Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Крем-бальзам для вен Лошадиная сила противоотечний 100 мл

Доктор Хелсі ПП
Артикул: 1057417
Крем-бальзам для вен Лошадиная сила противоотечний 100 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 24.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваКінська сила
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникДоктор Хелсі ПП
Країна виробництваУкраїна
ФормаКрем-бальзам
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Крем-бальзам для вен Лошадиная сила противоотечний 100 мл

Склад

Вода очищена, екстракт п'явки, моностеарат гліцерину, вазелін, цетилстеариловий спирт, церафіл-230, кукурудзяна олія, екстракт гінкго білоба, рутин, екстракт кінського каштана, ментол, тріцетеарет-4 фосфат, карбомер, ТЕА (триетаноламін), консервант (метилпарабен, пропілпарабен , 2-бром-2-нітропропан-1,3-діол).

Опис

Крем - бальзам «Кінська СИЛА для вен» проти набряку - це унікальна комбінація рослинних екстрактів, екстракту п'явки і рутину, дія яких спрямована на поліпшення кровообігу і ефективну допомогу при патологічних станах судин нижніх і верхніх кінцівок.

Показання

Завдяки своїм властивостям активні компоненти крему можуть бути рекомендовані в складі комплексної допомоги при патологічних процесах в судинах нижніх і верхніх кінцівок:

хронічної венозної недостатності, станів, пов'язаних з функціональними порушеннями кровопостачання (застійні стану, запалення вен, варикозне розширення вен, набряки); з метою профілактики тромбоутворення; для зняття втоми, відчуття тяжкості, напруження, неприємних відчуттів в кінцівках; при зміні кольору, в'ялості і сухості шкіри ніг і рук.

Компоненти крему допомагають поліпшити мікроциркуляцію в судинах кінцівок, зміцнити стінки судин, усунути важкість і судоми, поліпшити тонус шкіри і її зовнішній вигляд.

Протипоказання

Не застосовувати препарат при індивідуальному несприйнятті компонентів крем-бальзаму, уникати потрапляння в очі і на слизові оболонки.

Властивості активних речовин

Екстракт п'явки має бактерицидний і протинабряковий ефект, розріджує кров, розчиняє вже наявні тромби.
 
Рутин зменшує проникність і ламкість капілярів, зміцнює судинну стінку, гальмує тромбоутворення, має протизапальний ефект, усуває набряки і судоми.
 
Екстракт гінкго білоба сприяє поліпшенню кровообігу в кінцівках, збагачує тканини киснем і глюкозою.
 
Екстракт кінського каштана містить есцин, що має протиексудативну (протинабрякову) та венотонізуючу дії, зміцнює проникність стінок капілярів, зміцнює судинну стінку, уповільнює прогресування варикозу.
 
Ментол охолоджує, рефлекторно зменшує больові відчуття і запалення, освіжає шкіру, покращує її колір. Має антисептичну дію, сприяє регенерації шкіри, підсилює кровообіг, підвищує захисні функції епідермісу, тонізує шкіру, надає їй пружність, бархатистість і ніжність. Сприяє усуненню капілярного малюнка і купероза.

Спосіб застосування та дози

Невелику кількість крему наносити на уражену ділянку і втирати легкими масажними рухами 2-3 рази на добу, на ніч можна наносити крем під пов'язку.

Курс застосування становить не менше 2 тижнів.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від сонячних променів місці, при температурі від 5 °С до 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Упаковка

По 100 мл в упаковці.

Термін придатності

2 роки від дати виробництва.

Виробник

ПП "Доктор Хелсі", Україна.

Поширені запитання