Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Какао-масло фасоване 15 г

Голден-фарм ПП
Артикул: 36302
Какао-масло фасоване 15 г
Написати відгук
24.7 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 0.25грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

№1
в категорії
Торгова назваКакао олія
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникГолден-фарм ПП
Країна виробництваУкраїна
ФормаОлії
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Какао-масло фасоване 15 г

Масло какао

Масло какао - це унікальний, незамінний за своєю ефективністю, натуральний препарат, який використовують в кулінарії, медицині та косметології.

Без ГМО.

Властивості:

• служить хорошому розрідженню слизу при кашлі
• сприяє зниженню холестерину
• нормалізує стул
• загоює тріщини
• зволожує шкіру
• зміцнює волосся
• надає тонізуючий ефект
• надає зігріваючий ефект (при застуді)
• надає жовчогінний ефект
• знімає свербіж
• сприяє знеболенню опіків

Рекомендації до застосування:

Використовувати для домашньої кулінарії, а також в теплих напоях (молоко, какао і т.д.) для пом'якшення, змащення і зігрівання слизової оболонки верхніх дихальних шляхів при катарах.

Спосіб застосування:

При ГРВІ та епідемії грипу всіх форм інфекція передається повітряно-крапельним шляхом. Ви захистите себе від прямого попадання інфекції в організм, змастивши слизову носа маслом какао. Вона пом'якшує слизову, обволікає її, тим самим створюючи додатковий бар'єр для вірусів та інфекцій.

Як відхаркувальний засіб і засіб проти кашлю при ГРВІ та бронхітах, хронічній пневмонії, для профілактики бронхітів з астматичним компонентом. Приймати з гарячим молоком (100-150 мл з 0,5-ч.л. масла на прийом).

При бронхітах рекомендується масаж грудної клітини з використанням мала какао для поліпшення і посилення припливу крові до легень. Так само масло какао корисно використовувати для загального масажу. Масло має приємний запах.

Дуже актуальне масло какао для тих, у кого проблеми зі стулом, оскільки прийом однієї чайної ложки на ніч протягом 3-х тижнів нормалізує стул. При геморої дуже корисні мікроклізми з відваром масло какао і ромашки. Їх дуже просто робити в домашніх умовах. 1 ст. ложку масло какао підігріти на паровій бані та змішати з 50 мл відвару ромашки (1 ст. ложка сухих квіток ромашки на 1 стакан води). Вводити дитячою спринцівкою в анальний отвір. Після процедури лежати 30 хвилин. Рекомендується робити цю процедуру не менше 3-х тижнів. У період загострення робити мікроклізми 2 рази в день. Якщо ж геморой вже запущений, перед кожним випорожненням кишківника рекомендується ввести в пряму кишку невелику кількість масла какао (1 ч.л.). Після обмити прохолодною водою і зовні, навколо анального отвору, нанести тонкий шар масла.

У гінекології при ерозії шийки матки 1 ч.л. масло какао, розтоплена на водяній бані, змішати з 10 краплями олії обліпихи, добре змочити тампон і вводити в піхву на ніч протягом 14-18 днів.

При атеросклерозі масло какао приймати 2 рази на день (вранці та ввечері) по 0,5 ч.л. за 15 хвилин до їди. Перешкоджає утворенню холестеринових бляшок на стінках кровоносних судин і відмінно виводить холестерин з організму.

При холециститі застосовується для сліпого зондування і як жовчогінний засіб. 1 ст. ложку масла какао розтопити на водяній бані та випити рано вранці натщесерце. Покласти грілку на правий бік і полежати 1,5 - 2 години. Бажано робити цю процедуру 1 раз на тиждень, краще у вихідний день.

Прополісові мазі на основі масла какао. Масло розтопити на водяній бані, додати подрібнений прополіс і остудити, безперервно помішуючи. Суміш готується в пропорції 1/10 (1 частина прополісу на 10 частин масла какао).

Внутрішньо:

Приймати по 0,5 ст. ложки 3 рази на день за годину до їди при запаленнях легенів, ангінах, туберкульозі.

Зовнішньо:

Використовується для знеболювання при опіках і зняття свербіння;

Допомагає при варикозній виразці (за допомогою аплікацій на хворі місця);

Застосовується при грибкових ураженнях, екземі, тріщинах сосків у матерів-годувальниць.

У косметиці маслокакао застосовується для омолодження шкіри обличчя і шиї, а також позбавить Вас від проблем пов'язаних із сухістю шкіри, завдяки вмісту стеаринової, лауринової, пальмітинової та інших кислот, а також вітаміну А. Має високі протиалергічні та регенерувальні властивості.

Протипоказання:

Небажано застосування масло какао всередину у вечірній час при порушенні сну і підвищеному збудженні.

Умови та термін зберігання:

Зберігати в щільно закритій тарі, в прохолодному місці, не більше 2-х років.

Форма випуску:

Упаковка 15 г

Дана продукція не є препаратом медичного призначення.

Склад:

• масло какао 100%

 

Поширені запитання