АНЦ
star_on

Лактофарм капсули 0,4 г №30

Фармаком ТОВ ПТФ
Артикул: 1049744
Лактофарм капсули 0,4 г №30
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваЛактофарм
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Кількість в упаковці30 шт
ВиробникФармаком ТОВ ПТФ
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Дієтична добавка Лактофарм сприяє нормалізації мікрофлори кишечника, покращенню функціонування шлунково-кишкового тракту та обміну речовин.

Активні інгредієнти

Bacillus coagulans (Lactobacillus sporogenes) – спороутворюючі бактерії, стійкі до антибіотиків. Пробіотики на основі Bacillus coagulans не тільки не пригнічують нормальну кишкову флору, але й сприяють її відновленню при пригніченні антибіотиками або літньому віці. Здатність відновлювати екологічний баланс кишкової мікрофлори пов'язана з тим, що B. coagulans пригнічує розмноження патогенної мікрофлори: Salmonella typhosa, Salmonella schottmuelleri, Shigella dysenteriae, Shigella paradysenteriae, Clostridium difficile, Streptococcus. L.sporogenes покращує травлення. Він виділяє протеїнази, які розщеплюють білки до поліпептидів; поліпептидази, що розщеплюють поліпептиди до амінокислот; та ліпази, які розщеплюють тригліцериди до жирних кислот. Розщеплення білків і ліпідів на простіші компоненти робить їжу більш легко засвоюваною, що особливо корисно для пацієнтів, що одужують, і літніх людей. Bacillus coagulans підвищує активність р-галактозидази (лактази) та лактатдегідрогенази – ферментів, які перетворюють лактозу на молочну кислоту та здійснюють її подальший метаболізм, тобто покращують засвоюваність лактози. Однією з головних переваг цих бактерій є те, що вони не порушують природний мікробіоценоз кишечника, який формувався протягом усього життя конкретної людини. Лактоза є дисахаридом, тобто складається з двох молекул простих цукрів (моносахаридів) глюкози та галактози. При попаданні в травний тракт людини під дією ферменту лактази вуглевод розпадається на ці мінімальні структурні одиниці (моносахариди), які всмоктуються в кров через стінку кишечника та використовуються клітинами для здійснення обмінних процесів.

Показання до застосування

Джерело лактобактерій сприяє нормалізації мікрофлори кишечника, поліпшенню роботи шлунково-кишкового тракту та обміну речовин.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, дитячий вік віком до 6 років, вагітність, лактація.

Дозування та прийом.

Дорослим та дітям 14 років приймати по 1-2 капсули 2 рази на день за 40 хвилин до їди. Курс прийому - до 2 тижнів, надалі тривалість застосування та можливість повторного курсу погодити з лікарем.

склад

Bacillus coagulans (Lactobacillus sporogenes) – 0,325 мг (325 млн. суперечка), лактоза – 399,675 мг.

Термін придатності – 24 місяці.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 03.04.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Лактофарм капсули 0,4 г №30 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Лактофарм капсули 0,4 г №30?

120.6 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Лактофарм капсули 0,4 г №30.

У чому особливості товару Лактофарм капсули 0,4 г №30?

Бади для нормалізації мікрофлори кишківника Лактофарм капсули 0,4 г №30. Відноситься до Бады для нормализации микрофлоры кишечника

Які відгуки у товару Лактофарм капсули 0,4 г №30?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.