Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Канадський йогурт розель+d3 капсули №30

Астрафарм ТОВ
Артикул: 1058416
Канадський йогурт розель+d3 капсули №30
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваЙогурт Розель канадський
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникАстрафарм ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Канадський йогурт розель+d3 капсули №30

Склад

Склад 1 капсули: активні інгредієнти: кожна капсула містить не менше 5-ти мільярдів штамів життєздатних культур пробіотичних мікроорганізмів: Lactobacillus casei, Bifidobacterium animalis ssp. lactis, Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus; вітамін D3 - 50,0 мкг (2000 MO).

Опис

Lactobacillus casei - це тип бактерій, який природно міститься в організмі людини. Він виступає «хорошим поліцейським» для організму. Ефекти цих бактерій в якості пробіотика спрямовані на позитивний вплив на здоров'я людини.

Bifidobacterium (біфідобактерії) - найбільш вивчений пробіотик в світі, дію якого підтверджено документально. Більшість клінічних досліджень і наукових публікацій свідчать про те, що пробіотичні бактерії Bifidobacterium animalis ssp. lactis - окремо або в поєднанні з пробиотическими бактеріями інших штамів - можуть сприяти роботі шлунково-кишкового тракту та імунної системи.

Вітамін D3 - це природна форма вітаміну D, який утворюється у тварин і людей. Він необхідний для функціонування паращитовидних залоз, кишечника, нирок і кісткової системи. Відіграє істотну роль в абсорбції кальцію і фосфатів з кишечнику, у транспорті мінеральних солей і в процесі кальцифікації кісток, регулює виведення кальцію і фосфатів нирками. Концентрація іонів кальцію впливає на ряд важливих біохімічних процесів, що обумовлюють підтримку тонусу м'язів скелетної мускулатури, беруть участь у проведенні нервового збудження і впливають на згортання крові. Вітамін D3 також бере участь у функціонуванні імунної системи, впливає на виробництво лімфокінів.

Живі пробіотичні штами Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus (відомі як болгарська паличка) вперше виділені С. Григоровым з йогурту в 1905 році. Подальші дослідження показали, що ці корисні молочнокислі бактерії сприяють нормалізації мікрофлори кишечника і підвищенню імунітету.

Канадський Йогурт Розель + D3 виготовлений за ексклюзивною технологією мікрокапсуляціі Probiocap, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії Канадського йогурту від впливу кислотності шлункового соку, тиску і високої температури.

Показання

Дієтична добавка до раціону харчування за рекомендацією лікаря - додаткове джерело біологічно активних речовин, отриманих з життєздатних культур - пробіотиків і джерело вітаміну D3. Сприяє загальному зміцненню організму, підвищенню імунітету, нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту, підтримці балансу мікрофлори кишечника. Допомагає відновленню і стабілізації мікрофлори кишечника під час лікування антибіотиками і підвищує засвоєння кальцію з їжею для підтримки стану опорно-рухового апарату.

Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Рекомендується вживати: дітям у віці від 7 років і старше по 1 капсулі 1 раз на 2 доби, дорослим - по 1 капсулі на добу. Капсули споживають під час їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини. Чи не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Перед вживанням вимагає консультації з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Протипоказання

Діти у віці до 7 років, підвищена чутливість до компонентів.

Спосіб застосування та дози

Дітям у віці від 7 років і старше по 1 капсулі 1 раз на 2 доби.

Дорослим - по 1 капсулі на добу.

Капсули споживають під час їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

У холодильнику при температурі 2-8 °С, в недоступному для дітей місці. Не вживати після закінчення терміну придатності.

Упаковка

По 10 капсул у блістері, по 3 блістери, упакованих в картонну коробку.

Виробник

Інститут Розель.

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

Lallemand Health Solutions Inc., 8480 Boul. Saint-Laurent Montreal, Quebec, H2P 2M6, Canada.

Поширені запитання