Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Гриб рейши, шиітаке, майтаке капсули №120

Гриб рейши, шиітаке, майтаке капсули №120
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 8.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваШиїтаке
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникФітобіотехнології ТОВ НВО
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Гриб рейши, шиітаке, майтаке капсули №120

Гриб Рейши, Шіїтаке, Майтаке капсули 120 шт

Тройчатка грибна - комплекс, що складається з трьох грибів, що містить активні полісахариди та бета-глюкан, які відіграють важливу роль в роботі імунної, гормональної та нервової системи. Комплекс активує захисні сили організму, допомагає впоратися з вірусами, екологічними та біологічними стресами. Завдяки комплексному впливу трьох різних грибів організм очищається, отримує підтримку на всіх рівнях, підсилює свої захисні властивості. Нормалізується рівень цукру в крові, тіло вчиться виробляти достатню кількість гормонів, а імунітет підсилює свою відповідь на зовнішні збудники на клітинному рівні.

Гриб Рейші, Шиїтаке, Майтаке це абсолютно необхідна дієтична добавка до раціону - джерело полісахаридів, вітамінів групи В, макро- і мікроелементів, стиролу, хітину, фосфоліпідів. Шиїтаке багатий поживними речовинами, він містить 18 амінокислот, серед яких 8 є незамінними. З міцелію гриба рейші добувають ганодермові полісахариди, які знижують рівень цукру в крові. Специфічний ефект полісахаридів проявляється в активізації макрофагів і Т-лімфоцитів, стимуляції вироблення інтерферону і поліпшенні імунної відповіді на клітинному рівні. Речовини з тіла гриба майтаке інгібують зростання багатьох злоякісних пухлин, руйнують віруси, в тому числі клітини герпесу, і стимулюють активність Т-лімфоцитів. Гріфолан і Д-фракція зі складу гриба активує імунну відповідь організму на безліч зовнішніх збудників, а також збільшує цитотоксичну активність макрофагів.

Переваги засобу:

• допомагає нормалізувати рівень цукру і холестерину в крові;
• покращує психоемоційний стан при великих психологічних навантаженнях;
• захищає від впливу несприятливих факторів навколишнього середовища;
• підвищує протидію організму до вірусних інфекцій;
• має антиоксидантні, детоксикаційні та гепатопротекторні властивості.

Рекомендації до застосування:

Як засіб для загального зміцнення організму і підвищення імунітету, нормалізації функціонування системи дихання і щитоподібної залози. Покращує стан організму при цукровому діабеті, гіпо- і гіпертонії, стресі та психоемоційних навантаженнях. Як гепатопротекторний засіб, для очищення організму від шлаків і шкідливих речовин, як адаптоген і антиоксидант.

Спосіб застосування:

Дорослим і дітям старше 12 років по 1 капсулі 2-3 рази на день за 20-30 хвилин до їди. Капсулу слід запивати невеликою кількістю води. Термін вживання 4-8 тижнів. За призначенням лікаря дози та строки застосування можуть бути змінені. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Протипоказання:

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, діти до 12 років, вагітність і період лактації.

Умови та термін зберігання:

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від +5°С до +25°С.

Форма випуску:

капсули №120

Дана продукція не є препаратом медичного призначення.

Склад:

• міцелій гриба майтаке - 100 мг, екстракт плодового тіла гриба майтаке (Grifola frondoza) (екстракт 16:1 еквівалентний 400 мг гриба майтаке) - 25 мг.
• міцелій гриба шіїтаке - 100 мг, екстракт плодового тіла гриба шіїтаке (Lentinus edodes) (екстракт 15:1 еквівалентний 187,7 мг гриба шіїтаке) - 12,5 мг.
• міцелій гриба рейши - 100 мг, екстракт плодового тіла гриба рейши (Ganoderma lucidum) (екстракт 25:1 еквівалентний 300 мг гриба рейши) - 12 мг.

Харчова (поживна) цінність рекомендованої добової дози:
Білки - 0,02 G (г); Жири - 0 G (г); Вуглеводи - 0,11 G (г).
Енергетична цінність (калорійність) рекомендованої добової дози:
0,52 Kcal (Ккал).

 

Поширені запитання