Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Крем для фіксації зубних протезів Корега захист ясен 40 мл

Крем для фіксації зубних протезів Корега захист ясен 40 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

№6
в категорії
Торгова назваКорега
ВиробникGlaxoSmithKline Pharmaceuticals S.A.
Країна виробництваІрландія
ФормаКреми

Інструкція Крем для фіксації зубних протезів Корега захист ясен 40 мл

Опис

забезпечує надійну фіксацію протягом усього дня; запобігає потраплянню частинок їжі під протез; дозволяє їсти тверду їжу; захищає слизову від подразнення; забезпечує комфортне користування протезом; допомагає запобігти роздратування ясен; підвищує комфорт при використанні зубного протеза; не містить цинк.

Показання

Засіб для фіксації зубних протезів Корега Захист ясен не містить штучних барвників. Він забезпечує надійну фіксацію зубного протеза протягом всього дня і має смак, не впливає на смакові якості їжі. Крем Захист ясен значно знижує роздратування ясен і сприяє комфортному використанню зубних протезом. Крім того, продукт не містить цинк.

Навіть якщо ваш зубний протез добре підігнаний, під нього все ж можуть проникати дрібні частинки їжі, викликаючи у вас відчуття дискомфорту. Клінічно доведено, що крем Корега допомагає запобігти потраплянню частинок їжі під протез.

Спосіб застосування та дози

Очистіть і висушіть ваш знімний зубний протез. Нанесіть крем Корега короткими смужками, не надто близько до країв протеза. Прополощіть рот перед фіксацією протеза. Вставте протез в ротову порожнину, щільно притисніть, зімкніть щелепи на кілька секунд для кращої фіксації. Витягніть протез. Прополощіть рот водою. Повільними рухами витягніть протез з порожнини рота. Якщо протез зафіксовано занадто міцно, злегка натисніть на слизову ясен з щічної поверхні. За допомогою теплої води і м'якої зубної щітки видаліть залишки крему з поверхні протеза. Для більш ретельної гігієни протеза використовуйте очищаючі таблетки Корега.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не віще 25 °С., В недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 40 мл в тубі, по 1 тубі в картонній коробці.

Виробник

Stafford Miller, Ірландія.

Поширені запитання