Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Гравінорм саше №20

Бовіос Фарм ТОВ
Артикул: 1067550
Гравінорм саше №20
Написати відгук
462.7 грн
Упаковка
1
пакет
0
грн на бонусний рахунок+ 4.63грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 28.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

№4
в категорії
Торгова назваГравінорм
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
ДітямНе можна
ВагітнимЗа призначенням лікаря
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникБовіос Фарм ТОВ
ДіабетикамЗ обережністю
Країна виробництваУкраїна
ВодіямМожна
ФормаПорошки та гранули
Первинна упаковкапакет
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Гравінорм саше №20

Склад: 1 саше містить: активні інгредієнти:

L-аргінін - 2000 мг

Магнію лактат дигідрат 470 mg, що відповідає Mg2+  - 48 мг

вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид) - 5 мг

Рекомендації до застосування:

може бути рекомендована як додаткове джерело L-аргініну, магнію та вітаміну В6 (піридоксину гідрохлориду). Сприяє покращенню репродуктивної функції у жінок, нормалізації функціонування сечостатевої системи у чоловіків. Має антиоксидантні та загальнозміцювальні властивості.

Спосіб приготування:

вміст одного саше висипати у склянку та залити 100 мл питної води кімнатної температури, перемішати до повного розчинення та випити відразу після приготування, під час вживання їжі.

Спосіб застосування та рекомендована добова доза: вживати по 100 мл , двічі на день.

Рекомендований курс прийому: 3-6 місяців. В подальшому курс прийому узгоджувати з лікарем.

Протипоказання:

Індивідуальна несприйнятливість компонентів, дитячий вік, тяжкі порушення функції нирок, інфаркт міокарда (у тому числі в анамнезі). Не застосовувати одночасно з тіопенталом.

Застосування у період вагітності та під час лактації: 

за рекомендацією лікаря

Застереження щодо застосування:

не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Строк придатності:

24 місяці від дати виробництва.

Форма випуску:

саше масою 5000 mg(мг) ± 7 %

Умови зберігання:

зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Властивості:

L-аргінін – умовно незамінна амінокислота, яка бере участь у різних фізіологічних процесах. В результаті метаболізму з L-аргініну в нашому організмі утворюється оксид азоту(NO), відкриття корисних властивостей якого було удостоєне Нобелівської премії з медицини. L-аргінін діє як попередник оксиду азоту, що вивільняється з клітин внутрішніх стінок судин і сприяє їх розширенню, покращує загальний кровообіг та кровопостачання органів.

Як донатор оксиду азоту L-аргінін бере участь у процесах енергозабезпечення організму, зменшує активацію та адгезію лейкоцитів і тромбоцитів до ендотелію судин. Прийом L-аргініну підвищує можливість подолання еректильної дисфункції у чоловіків. L-аргінін включається у процеси сперматогенезу, є попередником у синтезі путресцину, спермідину та сперміну, здатний покращувати рухливість сперматозоїдів.

L-аргінін використовується для корекції ендотеліальної дисфункції у жінок групи високого ризику виникнення прееклампсії, підвищує рівень хоріонічного гонадотропіну, сприяє внутрішньоутробному росту плоду за рахунок збільшення продукції оксиду азоту (NO) та покращення кровообігу в пуповинних артеріях.

Магній належить до незамінних катіонів, необхідних для нормального проходження метаболічних процесів в організмі. Він бере участь в АТФ-залежних ферментативних реакціях, є стабілізатором клітинних мембран та внутрішньоклітинних органел. Магній бере участь у регуляції метаболізму нервової, опорно-рухової, дихальної, серцево-судинної та кровотворної систем, а також в обміні гормонів (у тому числі статевих). Захищає міокард від гіпоксії та ішемії. Діє заспокійливо, зменшує нервово-м’язову збудливість, забезпечує нормальне скорочення м’язів.

Вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид) бере участь у метаболізмі амінокислот, обміні вуглеводів та ліпідів, а також у процесі синтезу гемоглобіну. Одночасне застосування магнію і піридоксину гідрохлориду сприяє посиленню ефекту кожного з них. Так, вітамін В6 підвищує концентрацію магнію у плазмі крові та еритроцитах, зменшує екскрецію з сечею. Магній, у свою чергу, активує процес біотрансформації піридоксину гідрохлориду у печінці на активний метаболіт піридоксаль-5-фосфат. Комбіноване застосування вітаміну В6 і магнію компенсує дефіцит цих речовин і підвищує їх абсорбцію в кишечнику та проходження у клітини завдяки утворенню хелатного комплексу «вітамін В6 – магній – амінокислоти».

Поширені запитання