star_on

Інулін-Нео 1000 таблетки 1000 мг №60

Виробник
Артикул: 1071941
Інулін-Нео 1000 таблетки 1000 мг №60
Написати відгук
313.10 грн
Упаковка
блістер
грн на бонусний рахунок+ 3.13грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваІнулін-нео
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямЗ 3-х років
Кількість в упаковці60 шт
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникІннео Фарм ТОВ
ДіабетикамМожна
Країна виробництваУкраїна
ВодіямМожна
ФормаТаблетки
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Cклад

Склад таблетки масою вмісту 1000 mg (мг): ліофілізований концентрат топінамбуру – 50%, екстракт інуліну – 50%. Допоміжна речовина: стеаринова кислота.

Властивості

Інулін-Нео 1000 - продукт високої якості, що виробляється з екологічно чистих бульб топін-бура елітних сортів та екстракту інуліну. Має високий вміст резервних полісахаридів, містить клітковину, органічні кислоти, натуральні ізоформи вітамінів і мінеральних елементів, особливо багато калію, кремнію, фосфору, заліза та цинку. На фоні застосування інуліну значно підвищується вміст у крові магнію, кальцію та активної форми вітаміну D. «Інулін-Нео 1000» відновлює роботу кишечника, що підтримує всі життєво важливі функції організму. Його використання призводить до поліпшення здоров'я та зменшення ризику багатьох захворювань. Інулін є їжею лише корисних бактерій кишечника, а зростання патогенних мікробів – інулін пригнічує. Органічні кислоти препарату нормалізують pH кишечника, сприяють зростанню нормальної мікрофлори та видаленню з кишечника патогенних бактерій, забезпечують клінічний ефект через 6-8 годин з моменту початку терапії.

«Інулін-Нео 1000», відновлюючи індивідуальний, як відбитки пальців, кількісний та якісний склад мікрофлори кишечника кожної людини, стимулюючи зростання кількості лакто- та біфідобактерій, сприяє виробленню коротколанцюгових жирних кислот (бутират, ацетат, nponioнаm). Бутират гальмує запальні процеси в кишечнику, сприяє відновленню його епітелію та функцій, підтримує нормальну перистальтику. «Інулін-Нео 1000» стійкий до дії антибіотиків, соляної та жовчних кислот, ферментів шлунково-кишкового тракту. На відміну від пробіотичних бактерій, рекомендується застосовувати для захисту нормофлори одночасно з початком антибіотикотерапії. Якщо пацієнт вже приймає пробіотик, одночасне застосування «Інулін-Нео» підвищить виживання пробіотиків, і завдяки їх симбіотичній дії прискорить одужання. Препарат не містить будь-яких пробіотичних бактерій a6o грибків, не є джерелом чужорідного генетичного матеріалу, і не підвищує ризик виникнення незворотних мутаційних процесів в організмі. Завдяки нормалізації вашої мікрофлори та відновленню робіт обміну в шлунково-кишковому тракті, препарат сприяє зміцненню загального імунітету. lнулін, маючи спорідненість до рецепторів інтраепітеліальних лімфоцитів, сприяє також підвищенню місцевого імунітету, посилює імунозахисні властивості організму. Відновлюючи структуру кишечника, «Інулін-Нео 1000» сприяє підвищенню в крові рівня інкретинів, що нормалізує ліпідний, вуглеводний обміни та масу тіла, зменшує апетит, прояви інсулінорезистентності та рівень глюкози, тригліцеридів у крові. Інкретини, ацетат та пропіонат підтримують роботу всіх життєво важливих органів (серце, мозок, печінку, нирки, м'язи та інші). Зменшуючи прояви дисбактеріозу, препарат нормалізує роботу ентеральної нервової системи (EHС) та відновлює роботу oci «мозок-кишковик мікробіом», що покращує взаємодію відділів центральної нервової системи. Завдяки великій кількості в топінамбурі триптофану, на фоні прийому «Інулін-Нео 1000» підвищується рівень cepomonicy у крові, а клітковина відновлює фізіологічний ритм перистальтики. У комбінації ці компоненти нормалізують перистальтику кишечника, регулюють частоту та характер випорожнень, зменшують прояви діареї чи запору. Клітковина абсорбує та виводить з організму частину екзо- та ендотоксинів, надлишки холестерину, глюкози, ліпідів, тригліцеридів та інших. Інулін-Нео 1000 зупиняє зростання метанпродуктуючих бактерій, що зменшує метеоризм та спазм кишечника, хворобливі прояви у животі. Короткі фрагменти молекули інуліну мають жовчогінну дію. Картопля топінамбура містить комплекс натуральних вітамінів та деякі мікроелементи, які швидко заповнюють їхній дефіцит при різних патологіях. Органічні кислоти, вітаміни Е, С нейтралізують негативний вплив вільних радикалів та недоокислених продуктів обміну на мембрани клітин та ДНК людини, сприяють підвищенню працездатності, життєвому тонусу, довголіттю.

