовин природного походження: гіркот, сапонінів, флавоноїдів, органічних кислот, вітамінів та мінералів, для сприяння покращенню загального стану організму, підвищенню імунологічних та антиоксидантних властивостей при гострих респіраторних сезонних захворюваннях, грипі та застуді. Розріджує мокротиння, сприяє відхаркуванню.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом. З підсолоджувачем.

Спосіб застосування

Застосовувати дітям віком від 3 до 6 років по 1/2 мірної ложки (2,5 мл (ml)) 3 рази на добу; дітям віком від 6 до 12 років по 1 мірній ложці (5 мл (ml)) 3 рази на добу; дітям віком від 12 років і дорослим по 2 мірні ложки (10 мл (ml)) 3 рази на добу після прийому їжі.

Рекомендований термін застосування: 7-14 днів, якщо лікар не призначив інше. Доза може бути збільшена лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову кількість.

Застереження

При одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів рекомендована консультація лікаря. При появі небажаних реакцій припинити застосування та звернутись до лікаря. При прийомі сиропу необхідно слідкувати за здоров’ям зубів, особливо перед сном. Перед початком прийому рекомендована консультація лікаря. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

діти віком до 3 років;

підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів продукту;

вагітність та період годування груддю;

наявність пептичної виразки шлунка та дванадцятипалої кишки;

наявність захворювань сечовидільної системи та нирок;

непереносимості певних цукрів і при діабеті І типу.

Форма випуску

Сироп у флаконі з мірною ложкою місткістю 5 мл (ml); по 1 флакону в картонній коробці.

Об‘єм: 100 мл (ml) ± 5 %, що дорівнює 134 г (g) ± 5 %.

Номер партії: вказано на упаковці.

Краще спожити до кінця (до першого відкриття): вказано на упаковці.

Умови зберігання

Закритий продукт зберігати в оригінальній упаковці виробника при температурі від 10 °C до 25 °C у сухому, захищеному від прямого сонячного світла та недоступному для дітей місці. Після відкриття зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від прямого сонячного світла та недоступному для дітей місці при температурі від 15 °C до 25 °C. Використати протягом 3 місяців після першого відкриття флакону.

Під час зберігання сиропу можливе випадання осаду або помутніння у зв’язку із вмістом натуральної рослинної сировини. Наявність осаду чи помутніння не впливає на якість дієтичної добавки.

Виробник

Виробник: ПП «Чарлі», Україна, 61064, м. Харків, вул. Полтавський шлях, 123.

Адреса потужностей виробництва: ПП «Чарлі», Україна, 61172, м. Харків, вул. Роганська, 151, +38 (057) 780-85-80.

ТУ У 10.8-30289542-006:2018

Країна походження/місце походження: Україна.

Поширені запитання