Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Імунсил D3 капсули 350 мг №60

Нутрімед ТОВ
Артикул: 1067559
Імунсил D3 капсули 350 мг №60
Написати відгук
844.0 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 8.44грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 2.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваІмунсил
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді, пролонговані
ДітямНе можна
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникНутрімед ТОВ
ДіабетикамЗ обережністю
Країна виробництваУкраїна
ВодіямМожна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Імунсил D3 капсули 350 мг №60

Імунсил D3 капсули 350 мг №60

Cклад

1 капсула містить: активні інгредієнти: бета-глюкан - 250 mg (мг) (що містить 80% бета-глюканів 1,3 та 1,6), цинку гліцинат - 16,5 mg (мг) (що еквівалентно 5 мг цинку), вітамін D3 (холекальциферол) - 50 μg (мкг) (2000 МО) Допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, лактоза, кальцію стеарат, діоксид кремнію аморфний (Орісіл) оболонка капсули: желатин.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність)

На 100 g (г) добавки: білки – 15,0 g (г), вуглеводи – 1,1 g (г), жири – 0 g (г); 64,4 kcal (ккал)/269,4 kJ (кДж).

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) щоденної кількості (2 капсули): білки – 0,13 g (г), вуглеводи – 0,01 g (г), жири – 0 g (г); 0,54 kcal (ккал)/2,26 kJ (кДж).

Властивості

Бета-глюкани (β-glucan) - група полісахаридів, що складаються з мономерів D-глюкози, що входять до структурних елементів мембрани дріжджових грибів Saccharomyces cerevisiae. Численні дослідження довели, що бета-глюкани (1,3 та 1,6) є потужними природними імуномодуляторами. Основний механізм дії бета-глюканів - безпосередня взаємодія з рецепторами макрофагів, що активує неспецифічні захисні механізми та розвиток специфічної імунної відповіді: відбувається активація цитотоксичних макрофагів, посилення продукції інтерлейкіну-1 макрофагами, стимулювання Т-лімфоцитів, збільшення продукції інших цитокінів, (NK-клітини), підвищення рівня білка гострої фази у сироватці крові. Бета-глюкани мають протизапальні властивості (інгібують синтез прозапальних цитокінів - інтерлейкіну-6 і -12) і посилюють синтез інтерферону. Таким чином, бета-глюкан активують як місцевий імунітет, забезпечуючи першу лінію захисту організму людини від мікроорганізмів, так і системний імунітет, що призводить до знищення патогенів при попаданні в організм. Посилання імунітету бета-глюкан (1,3 та 1,6) відбувається без його надмірної стимуляції, запобігає виникненню аутоімунних порушень. Бета-глюкани також позитивно впливають на ліпідний обмін, знижуючи рівень холестерину та глюкози в крові, мають антиоксидантні властивості та сприяють нормалізації кишкового мікробіом.

Вітамін D3 (Vitamine D3) (холекальциферол) є одним із ключових вітамінів, який бере участь у функціонуванні імунної системи, впливаючи на синтез лімфокінів – речовин, що продукуються лімфоцитами, забезпечуючи тим самим перебіг реакцій імунітету. Вітамін D3 бере участь в інших процесах обміну речовин в організмі, а також виконує в організмі людини різні функції: сприяє підтримці кісток у нормальному стані, сприяє нормальній роботі м'язів, сприяє нормальному всмоктуванню/засвоєнню кальцію та фосфору, сприяє нормалізації рівня кальцію в крові, сприяє підтримці зубів у нормальному стані, бере участь у розподілі клітин.

Цинк (Zink) одна із найважливіших мікроелементів, що входить до складу багатьох ферментних систем, регулюючих основні процеси обміну речовин, саме: бере участь у синтезі білків й у обміні вуглеводів. Цинк сприяє зростанню та розвитку клітин, правильному функціонуванню імунної системи та забезпеченню імунологічної відповіді, сутінковому зору, смаковим відчуттям та сприйняттю запаху. Впливає на збереження нормального рівня вітаміну А в крові, збільшує час дії інсуліну та полегшує накопичення. Цинк сприяє поліпшенню репродуктивної функції у чоловіків, необхідний освіти нормальних сперматозоїдів. Цинк необхідний нормальної функції шкіри, бере участь у процесах регенерації шкіри, секреції сальних залоз, зростанні нігтів і волосся.

Рекомендації щодо застосування

Імунсил D3 рекомендований як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження, вітаміну D3 та цинку при порушеннях обмінних процесів, обумовлених дефіцитом цинку та вітаміну D3 та нормалізації функціонального стану імунної системи, в т.ч. при застуді та інфекційних захворюваннях. Імунсил D3 має імуномодулюючі властивості та сприяє придушенню розвитку вірусів та бактерій завдяки активації місцевого та системного імунітету. Імунсил D3 зменшує ризик виникнення вірусних та респіраторних захворювань при піках сезонних інфекцій, перешкоджає виникненню ускладнень та сприяє прискоренню одужання. Імунсил D3 компенсує нестачу цинку та вітаміну D3 в організмі та позитивно впливає на метаболізм.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим по 1 капсулі на день у період сезонних вірусних інфекцій та/або дефіциту вітаміну D3 та цинку; по 2 капсули на день для прискорення одужання та попередження розвитку ускладнень у період сезонних вірусних інфекцій. Імунсил D3 слід приймати під час їжі, запиваючи достатньою кількістю води.

Рекомендований курс прийому:

1-3 місяці. За потреби курс можна продовжити за рекомендацією лікаря.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватись із лікарем.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, вагітність, лактація, тяжкі захворювання нирок, гіпермагнезіємія, гіперкальціурія та гіпервітаміноз D3.

Застереження

Імунсил D3 можна вживати лише через 2 години після застосування тетрациклінових та залізовмісних лікарських засобів. Не рекомендується приймати засіб одночасно із проносними засобами та серцевими глікозидами. Не перевищувати добову дозу, що рекомендується.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Форма випуску

1 капсула масою нетто 350мг (мг) ± 7,5%.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі від 4°С до 25°С.

Дата виготовлення: дату виготовлення вказано на упаковці.

Термін придатності

24 місяці від дати виготовлення.

Номер партії виробництва: вказано на упаковці.

Виробник

ТОВ НУТРИМЕД

Юридична адреса: вул. Ванди Василевської 7, літ. "А", м. Київ, 03055 Україна.

Фактична адреса потужностей (об'єкту) виробництва: вул. Центральна, 1, с. Сунки, Смілянський р-н, Черкаська обл., 20741 Україна.

Центральний офіс: вул. Предславинська 43/2, м. Київ, 03150 Україна.

Без ГМО.

Не є лікарським засобом.

Поширені запитання