star_on

Крем для профілактики розтяжок Elfa Pharm MamaCare 150 мл

Крем для профілактики розтяжок Elfa Pharm MamaCare 150 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 30.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваElfa Pharm
ВиробникЕЛЬФА НВО ФАРМАЦЕВТИЧНА ФАБРИКА
Країна виробництваУкраїна

Опис

Крем для тіла Elfa Mama Care для профілактики розтяжок має спеціальну формулу, яка містить безпечні інгредієнти, ефективно доглядає шкіру матері та абсолютно нешкідлива для дитини.

Властивості

Призначений для щоденного застосування на найбільш відкритих ділянках живота, грудей та стегон. Крем містить фруктові кислоти, які стимулюють регенерацію тканин на клітинному рівні та активізують синтез колагенових волокон. Таким чином, шкіра зберігає свою еластичність та пружність. Омега-комплекс зміцнює сполучну тканину та відновлює пошкоджені ділянки. Олія ши та олія апельсина зменшують сухість і лущення епідермісу, підтримують оптимальний водно-ліпідний баланс. Регулярне використання крему зміцнює шкіру, запобігаючи появі розтяжок та втраті еластичності.

склад

Aqua, C12-15-alkyl Benzoate, Butyrospermum ParkiiButter, Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Hydroxyethyl Urea, Cyclopentasiloxane, GlycerylStearate, Dimethicone, CetearylAlcohol, SnailSecretionFiltrate, ChondrusCrispus, Panthenol, Ceteareth-20, Dimethiconol, DimethiconeCrosspolymer, SodiumPolyacrylate, XanthanGum, Мочевина, Этаноламин , Парфуми, Пропіленгліколь, Лимонна кислота, Хлорфенезин, Дегідроацетат натрію, Феноксиетанол, Етилгексилгліцерин, Лімонен, Гексилциннамал, Бензилсаліцилат, Ліналоол, Бутилфенілметилпропіонал, Цитронеллолексілл, Гід.

Спосіб застосування

Наносити легкими рухами, що масажують, на злегка вологу шкіру 1-2 рази на день.

Запобіжні заходи

Підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 21.06.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Крем для профілактики розтяжок Elfa Pharm MamaCare 150 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Крем для профілактики розтяжок Elfa Pharm MamaCare 150 мл?

138.4 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Крем для профілактики розтяжок Elfa Pharm MamaCare 150 мл.

У чому особливості товару Крем для профілактики розтяжок Elfa Pharm MamaCare 150 мл?

Засоби для профілактики розтяжок під час вагітності та після пологів Крем для профілактики розтяжок Elfa Pharm MamaCare 150 мл. Відноситься до Средства для профилактики растяжек во время беременности и после родов

Які відгуки у товару Крем для профілактики розтяжок Elfa Pharm MamaCare 150 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.