Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Монморол капсули по 580 мг №60

Нутрімед ТОВ
Артикул: 1068138
Монморол капсули по 580 мг №60
5.0
863.0 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 8.63грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 4.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Продаж зазначених ліків відбувається в аптеці тільки за наявності рецепту від лікаря

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

№4
в категорії
Торгова назваМонморол
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямЗ 12-ти років
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникНутрімед ТОВ
ДіабетикамМожна
Країна виробництваУкраїна
ВодіямМожна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуЗа рецептом

Інструкція Монморол капсули по 580 мг №60

Монморол капсули по 580 мг №60

Монморол – натуральний гіпоурикемічний засіб з протизапальною дією.

Монморол містить науково обґрунтовану комбінацію речовин рослинного походження, що володіють доведеною гіпоурікемічною та протизапальною дією. Монморол у поєднанні з традиційною гіпоурікемічною терапією сприяє більш швидкому зниженню рівня сечовою кислоти та досягненню стійкого та тривалого міжрецидивного періоду. Монморол може бути рекомендований пацієнтам з цукровим діабетом та сечокам’яною хворобою нирок для профілактики підвищеного рівня сечової кислоти та гіперурікемії.

Активні компоненти

CherryPURE складається зі 100% натуральної вишні Монморансі (Prunus Cerasus). Для отримання сухого концентрату використовується лише збагачена поживними речовинами шкірка вишні сорту Монморансі, висушена за технологією сублімації, що максимально зберігає активні речовини, до концентрації 50:1. Під час збору врожаю враховується оптимальний ступінь стиглості для найвищого вмісту поживних речовин. Це робить CherryPURE найбільш концентрованим порошком вишні на світовому ринку. Саме вишня сорту Монморансі, що ендемічно вирощується біля озера Мічіган у США, містить значно більший рівень антоціанів (червоно-фіолетових пігментів), флавоноїдів, поліфенолів і багатьох антиоксидантів порівняно з іншими сортами вишні. Саме терпка вишня сорту Монморансі довела у чисельних клінічних дослідженнях здатність знижувати рівень сечової кислоти за рахунок екскреції уратів з сечею. Вживання вишні сорту Монморансі входить до рекомендацій щодо способу життя та харчування для пацієнтів із подагрою та гіперурикемією оновлених рекомендацій Австрійського товариства ревматології та реабілітації.

Сухий екстракт верби (Salix alba) є природним протизапальним та знеболюючим засобом, оскільки містить саліцин та інші похідні саліцилової кислоти. Кора верби використовувалася вже з 18 століття як засіб для зниження температури тіла та зменшення болю. У теперішній час є особлива увага до екстракту верби, як фітоанальгетика з протизапальною дією, що має кращу переносимість порівняно з нестероїдними протизапальними засобами (НПЗЗ). Екстракт верби входить до Британської фармакопеї та рекомендований Німецькою комісією Е. Механізм дії екстракту білої верби полягає в інгібуванні ферментів ЦОГ-1 і ЦОГ-2, що призводить до блокування вивільнення запальних простагландинів. Різноманітні рандомізовані плацебо-контрольовані дослідження, у яких порівнювали кору білої верби з нестероїдними протизапальними препаратами, показали ефективність, порівнянну з цими засобами. Саліцин з кори білої верби перетворюється в саліцилову кислоту в печінці, і вважається, що він має менше побічних ефектів, ніж аспірин та інші НПЗЗ. Таким чином екстракт верби впливає на одну з ключових ланок патогенезу подагри – запалення, та синергічно діє разом з терпкою вишнею Монморансі.

Показання до застосування

Монморол рекомендований як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження, що сприяють зниженню рівня сечової кислоти при гіперурікемії та подагрі. МОНМОРОЛ сприяє екскреції (виведенню) уратів з сечею, тим самим знижуючи рівень сечової кислоти та її негативний вплив на органи і системи.

Спосіб застосування

Вживати дорослим по 1 капсулі 2 рази на день незалежно від прийому їжі; запивати достатньою кількістю питної води.

Рекомендований курс прийому: визначається лікарем індивідуально та, зазвичай, становить не менше 3 місяців. За необхідності курс застосування за рекомендацією лікаря повторюють.

Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів, виразка шлунка і 12-палої кишки, вагітність, період лактації, дитячий вік.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти:

  • концентрований порошок терпкої вишні сорту Монморансі (1:50) CherryPURE (Prunus cerasus) – 440 mg (мг),
  • сухий екстракт кори верби (Salix alba) – 45 mg (мг),
  • допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, кальцію стеарат, кальцію карбонат, діоксид кремнію аморфний (орісіл), лактоза; оболонка капсули: желатин.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури не вище 25 °С.

Поширені запитання