Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Мембратон sleep капсули №24

ФарКоС ТОВ
Артикул: 1061687
Мембратон sleep капсули №24
Написати відгук
163.5 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 1.64грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваМембратон
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникФарКоС ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Мембратон sleep капсули №24

«MEMБPATOH ® SLEEP»

дієтична добавка

Склад на 1 капсулу: ГАМК – 250 мг (mg), магній - 50 мг (mg) (в суміші солей: магнію карбонату, маг- нію цитрату, магнію оксиду), мелатонін – 3 мг (mg), вітамін В6 – 2 мг (mg), вітамін В1 – 1 мг (mg); допоміжні речовини: кремнію діоксид колоїдний (аеросил), кальцію стеарат.

Рекомендації щодо споживання: дієтична до- бавка до раціону харчування, джерело мікро- елементу магнію, пептиду, амінокислоти та віта- мінів; сприяє підвищенню фізичної та розумової працездатності, функцій пам’яті, мислення та психоемоційного стану; покращує сон і полег- шує процес засинання; допомагає краще пере- носити зміну часових поясів при перельотах і далеких подорожах.

Мембратон® SLEEP містить комбінацію актив- них речовин: ГАМК, магнія, мелатоніна, тіа- міна (вітамін В1) і піридоксину гідрохлориду (вітамін В6).

ГАМК – це природна речовина, що бере участь у процесах роботи нервової системи. Під її впли- вом активізуються енергетичні процеси мозку, покращується кровопостачання.

ГАМК поліпшує динаміку нервових процесів у го- ловному мозку таких як мислення, пам’ять, увагу, викликає легкий заспокійливий і церебро- тонічний ефект.

Магній - мінерал, що має важливе значення для виробництва енергії та обміну речовин, скоро- чення м'язів, передачі нервових імпульсів і міне- ралізації кісток. Підтримання нормального рівня магнію в організмі важливо для кальцієвого обмі- ну. Додатковий прийом магнію дозволяє знизити ризик ішемічної хвороби серця, артеріальної гі- пертензії, інсульту. Разом з тим, магній є природ- ним антистресовим фактором, чинить нормалізу- ючу дію на стан нервової системи при нервовому напруженні, депресіях, захищає нервову систему від руйнівних стресів. Магній в формі хелатного з'єднання магнію глюконату з ГАМК, вільно про- никає через гематоенцефалічний бар'єр в мозок і вступає у взаємодію з ГАМК-рецепторами в ЦНС, реалізуючи фізіологічні гальмівні реакції.

Комбінація магнію глюканату з ГАМК в формі хелат- ного з'єднання сприяє посиленню їх впливу на мета- болічні та енергетичні процеси в головному мозку.

Мелатонін – природна речовина, основна функ- ція якої оповіщення всіх систем організму про настання ночі і включенні "сплячого" режиму. нормалізує процеси засинання, знижує підви- щений артеріальний тиск при психоемоційних навантаженнях. Стимулює імунітету, сприяє під- вищенню загальної опірності організму. Покра- щує сон і полегшує процес засинання. Допома- гає краще переносити зміну часових поясів при перельотах і далеких подорожах.

Вітамін В1 - (Тіамін) водорозчинний вітамін, його називають антистресовим, так як він має легкий седативний ефект, усуває роздратування, бо- реться з депресією і втомою. Тіамін бере участь в обмінних процесах, сприяє виробленню енер- гії. Сприяє підтримці нервової системи, і гарного самопочуття, так як забезпечує підтримку під час стресу.

Вітамін В6 - (Піридоксин) водорозчинний вітамін, бере участь в обміні речовин та необхідний для нормального функціонування нервової систе- ми. Вітамін В6 покращує всмоктування магнію з шлунково-кишкового тракту і його проникнення в клітини.

Харчова (поживна) цінність на 100 г (g): білки –

41.5 г (g), жири – 0 г (g), вуглеводи – 0 г (g). Енер- гетична цінність (калорійність) 100 г (g): 166,0 ккал (kcal).

Харчова (поживна) цінність 1 капсули: білки – 0,14 г (g), жири – 0 г (g), вуглеводи – 0 г (g). Енерге- тична цінність (калорійність) 1 капсули: 0,6 ккал (kcal).

Спосіб застосування та дози:

Застереження: не перевищувати рекомендо- вану добову дозу. Дієтичну добавку не слід ви- користовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання:

Форма випуску: в капсулах по 350-400 мг (mg), по12 капсул в блістері, по 2, 3 або 4 блістери у картонній коробці.

Умови зберігання:

Термін придатності:

Номер партії (серії) та кінцеву дату споживання

«Вжити до»: зазначено на етикетці.

Не є лікарським засобом.

Виробник: ТОВ «Фармацевтична  компанія

«ФарКоС» 03162, м. Київ, вул. Зодчих, буд. 50-А

Адреса виробничих потужностей: 08290, Київ- ська обл., смт Гостомель, вул. Свято-Покровська, буд. 360

ТУ У 10.8-37674316-001:2013

Виробник (Заявник) несе повну юридичну та ад- міністративну відповідальність за дотриман- ня тексту маркування продукції, наведеному в даному тексті етикетування

Сфера застосування – дієтична добавка до ра- ціону харчування. Застосування за рекомендаці- ями на етикетці. Реалізація через спеціалізовані відділи торгівельної мережі, аптечну мережу.

Поширені запитання