"IHУЛІH-HE0 1000" можна приймати тривалий час.

Показання для використання

При проявах дисбіозу кишечника (патологічні зміни стільця, діарея, запорів, метеоризм та інше), прийомі антибіотиків, запальних захворюваннях органів ШКТ (деякі гастрити, ентерит, коліт), кишкових інфекціях, діареї мандрівника, синдромах надлишкового бактеріального росту та подразнень. дистрофії печінки, хронічних панкреатитах, холециститах, частих простудних захворюваннях, харчової алергії, проблемної шкіри, надмірної ваги тіла.

У комплексній терапії цукрового діабету 2 типу, метаболічного синдрому, тривожних розладів, остеопорозу, аутизму, синдрому дефіциту уваги з гіперактивністю у дітей.

Застереження

Підвищена власна чутливість до компонентів.

Діти до 3 років, вагітні жінки та жінки, які годують грудьми.

Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати вказану кількість, що рекомендується, для щоденного споживання.

Чи не є лікарським засобом. Рекомендується порадитися з лікарем

Рекомендації щодо застосування

Рекомендований дітям від 3 до 12 років та дорослим для нормалізації функціонування травних органів, особливо на фоні та після прийому антибіотиків. Сприяє нормалізації кишкової мікрофлори, покращенню обміну речовин, зниженню маси тіла, нормалізації рівня цукру в крові та холестерину, виведенню токсичних речовин з організму.

Має загальнозміцнюючі властивості.

Спосіб застосування та дози

Дорослим та дітям від 12 років – по 2 таблетки 2-3 рази на день, дітям від 3 до 12 років прийняти по 1 таблетці 3 рази на день під час a6o до їди. Таблетку можна ковтати цілою a6o попередньо розжовувати, запиваючи водою або іншою рідиною.

Термін вживання: не менше 7-10 днів після 5-4 тижнів прийому, термін вживання погоджувати з лікарем.

Протипоказання

Підвищена власна чутливість до компонентів.

Форма випуску

Таблетки у блістері масою по 1000 мг (мг), 60 таблеток (15×4) у картонній коробці.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 0 до 25 °С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Термін придатності

24 місяці від дня виготовлення.

Виробник

ТОВ "IHHEO ФАРМ". Українa, 68001, Одеська обл., Одеський район, м. Чорноморськ, вул. Промислова, будинок. 1.

Редакторська група
Дата створення: 16.07.2024
Дата оновлення: 16.07.2024
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Інулін-Нео 1000 таблетки 1000 мг №60 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Інулін-Нео 1000 таблетки 1000 мг №60?

313.1 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Інулін-Нео 1000 таблетки 1000 мг №60.

У чому особливості товару Інулін-Нео 1000 таблетки 1000 мг №60?

Бади для зниження цукру в крові Інулін-Нео 1000 таблетки 1000 мг №60. Відноситься до Бады для снижения сахара в крови

Які відгуки у товару Інулін-Нео 1000 таблетки 1000 мг №60?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
вул. Д. Щербаковського, 56/7 (Щербакова), Київ
07:00 - 21:00
ТОВ "Аптека АНЦ"
likomatЛікомат
Лікомат - це, як поштомат тільки в аптеці, що дозволяє вам забрати замовлення самостійно без черг

0 упаковок

3 пакети

АНЦ
пр-т. Маяковського Володимира, 26, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок