Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Каріпаін Ультра гель для тіла туба 40 г

Віола ПрАТ
Артикул: 35733
Каріпаін Ультра гель для тіла туба 40 г
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 28.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваКаріпаін
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ДітямНе можна
ВагітнимЗа призначенням лікаря
ГодуючимЗа призначенням лікаря
АлергікамЗ обережністю
ВиробникВіола ПрАТ
ДіабетикамМожна
Країна виробництва-
ВодіямМожна
ФормаГель
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Каріпаін Ультра гель для тіла туба 40 г

Склад

Вода очищена, пропіленгліколь, екстракт босвелії, гліцерин, транскутол (етоксідігліколь), гетерополісахарид, карбоксіметилцелюлоза, ксантанова камідь, папаїн, хондроїтину сульфат, бензойна кислота, аскорбінова кислота, гіалуронат натрію, сорбітан капрілат, пропандіол, парфумерна композиція, аміл цинамал, бензиловий спирт, цитраль, евгенол, гідроксицитронелал, бензил саліцилат, кумарин, гераніол, гідроксиізогексил 3-циклогексен карбокса, бутилфеніл метилпропіонал, ліналол, бензил бензоат, цитронелол, гексилцинамальдегід, лімонен, альфа-ізометил іонон.

Рекомендації до застосування

Гель Каріпаін Ультра рекомендується застосовувати як допоміжний засіб при остеохондрозі, міжхребцевих грижах, суглобових контрактурах та інших захворюваннях хребта і суглобів.

Також гель використовується при контрактурах та келоїдних рубцях різноманітного походження.

Екстракт босвелії був отриманий з смоли дерева Boswellia Serrata L., р. Бурзерові. Екстракт босвелії використовується як протизапальний засіб (механізм дії наближений до нестероїдних протизапальних препаратів). Босвелія блокує синтез лейкотрієнів, які є одними з головних факторів запалення. В той же час не зменшує глікозамінглікановий синтез і не викликає негативних ефектів. Екстракт Босвелії має антисептичні, протимікробні та седативні властивості.

Транскутол - транскутанний (крізьшкірний) провідник нової генерації. Забезпечує дозований транспорт активних речовин гелю крізь шкіру в глибину тканин. Також забезпечує дозоване вивільнення активних речовин та їх комплексів в тканинах-мішенях.

Папаїн – монотіолова цистеїнова ендопротеаза – природний фермент рослинного походження, отриманий з молочного соку папаї (Carica Papaya). Введення папаїну в зону пошкодженого хребця та суглобів сприяє лізису некротичних структур. В певних концентраціях папаїн впливає на міжхребцеву грижу, яка починає поступово зменшуватися, стає м’якою. Цього буває достатньо, щоб звільнити нервове закінчення, яке вона затискає, і біль в хребці поступово зникає. Також папаїн діє на весь пошкоджений міжхребцевий диск, посилюючи регенерацію хрящових тканин.

Хондроїтину сульфат – високомолекулярний мукополісахарид, який має хондропротекторну дію, стимулює регенерацію хрящових тканин, сприяє утриманню води і відновленню амортизуючих функцій хрящових тканин. Забезпечує протизапальну дію, дозволяє збільшити рухливість суглобів та знизити больові сприйняття. Хондроїтину сульфат проникає в структури матріксу хрящових тканин і забезпечує безпосередній вплив на метаболічні процеси.

Спосіб застосування

Гель Каріпаін Ультра наносити на відповідні ділянки тіла масажними рухами до повного поглинання шкірою 2-3 рази на день.

Курс застосування 20-30 днів.

При необхідності курс повторюють через 1 місяць.

Застосування гелю не потребує спеціальних фізіотерапевтичних процедур.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів гелю.

Форма випуску

Туба ламінатна місткістю 40 g (г). По 1 тубі в картонній коробці.

Умови зберігання

Зберігати в пакуванні виробника у сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище +25°С та відносній вологості повітря не більше 75%, у недоступному для дітей місці.

Термін придатності

2 роки.

Дата виготовлення та номер серії (партії) зазначені не упаковці.

Виробник

ПрАТ “Фармацевтична фабрика “Віола”, Україна, 69063, м. Запоріжжя, вул. Академіка Амосова, 75, тел.: 0800331272; www.violapharm.com

Замовник

ТОВ «МЕДВЕЙВ», м. Київ, пров. Феодосійський 14/73;

тел. 044-222-95-08;

www.karipain.ua

Косметичний гель. ТУ У 20.4-39652078-001:2023

Поширені запитання