star_on

Крем Домашній Доктор ромашка і чебрець 250 мл

Крем Домашній Доктор ромашка і чебрець 250 мл

доставимо

Написати відгук
65.10 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
50 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
95 грн | 2 години

Характеристики

№3
в категорії
Торгова назваДомашній доктор
Кількість в упаковці250 мл
ВиробникЕЛЬФА НВО ФАРМАЦЕВТИЧНА ФАБРИКА
Країна виробництваУкраїна
ФормаКреми

Опис

Цей ніжний, поживний, заспокійливий крем - бальзам для подразнених тканин вашої шкіри, що втомилася. Активні інгредієнти, що містяться в цьому засобі, чудово заспокоюють та пом'якшують шкіру, усувають подразнення, почервоніння та лущення, повертаючи вашій шкірі колишню м'якість та гладкість. Екстракт ромашки, яким збагачений цей продукт є потужним антисептиком. Він заспокоює подразнену шкіру, сприяє загоєнню дрібних травм, допомагає усунути наслідки стресу, нормалізує обмін речовин у тканинах епідермісу та заспокоює шкіру.

Він також успішно бореться з пігментацією та покращує колір шкіри. Екстракт чебрецю має антибактеріальні та протизапальні властивості. Він також тонізує, освіжає та розгладжує шкіру, роблячи колір обличчя м'яким та бархатистим, повністю позбавляючи плям.

Спосіб застосування

Наносити на чисту суху шкіру.

складові

Aqua, кокосова олія, paraffinum liquidum, гліцериди, стеаринова кислота, гліцерин, екстракт ромашки (chamomilla recutita), екстракт чебрецю (thymus) vulgaris, екстракт гамамелісу віргінського, пантенол , тіамін, екстракт арніки монта, і токоферил ацетат, біотин, рицинолева кислота, цетеариловий спирт, акрилати / 10-30 алкілакрилат кросполімер, гідроксид натрію, циклопентасилоксан, диметиконол, диметикон кросполімер, феноксиетанол, метилпарабен, етілпарабен, бенпарабен, пропілпара.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 16.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Крем Домашній Доктор ромашка і чебрець 250 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Крем Домашній Доктор ромашка і чебрець 250 мл?

65.1 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Крем Домашній Доктор ромашка і чебрець 250 мл.

У чому особливості товару Крем Домашній Доктор ромашка і чебрець 250 мл?

Живлення, зволоження та тонізація шкіри обличчя Крем Домашній Доктор ромашка і чебрець 250 мл. Відноситься до Питание, увлажнение и тонизирование кожи лица

Які відгуки у товару Крем Домашній Доктор ромашка і чебрець 250 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.