Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Халіку порошок пробіотик шипучий стик 1,98г №10

С.І.І.Т. С.р.л.
Артикул: 1045418
Халіку порошок пробіотик шипучий стик 1,98г №10
Написати відгук
Очікується
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

ВиробникС.І.І.Т. С.р.л.
Країна виробництваІталія

Інструкція Халіку порошок пробіотик шипучий стик 1,98г №10

Халіку порошок пробіотик шипучий стик 1,98г №10

Cклад

Середній зміст* 1 стик:

lactobacillus acidophilus ncfm® ( атс: sd5221) - 1,5х10 9 ДЕЯ;

bifidobacterium lactis bl-04™ (атс: sd 5219) - 0,5х10 9 ДЕЯ.

*підрахунок живих клітин стосується лише продукту, який зберігався відповідно до встановлених виробником вимог.

склад: 1 стик (1,98 г): активні інгредієнти: ацидофільні молочнокислі бактерії ncfm® (АТСС: sd5221), молочні біфідобактерії bl-04™ (АТСС: sd5219); допоміжні речовини: сахароза, регулятори кислотності: карбонат кальцію, натрію, кислота лимонна; смакоароматична натуральна добавка – апельсин.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність)

Поживна цінність **:

1 стик

енергетична цінність

26,3 кДж/6,3 ккал

білки

0,02 г

жири

0,002 г

в т.ч. насичені жири

0,001 г

вуглеводи

1,55 г

в т.ч. цукор

1,46 г

клітковина

0,014 г

натрій

0,04 г

кальцій

0,06 г

залізо

0,01 г

**показники отримані шляхом стандартного аналізу продукту і можуть змінюватися в залежності від партії.

Рекомендації щодо застосування

Порошок пробіотик шипучий Халіку містить у своєму складі два штами корисних живих бактерій - лактобактерія lactobacillus acidophilus ncfm ® і біфідобактерії bifidobacterium lactis bl-04 ™. Ці живі мікроорганізми захищають організм від хвороботворних бактерій та відновлюють баланс природної мікрофлори кишечника. Порошок пробіотик шипучий Халіку має натуральний смак апельсина, що робить його більш приємним для вживання.

Корисна дія

У сучасному ритмі життя ми все частіше зустрічаємося з несприятливими екологічними факторами та стресовими ситуаціями. Часті подорожі, зміна звичного режиму харчування, вживання продуктів, які перенасичені консервантами та барвниками, застосування антибіотиків та інших лікарських препаратів – усі ці фактори негативно впливають на чутливий дитячий організм та природну мікрофлору кишечника. Баланс мікрофлори кишечника відіграє дуже важливу роль у житті кожної людини – сприяє нормальному травленню, зміцнює імунітет та покращує загальне самопочуття. Природна мікрофлора кишківника починає формуватися при народженні дитини. При цьому в організм дитини потрапляють бактерії материнської мікрофлори, насамперед біфідо- та лактобактерії.

Порушення балансу природної мікрофлори кишківника називається дисбактеріозом. При дисбактеріозі кишечника необхідне відновлення кишкової мікрофлори, для поліпшення її балансу рекомендується приймати пробіотики. Пробіотиками називаються життєздатні корисні мікроорганізми, найчастіше це біфідо- та лактобактерії. Вони локалізуються на стінках тонкого кишечника та захищають слизову оболонку від впливу патогенних факторів.

Спосіб застосування та дози

Рекомендована доза становить 1 стик на день після їди. Можливо використовувати, висипавши безпосередньо на мову дитини, якщо дитині п'ять або більше років, або розчинивши у склянці води (50-80 мл), якщо дитина молодша за п'ять років.

До складу порошку пробіотика шипучого Халіку не входять речовини, які викликають алергію.

Термін вживання

Після курсу антибіотиків рекомендується приймати порошок шипучий пробіотик Халіку™ протягом мінімум 10 днів для відновлення нормальної кишкової мікрофлори.

Залежно від потреб дитини, пробіотик можна вживати від 10 до 30 днів.

Щоб уникнути зараження вмісту пакетика, не забувайте мити руки, перш ніж відкривати стик.

Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.

Без ГМО. Без глютену.

Без лактози. Без барвників.

Умови зберігання

Зберігайте порошок пробіотик шипучий Халіку в прохолодному, сухому місці, далеко від світла і прямих сонячних променів. Оскільки до його складу входять живі бактерії, які чутливі до умов зберігання, переконайтеся, що пробіотик зберігається подалі від джерел тепла та надто низьких температур при температурі від +8 до +20 °С.

Поширені запитання