Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Глюцеметін капсули 400 мг №60

Нутрімед ТОВ
Артикул: 1067569
Глюцеметін капсули 400 мг №60
Написати відгук
518.8 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 5.19грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 28.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

№6
в категорії
Торгова назваГлюцемедін
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямНе можна
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникНутрімед ТОВ
ДіабетикамМожна
Країна виробництваУкраїна
ВодіямДані про вплив відсутні
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Глюцеметін капсули 400 мг №60

Глюцеметін капсули 400 мг №60

Cклад

1 капсула містить: активні інгредієнти: екстракт листя джимнеми (Gymnema Sylvestre) – 150 мг (mg), екстракт листя банаба (Lagerstroemia speciosa) – 125 мг (mg), екстракт гіркого дині (Momordica charantia) – 100 мг;

допоміжні речовини: стеарат кальцію, кремнію діоксид аморфний, мікрокристалічна целюлоза;

оболонка капсули: желатин.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г добавки: білки – 15,0 г (g), вуглеводи – 1,1 г (g), жири – 0 г (g) 64,4 ккал (kcal) / 269,4 кДж (kJ).

Опис

Глюцеметін є збалансованим комплексом, до складу якого входять стандартизовані натуральні рослинні екстракти, які мають позитивний вплив на метаболічні процеси у підшлунковій залозі та печінці та нормалізують рівень глюкози в крові.

Активні компоненти

Екстракт листя джимнеми (Gymnema Sylvestre) у своєму складі містить низку активних речовин, які впливають на метаболізм глюкози: глікозиди (гімнемозиди) та джимнемову кислоту (знижує надходження глюкози з кишечнику в кров'яне русло) та гурмарин (діє на відповідність). що має позитивний вплив при порушеннях вуглеводного обміну при цукровому діабеті ІІ типу). Джимнема використовується як гіпоглікемічний засіб, який пригнічує всмоктування глюкози та жирних кислот з кишечника в кров'яне русло та знижує ризик виникнення судинних ускладнень при цукровому діабеті І та ІІ типу. Джимнем збільшує гіпоглікемічний ефект при застосуванні антидіабетичних засобів. Клінічно доведено ефективність використання джимнеми при цукровому діабеті.

Екстракт листя банаба (Lagerstroemia speciosa) містить коросолієву кислоту та галові кислоти, які достовірно знижують рівень глюкози та холестерину в крові, сприяють розщепленню жирів, про що свідчать клінічні дослідження, проведені у спеціалізованих клініках. Цим пояснюються антигіпертензивний, протизапальний та антиоксидантний ефекти, які відіграють важливу роль для покращення якості життя у хворих на цукровий діабет ІІ типу. Компоненти, що входять до складу екстракту банаби, підвищують чутливість тканин до інсуліну, сприяють зниженню надлишкової маси тіла. Банаба використовується при дієтичному харчуванні осіб з надмірною масою тіла та хворих на цукровий діабет для запобігання розвитку ускладнень та нормалізації метаболізму глюкози.

Екстракт гіркої дині (Momordica charantia) є додатковим джерелом глікозидів, амінокислот, сапонінів (харантин), алкалоїдів, редукуючих цукрів, рослинних жирів і вільних кислот, які здатні безпечно знижувати рівень глюкози та холестерину в крові у хворих на цукровий діабет. підшлункової залози, зменшувати всмоктування глюкози в кишечнику, а також збільшувати поглинання та утилізацію глюкози у периферичних тканинах. Харантин, який входить до складу екстракту плодів гіркої дині, має інсуліноподібну дію, сприяючи проникненню глюкози в клітини. Клінічні дослідження довели зниження рівня глюкози та стимуляцію продукції інсуліну клітинами підшлункової залози. Momordica charantia позитивно впливає на вуглеводний та ліпідний обміни, сприяє регенерації клітин у підшлунковій залозі.

Згідно з даними наукових досліджень екстракти, які входять до складу Глюцеметін, за гіпоглікемічною активністю можуть бути порівняні з хімічними цукрознижувальними засобами (глибенкламідами) і відрізняються при цьому значно вищим профілем безпеки, зменшують ризик розвитку факторів серцево-судинних ускладнень.

Показання

Глюцеметін рекомендований як збалансований комплекс стандартизованих рослинних екстрактів при цукровому діабеті ІІ типу з метою зниження рівнів глюкози, холестерину та тригліцеридів у крові. Стандартизовані рослинні екстракти, які входять до складу Глюцеметін сприяють розщепленню ліпідів, корекції маси тіла при надмірній вазі і запобігають відкладенню холестерину на внутрішніх стінках судин, зменшують ризик виникнення судинних ускладнень при цукровому діабеті І і ІІ типів, позитивно впливають на її функціональну активність; сприяють поліпшенню гормонального фону в організмі та загального самопочуття, нормалізації метаболізму глюкози та регенерації клітин підшлункової залози.

Протипоказання

Період вагітності та годування груддю, індивідуальна непереносимість компонентів.

Не перевищувати вказану рекомендовану дозу щоденного споживання.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

Приймати дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу до їди, запиваючи достатньою кількістю питної води. Курс застосування становить 2-3 місяці. За потреби курс можна повторити.

Перед вживанням слід проконсультуватися з лікарем.

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 4°С до 25°С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Виробник

ТОВ "НУТРІМЕД", Україна.

Поширені запитання